grzeustee Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Βρήκα αυτό : xxxremovedxxx Η γνώμη σας; Edit: Ακόμα καλύτερα https://www.allbuy.com/detail/A5C6014C-B5E7-F235-F55E-8E4782448795 (€19.27)
Redshift Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 ψιλοχλωμο να ειναι γνησιο σε αυτη την τιμη κ το μαγαζι αγνωστο νομιζω βεβαια εχει paypal 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γιατι κανετε hijacking στο θεμα με αλλο μαγαζι σε παραπανω τιμη; Οποιος γνωριζει για το μαγαζι του θεματος ας γραψει για να ξερουμε αν είναι αξιοπιστο ή όχι. Αν υπαρχει προσφορα ή οχι. Αν κινδυνευει να παρει πατατα ή οχι. Το να δινετε μεγαλύτερες τιμες δεν το καταλαβαινω. 20.70 δολαρια είναι το δευτερο λινκ του TS, 10% σχεδον φτηνοτερο απο αυτο που δωσατε με το κουπονι. (εφυγαν τα 3 ποστς)
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σε ie και μενα δεν ανοιγαν Τα ειδα σε firefox Για κοιτα με αλλον browser.
iliasbass Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 αντιγραφω απο τ site τους... 90% seller selling copy one here,our selling 100% original,support official verification by official website If you found it is not original,we refund you double money!!! λετε???
kukukali Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σε μερικά όπως το miband έχει και εγγύηση χαμηλότερης τιμής 1
nukat Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Πήρα εγώ ένα, δεν το βιάζομαι ούτως ή άλλως και αν είναι fake θα ανοίξω dispute. Confirmed. ETA: Sat. May.2-Fri. May.15. AllBuy will update the estimate when it ships to Agia Paraskevi
Haris San Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ψηνομαι να παρω και γω, καμια θηκη υπαρχει?
haHa Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ρε παιδια, τι φαση να παιρνετε θηκη για το power bank? Και να γραντζουνιστει, δεν χαλαει η λειτουργικοτητα του οπως με την οθονη ενος smartphone, απλα χαλαει (λεμε τωρα) η εμφάνιση του λιγο. Βεβαια, βαζοντας μια θηκη χαλαει πολυ περισσότερο η εμφάνιση του αλουμινενιου power bank. Χωρια που το κανει πιο χοντρο κ λιγότερο φορητό. Δεν υπάρχει κανενας λογος για θηκη σε power bank. Εχετε θηκη για τον φορτιστη σας;; 5
Pa0ki Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ρε παιδια, τι φαση να παιρνετε θηκη για το power bank? Και να γραντζουνιστει, δεν χαλαει η λειτουργικοτητα του οπως με την οθονη ενος smartphone, απλα χαλαει (λεμε τωρα) η εμφάνιση του λιγο. Βεβαια, βαζοντας μια θηκη χαλαει πολυ περισσότερο η εμφάνιση του αλουμινενιου power bank. Χωρια που το κανει πιο χοντρο κ λιγότερο φορητό. Δεν υπάρχει κανενας λογος για θηκη σε power bank. Εχετε θηκη για τον φορτιστη σας;; Γιατί άμα σου πέσει θα μαζεύεις τις μπαταρίες από το πάτωμα Δεν έχω powerbank, κάποια στιγμή που θα πάρω πάντως δε νομίζω να του βάλω θήκη
VirusKennen Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν πάει να ανατιναχτεί η θήκη βοηθάει Παρόλα αυτά είναι θέμα γούστου.. 2
haHa Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γιατί άμα σου πέσει θα μαζεύεις τις μπαταρίες από το πάτωμα Δεν έχω powerbank, κάποια στιγμή που θα πάρω πάντως δε νομίζω να του βάλω θήκη Δεν ανοιγει αν πεσει,δεν εχει καν βιδες για να βγαλεις τις μπαταριες .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα