martha paok Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γειά σας. Έχω ένα cubot χ6 και εκανα αλλαγη στην οθόνη. το θεμα είναι οτι μου παρουσιαζει κατι οριζόντιες κάθετες γραμμες. ο κινέζος μου λεει οτι πρεπει να κανω update στη ROM . αυτλο πως θα το κάνω; γνωρίζετε αν μπορω να κατεβάσω δωρεάν software για update firmware? πφφφφφφφ είμαι σε σύγχιση
nikos903 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Υπάρχει καμία φωτογραφία απο αυτές τις γραμμές; Στις εμφανίζει απο την στιγμή που μπουτάρει το κινητό (απο τότε που γράφει το cubot στην μαύρη οθόνη όταν το πρωτοανοίγεις) ή μόνο όταν μπει μέσα στο android? Σίγουρα έχει κάτσει καλά ο κονέκτορας της LCD? Οθόνη πάντως και να θέλει update το κινητό πρώτη φορά ακούω...... Ποιος είναι ο πωλητής; Μπορείς να ανεβάσεις εδώ την σελίδα απο όπου πήρες την οθόνη;
martha paok Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 καλησπέρα nikos903. Βασικά με το που θα πατήσω το κουμπί να ανοίξει εμφανίζει μια μαυρη κάθετηοθόνη και μετά οριζοντιες γραμμές. τίποτα άλλο. το κινητο δουλευει κανονικά απλα στην οθόνη δεν δείχνει τίποτα άλλο. όταν καλώ δηλαδή, χτυπάει . το αγόρασα απο πωλητή απο το AliExpress. ο πωλητής λέγεται Cyberezone-China Professional Accessories . Κι εμένα μου φάινεταο παράλογο να πρέπει να κατεβασω firmware για να δουλεψει η οθόνη. μάλλον έμπλεξα ... αυτές είναι οι γραμμές που μόνο εμφανίζει. τίποτα άλλο
nikos903 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δοκίμασες να βγάλεις την καλωδιοταινία της LCD και να την ξαναβάλεις; Σίγουρα έχει κουμπώσει καλά; Είτε έπαθε ζημιά ο κονέκτορας με την πτώση είτε η οθόνη είναι σπασμένη έτσι όπως το βλέπω. Η σπασμένη (η προηγούμενη) οθόνη τι έδειχνε; Υπήρχε κάποιο σημείο της που να έδειχνε λίγη εικόνα; Αν έδειχνε κάτι διαφορετικό απο αυτήν τότε ο κονέκτορας δεν πρέπει να είχε ζημιά πριν το άνοιγμα και άρα είναι προβληματική η οθόνη που σου έστειλαν... Πες του να του την στείλεις πίσω και να σου γυρίσει τα χρήματα. Μετά αγοράζεις απο άλλον πωλητή just in case.... Αν σου πει τίποτα πες του έφτασε προβληματική οθόνη και όχι λειτουργική.
martha paok Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 η προηγούμενη οθόνη εδειχνε εικόνα. δεν δουλευε καθόλοθ το touch screen. και ειχε ενα μεγαλο ράγισμα στην μια γωνία. αλλα έδειχνε την επιφάνεια του κινητου, απλατο έδειχνε σε κατάσταση κλειδώματος μιας και δεν μπορούσα να το ξεκλειδώσω. με την νεα οθόνη δείχνει μόνο αυτό όχι η οθόνη δεν είναι σπασμένη, την γραμμή την δημηουργεί η αντανάκλαση με το φως. αριστερά είναι η σπασμένη οθόνη και δεξια η καινούργια
nikos903 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Άρα ο κονέκτορας είναι οκ αφού δούλευε η άλλη οθόνη. Το πιο πιθανό είναι να έφαγε κανένα χτύπημα η οθόνη όπως σου ερχόταν,χαλασμένη είναι πλέον.... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις/βάλεις την καλωδιοταινία της LCD (αυτή που είναι στο πλάι) μπας και δεν έκατσε καλά αλλά δεν το νομίζω, για χτυπημένη την βλέπω..... Στείλε του οτι δεν βλέπεις ούτε το logo στο boot και οτι η οθόνη πρέπει να έσπασε κατα την μεταφορά. Πρόσεχε μην περάσουν οι 60 (νομίζω) μέρες του ali και μετά δεν μπορείς να ανοίξεις case. Όπως και να έχει πάντως πήγαινε και πάτα dispute για να κανονίσετε τα της επιστροφής απο εκεί, μην του τα γράφεις σε μηνύματα, γράφε μόνο στο dispute.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα