Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλημέρα. Θέλω να πάρω τηλέφωνο για τη σύζυγο και είμαι σε δίλημμα ποιό από τα δύο. Βασικά στο Z3c κλίνω, το θεωρώ καλύτερο για την περίπτωση (ομορφότερο σχεδιαστικά, μικρότερο κλπ) αλλά με προβληματίζουν τα 2 GB RAM έναντι των 3 GB του Z2. Θα τα βρίσκει μπαστούνια το lollipop με 2 GB RAM ή εξισορροπείται η διαφορά λόγω της μικρότερης ανάλυσης;
kostas8080 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 φίλε το z3 το κανονικό έχει 40 ευρώ παραπάνω απο το z2 οπότε μια είναι η λύση z3
DoYouNote Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 To Ζ2 είχε παίξει και σε χαμηλότερη τιμή. 50 ευρώ δεν είναι αμελητέα διαφορά. Πάντως δεν πρόκειται να τα βρει μπαστούνια σε τπτ με 2gb ram το Z3c.
GianniSM Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σε μετρήσεις ίδιων συσκευών με την διαφορά στην Ραμ, (G3) η διαφορά είναι μόλις 4-5%. Βασικά με παραπάνω ραμ αφήνει περισσότερες εφαρμογές ανοικτές το τηλ για να ανοίγουν πιο γρήγορα. Αν τώρα χρειαστεί παραπάνω ραμ το λειτουργικό απλά θα κλείσει κάποια και θα την απελευθερώσει. Στην πράξη μπορεί να μην προσέξεις καν αυτή την διαφορά.Αν λοιπόν αυτό είναι το πρόβλημα σου μην το σκέφτεσαι, πάρε το Z3c
qsis Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 το κέρδος από το 1 επιπλέον GB είναι ανούσιο στις περισσότερες περιτπώσεις, παρόλα αυτά θα σου έλεγα να κοίταζες το μεγάλο μοντέλο και ας είναι παντόφλα τα μικρά είναι καλά που είναι δυνατά για αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε μικρά, αλλά η μεγάλη οθόνη είναι καλύτερη
dieccast Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 νομιζω πως αμα θες λιγες ιντσες πας σε compact αν θες πιο μεγαλο πανε σε Ζ2 που βεβαια τωρα εχει ανεβει η τιμη του και δεν συμφερει τοσο πολυ, γιατι πριν βδομαδες ηταν στα 323 ευρω! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 το κέρδος από το 1 επιπλέον GB είναι ανούσιο στις περισσότερες περιτπώσεις, παρόλα αυτά θα σου έλεγα να κοίταζες το μεγάλο μοντέλο και ας είναι παντόφλα τα μικρά είναι καλά που είναι δυνατά για αυτούς που θέλουν οπωσδήποτε μικρά, αλλά η μεγάλη οθόνη είναι καλύτερη Εγώ το Z3 έχω και είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ως τώρα. Ειδικά η οθόνη του είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να είναι η οθόνη ενός κινητού (στο σωστό μέγεθος με τη σωστή ανάλυση για να μην γονατίζει ο επεξεργαστής). Ωστόσο, η σύζυγος το βρίσκει μεγάλο, γι' αυτό κοίταζα πιο πολύ για Z3c αντί για Z3 ή Z2.
qsis Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ε άμα είναι έτσι z3c Το θέμα οθόνη είναι σχετικό γιατί τα z έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια οπότε ασχέτως οθόνης (ή μάλλον σε σχέση με την οθόνη τους) οι συνολικές διαστάσεις τους είναι μεγάλες έτσι κι αλλιώς Όσο για την ανάλυση όπως ξέρεις είμαι υπέρ του 1080 για το 720 έτσι κι έτσι, αλλά κυρίως για την κατανάλωση το πώς θα συμπεριφέρεται η συσκευή είναι και θέμα ui κι εκεί η Sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. 1
greekbusters Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Οποιο και να επιλεξεις δεν θα δεις τρομερες διαφορες στην αποδοση.Παρολο το 1 παραπανω ραμ (προσωπικα) δεν μου χρειαστηκε ποτε.Πιστευω πως σε κινητα μονο για να μας τα παιρνουν ειναι . Η αναλυση του μικρου ειναι μια χαρα . Στο browsing δεν θα συναντησεις κανενα προβλημα ειδικα.Σου μιλαω εκ πειρας ειχα το ενα , εχω το αλλο.Ειδικα σε θεμα μπαταριας θα εντυπωσιαστεις
StigmaX Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Στα πάντα το z3c θα είναι γρηγορότερο. Τρέχει σε ανάλυση 720p και με τον 801 απλά πετάει. Το ένα παραπάνω giga Ram ελάχιστα επηρεάζει την απόδοση της συσκευής, πόσο μάλλον σε ένα ui που είναι σχεδόν στοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα