tomas4wd Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλημέρα , σήμερα το πρωί μπήκα στο γραφείο και είδα ότι το wlan δεν δούλευε. Βρήκα από τις ρυθμίσεις του ρούτερ ότι ήταν απενεργοποιημένο και το έφτιαξα. Το θέμα μου είναι πως έγινε αυτό . Μήπως κάποιος μπήκε στο δίκτυό μου και το έκλεισε ; Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω αν έγινε κάτι τέτοιο ; Το θέμα μου είναι ότι από αυτόν τον υπολογιστή κάνω τραπεζικές συναλλαγές και δεν θέλω να γίνει καμιά ζημιά. Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. Αν το θέμα έχει τοποθετηθεί σε λάθος μέρος παρακαλώ να μετακινηθεί.
mitsus Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν γράφεις το μοντέλο του router. Κάποια router κρατάνε logs ή να δεις τι συσκευές έχουν συνδεθεί στο router
CMD Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Άλλαξε τον κωδικό από το wifi και από το router. Αν δεν έχεις φίλους ή συναδέλφους που συνδέονται πότε-πότε στο δίκτυο, βάλε mac address filter ,ώστε το δίκτυο σου να δέχεται μόνο τις συσκευές σου.
tomas4wd Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλημέρα , είχες δίκιο. Το ρούτερ είναι της zte zxv10. Mac adress filter πως βάζω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα