satafaka Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ψάχνω κάποιον που να γνωρίζει (σχετικά καλά) περί Semantic Web Services. Δεν μιλάω για web services γενικά αλλά για semantic web services. Αν έχει φτιάξει κιόλας κάποιο service σε semantic, είναι ο άνθρωπός μου. Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, χρειάζομαι να γνωρίζει κάτι από WSMX, WSMO ή WSML ώστε να με βοηθήσει με κάποιες γενικές απορίες. Ουσιαστικά θέλω να μου βάλει μία τάξη στο από ποια τεχνολογία ξεκινάς πρώτα, πότε κάνεις το εννοιολογικό μοντέλο, πότε χτίζεις το framework κτλπ κτλπ. Ευχαριστώ πολύ.
fatmike Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Χαίρεται. Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω. Τι προσπαθείς να επιτύχεις; Νομίζω ότι το συγκεκριμένο standard έμεινε σε επίπεδο project και παρατήθηκε λόγω έλειψης χρηματοδότησης. Αν τα αγγλικά σου είναι καλά διάβασε το παρακάτω άρθρο http://www.techweekeurope.co.uk/workspace/import-io-structured-web-141768
satafaka Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Χαίρεται. Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω. Τι προσπαθείς να επιτύχεις; Νομίζω ότι το συγκεκριμένο standard έμεινε σε επίπεδο project και παρατήθηκε λόγω έλειψης χρηματοδότησης. Αν τα αγγλικά σου είναι καλά διάβασε το παρακάτω άρθρο http://www.techweekeurope.co.uk/workspace/import-io-structured-web-141768 Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς το άρθρο που μου έδωσες απέχει πολύ από αυτό που χρειάζομαι εγώ. Για την ακρίβεια έρχετε σε αντίθεση με το semantic web που χρειάζομαι εγώ. Πρέπει να χτίσω μία μεγάλη εφαρμογή σε semantic web services και θα χρειαζόμουν κάποια μικρή βοήθεια για τα αρχικά... Σε ευχαριστώ και πάλι.
fatmike Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αν επιτρέπεται γιατί πρέπει να είναι πάνω στο συγκεκριμένο standard. Αν είναι για εμπορική χρήση, σιγουρα θα υπάρχουν πιο ευκολοι τρόποι για υλοποίηση. Αν είναι για ακαδημαικούς λόγους, pm me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα