d@mi@NOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλημερα σε ολους! Εχω παραγγειλει αυτην την οθονη για το pc της υπογραφης: http://www.lg.com/gr/monitors/lg-34UM95 Πως να την συνδεσω απο την καρτα γραφικων με το dvi κανονικα η με το hdmi? με ενδιαφερει αν εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας κατι απο τα 2 οχι τα ενσωματομενα ηχεια της οθονης, ξερω πως αν θελω και ηχο συνδεω με hdmi αλλα εχω εξωτερικα ηχεια. Ευχαριστω!
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Από την στιγμή που δεν θες ήχο είτε το συνδέσεις με dvi είτε με hdmi είναι το ίδιο αλλά από ότι βλέπω δεν έχει dvi αλλά hdmi και display port. Αν η κάρτα γραφικών σου βγάζει display port βάλτην με αυτό.
d@mi@NOS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Από την στιγμή που δεν θες ήχο είτε το συνδέσεις με dvi είτε με hdmi είναι το ίδιο αλλά από ότι βλέπω δεν έχει dvi αλλά hdmi και display port. Αν η κάρτα γραφικών σου βγάζει display port βάλτην με αυτό. Δεν βλεπω να εχει η καρτα. εχει 2 dvi και 2 hdmi. και στα χαρακτηριστικα της οθονης οντως δεν γραφει dvi.. Αλλα μου κανει εντυπωση να μην εχει dvi γιατι σε καποιες λειτουργιες για παραδειγμα λεει στο sait: * Για τη λειτουργία 4-Screen Split απαιτείται DVI-D(Dual Link), DisplayPort ή σύνδεση HDMI με λειτουργικό σύστημα Windows XP/Vista/7/8/ ή Mac OS®X 10.9(Mavericks). τι το γραφει το dvi? Εγινε παντως ευχαριστω! edit: σιγουρα δεν εχει ειδα καποιες κοντινες φωτο απο την πισω πλευρα στις υποδοχες.
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν ξέρ γιατί το γράφει, οπότε συνέδεσε το με hdmi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα