Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπλισου με υπομονη.Οσο για το λεξιλογιο,μην ανησυχεις.Και εμενα ηταν το αδυνατο μου σημειο,διαβαζα απιστευτο λεξιλογιο και αυτα μου επαισαν ηταν οντως γελοια!!!Μια χαρα θα τα πας!!!!

Ποτε έδωσες γιατί άκουσα πως τώρα που άλλαξαν το σύστημα που περνάν τους βαθμούς έχει δυσκολέψει :( :(
Δημοσ.

Ποτε έδωσες γιατί άκουσα πως τώρα που άλλαξαν το σύστημα που περνάν τους βαθμούς έχει δυσκολέψει :( :(

Νομιζω πως καταλαβες λαθος.Απο οτι ξερω αν εχεις ξαναδωσει γινεται ευκολοτερο.Για αυτους που δινουν πρωτη φορα ειναι το ιδιο.Εγω εδωσα Μαη του 2012....

Δημοσ.

Νομιζω ότι πλεον γινεται συγχώνευση των βαθμων, επομένως αν γράψεις καπου καλά ειναι εξαιρετικά δύσκολο να κοπείς, αντιθετα με ότι ίσχυε μέχρι πέρσι που κάθε ενότητα βαθμολογουνταν μεμονομένα. 

Assessment principles of the ECPE (in effect as of November 2014):
All ECPE section scores are reported in the following five band scores and corresponding scaled numeric scores:
Band score Scaled numeric score
Honors (H) 840-1000
Pass (P) 750-835
Low Pass (LP) 650-745
Borderline Fail (BF) 610-645
Fail (F) 0-605
Candidates whose average score for all four sections is equal to 650 or higher are awarded an ECPE certificate.
Candidates whose score in all four sections is equal to 840 or higher are awarded an ECPE certificate with Honors.
Candidates whose average score for all four sections is below 650 are not awarded an ECPE certificate.
Candidates who have been absent from one or more sections are not awarded an ECPE certificate. Any passing score they may have received for whichever section they were not absent from does not affect the final result.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω ότι πλεον γινεται συγχώνευση των βαθμων, επομένως αν γράψεις καπου καλά ειναι εξαιρετικά δύσκολο να κοπείς, αντιθετα με ότι ίσχυε μέχρι πέρσι που κάθε ενότητα βαθμολογουνταν μεμονομένα. 

All ECPE section scores are reported in the following five band scores and corresponding scaled numeric scores:

Honors (H) 840-1000

Pass (P) 750-835

Low Pass (LP) 650-745

Fail (F) 0-605

Candidates whose average score for all four sections is equal to 650 or higher are awarded an ECPE certificate.

Candidates whose score in all four sections is equal to 840 or higher are awarded an ECPE certificate with Honors.

Candidates whose average score for all four sections is below 650 are not awarded an ECPE certificate.

Candidates who have been absent from one or more sections are not awarded an ECPE certificate. Any passing score they may have received for whichever section they were not absent from does not affect the final result.

Αυτο ξερω και εγω....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Honors (H) 840-1000

Pass (P) 750-835

Low Pass (LP) 650-745

Fail (F) 0-605

Πάνω σε αυτό μπορείτε να διευκρινίσετε κάτι; 

Για παράδειγμα στο τελευταίο mock exam είχα τα παρακάτω:

Writing: 73%

Listening: 42/50 = 84%

GCVR: 79/120 = 65.8%

Speaking δεν κάναμε εκείνη τη μέρα οπότε ας υποθέσουμε ένα τυχαίο ποσοστό, π.χ. 70%.

Για τον μέσο όρο θα κάναμε πρόσθεση των τεσσάρων και διαίρεση δια του 4.

Δλδ, (73 + 84 + 65.8 + 70) / 4 = 73.2 ή με το scoring system του ECPE (730 + 840 + 658 + 700) / 4 = 732.

Το ερώτημα μου είναι εαν ο τρόπος αυτός είναι ο ίδιος που ακολουθεί και η βαθμολόγηση από το CaMLA ή πρέπει πρώτα να αθροίσω τα Listening και GCVR (δηλαδή 42/50 και 79/120) και να τα διαιρέσω δια του 170.

Εαν το κάνω αυτό έχω (42 + 79) / 150 = 80.6% ή 806.

Και άρα στο συνολικό: [ 806 (Listening+GCVR) + 730 (Writing) + 700 (Speaking) ] / 3 = 745.

Η διαφορά αριθμητικά δεν είναι μεγάλη απλά δεν καταλαβαίνω τελικά εαν τα 4 papers είναι ίσης βαρύτητας στην τελική βαθμολογία.

Όλα αυτά τα ψάχνω επειδή οι μέρες πλησιάζουν και έχω αγχωθεί κάπως.

Πιό λογικός τρόπος φαίνεται να είναι ο πρώτος. Τι πιστεύτε;

Δημοσ.

Πάνω σε αυτό μπορείτε να διευκρινίσετε κάτι;

Για παράδειγμα στο τελευταίο mock exam είχα τα παρακάτω:

Writing: 73%

Listening: 42/50 = 84%

GCVR: 79/120 = 65.8%

Speaking δεν κάναμε εκείνη τη μέρα οπότε ας υποθέσουμε ένα τυχαίο ποσοστό, π.χ. 70%.

Για τον μέσο όρο θα κάναμε πρόσθεση των τεσσάρων και διαίρεση δια του 4.

Δλδ, (73 + 84 + 65.8 + 70) / 4 = 73.2 ή με το scoring system του ECPE (730 + 840 + 658 + 700) / 4 = 732.

Το ερώτημα μου είναι εαν ο τρόπος αυτός είναι ο ίδιος που ακολουθεί και η βαθμολόγηση από το CaMLA ή πρέπει πρώτα να αθροίσω τα Listening και GCVR (δηλαδή 42/50 και 79/120) και να τα διαιρέσω δια του 170.

Εαν το κάνω αυτό έχω (42 + 79) / 150 = 80.6% ή 806.

Και άρα στο συνολικό: [ 806 (Listening+GCVR) + 730 (Writing) + 700 (Speaking) ] / 3 = 745.

Η διαφορά αριθμητικά δεν είναι μεγάλη απλά δεν καταλαβαίνω τελικά εαν τα 4 papers είναι ίσης βαρύτητας στην τελική βαθμολογία.

Όλα αυτά τα ψάχνω επειδή οι μέρες πλησιάζουν και έχω αγχωθεί κάπως.

Πιό λογικός τρόπος φαίνεται να είναι ο πρώτος. Τι πιστεύτε;

Μην ξεχνας οτι ανάλογα με το που έχουν κάνει οι πιο πολύ λάθος μερικά τα μετράν για εναν βαθμό και άλλοι για δύο
Δημοσ.

Νομίζω οτί άδικα αγχώνεσαι...Αν αυτά τα δύο χρόνια έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα δηλαδή έχεις κάνει πολλά τεστ προσομοίωσης δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.. Ειδικά αν βλέπεις πολλές ταινίες/σειρές προσπάθησε να βάζεις αγγλικούς υπότιτλους και μετά καθόλου.. Θα σε βοηθήσει απίστευτα.. Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτί ειδικά στο vocabulary απλά έλεγα την πρόταση από μέσα μου και κατά 80% την είχα ξανακούσει οπότε έκανα και σωστή επιλογή..

Γενικά αν είσαι γρήγορος δεν θα έχεις πρόβλημα στο Michigan..

Υ.Γ Παίζει να ήμουν ο μόνος που τις τελευταίες 2-2μιση βδομάδες δεν άνοιξα βιβλίο... Απλά έκανα speaking...

Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι ανάλογα με το που έχουν κάνει οι πιο πολύ λάθος μερικά τα μετράν για εναν βαθμό και άλλοι για δύο

Δεν νομίζω ότι κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.. Αν μπορούσες να το αναλύσεις περισσότερο..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κσερει κανεις αν μπορω να βρω τις λυσεις πουθενα απο τα ecpe honors ...δηλαδη το ecpe honors - teachers book k tou workbook ..se pdf ..??

Εψαξα λιγη ωρα μπορεσα κ βρηκα τα βιβλια σε πδφ αλλα οχι με τις λυσεις τους ..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα..ξέρετε κάποιο site που να έχει close test με 20 κενά Κ Όχι 10 όπως στο ecpe...κάποιο site με gcvr test ΓΤ δίνω κάποιες εξετάσεις αγγλικων παρόμοιες με το ecpe αλλά μόνο στο κομμάτι του gcvr..Ευχαριστώ 

Στις 23/4/2015 στις 2:32 ΜΜ, gkasmak0s GR είπε

Οπλισου με υπομονη.Οσο για το λεξιλογιο,μην ανησυχεις.Και εμενα ηταν το αδυνατο μου σημειο,διαβαζα απιστευτο λεξιλογιο και αυτα μου επαισαν ηταν οντως γελοια!!!Μια χαρα θα τα πας!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος που ξέρει

Σήμερα έδινα γραπτά και τα πήγαινα μια χαρά μέχρι που αγχώθηκα σε κάποια φάση με αποτέλεσμα να μπλοκάρω στο voc και να βάλω τα δύο τελευταία reading στην τύχη έτσι λοιπόν σύμφωνα με τούς υπολογισμούς μου στη χειρότερη έχω 45% gvcr στη καλή 55% άρα λογικά θα έχω στο 50% στο listening έχω 80 και στο writing 80 επίσης υπάρχει περίπτωση να συμψηφιστουν και να με περάσουν?

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...