Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται... θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου για gaming δεν ξέρω πολλά και χρειάζομαι κάποια βοήθεια.

θέλω να παίζω με καλά γραφικά χωρίς να κολλάω. έχω τον εξής:

Μητρική: Asus p5q-e
cpu: Intel core 2 quad Q6600 2.40GHz (4CPUs),~2,4GHz
μνήμη RAM: 4GB τα 3,25 δουλεύουν γιατί έχω 32-bit
Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 9500 GT 2GB
Windows 7 32-bit

Δημοσ.

Γεια σου φιλε, εiχα πανω κατω το ιδιο build , Q6600 3ghz----G41m Combo ----8gb DDR3 1333-GTX 570ειχα πρινιν 2 μηνες)

Καλο ειναι να κανεις οτι εκανα κ εγω,δηλαδή βρες μια μεταχειρισμενη καρτα γραφικων GTX 560-570-660-670 που οι τιμες παιζουν απο 60-140 ευρο αναλογος την καρτα και ταη δεις μεγαλη διαφορα στα games,οσο για τον επεξεργαστη ενα ελαφρη overclock sta 3ghz θα εβλεπες καποια διαφορα οπως εγω.σκεψου παιζω LOL σε Full γραφικα 1920x1080 με 60fps σταθερα και στην 2ρη οθονη βλεπω twitch stream σε medium αναλυση,GTA V 1920X1080 σε medium,Crysis 3 medium προς high,δηλαδη με ενα upgrade των 80-90 ευρο για την gtx 570  ειδα μεγαλη διαφορα  

Δημοσ.

Συμπλήρωσε την φόρμα για να έχουμε και μεις μια γενική εικόνα. Budget, οθόνη, τροφοδοτικό, ψύκτρα; Επίσης ανεβάζεις printscreen από τις καρτέλες spd και memory απ' το πρόγραμμα cpu-z.

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:400e

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι oxi ) : Gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:τίποτα το ιδιαίτερο

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? θα κάνω αγορά στο μέλλον

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Oxi

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Από e-shop Αθηνας

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? εγώ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Windows 7 64-bit

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) ->δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως γίνετε και αν πρέπει

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως γίνετε και αν πρέπει

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:Oxi

Δημοσ.

Αμα κανεις αλαγη σε cpu/mobo θα πρότεινα να πας για 1150 z97 μητρική μαζι με τον G3258 και εχεις future upgrade για i5/i7...μια καλη μητρική και ο cpu μαζι κανουν 200 ευρο.Απλα το μονο drowback με τον 3258 ειναι οτι ειναι διπύρηνος αλλα πολυ καλύτερος απο τον q6600 αμα δεις benchmarks παιχνιδιων,και δεν θα μπορεις να παίξεις το Far Cry 4 διοτι δεν υποστιριζει 2πυρινους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...