TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 δεν ειναι καλυτερα για ιντελ ενας 3220?ειναι αρκετα πιο φθηνος Άμα μείνεις με αυτά τα παιχνίδια,ναι δεν θα χρειαστείς Overclock και μπορείς να πας στον ποιο φτηνό,απλά ο g3258 σου δίνει κάτι παραπάνω μιας και λες ότι θα τα κρατήσεις μέχρι να καούν,ε ο 3258 και σε αρκετά χρόνια με το oc θα είναι ποιο οκ.
giann23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ναι θα προτιμουσα αν οντος και απο οτι εχω διαβασει απο αλλα ατομα εδω μεσα ε pentium ειναι αρκετα πολοι πιο δυνατοι απο τυς Amd αλλα θα προτιμουσα 3220
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Elf,αυτό το βιντεάκι που ποστάρεις,είναι αστείο..το ξέρεις φαντάζομαι και εσύ και απλά εθελοτυφλείς. Εκτός και αν σου αρέσει να χαζεύεις fps στο τίποτα,και όταν πέσει ζόρι να ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσέρ σε εφορία. Καλύτερα να πάει σε athlon 5350,που καίει αέρα,έχω εδώ βίντεο να πετάει. Γιαν',θες να δώσεις χρήματα να πάρεις κάτι καινούριο,και να το κρατήσεις. Kαι δε θες να πάρεις τουλάχιστον αυτόν που πρότεινε ο φίλος,που για τα παιχνίδια σου μια χαρά είναι,προτιμάς να γλιτώσεις το δεκάρικο σήμερα και να κλαις 70 αύριο.
giann23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ενοειται οτι θα δοσψ το δεκαρικο O aulon den θα θελει και μια ψυκτρα?
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Όταν θα σκεφτείς για λίγο ρευματάκι παραπάνω,το συζητάμε. Ως τότε,όχι.
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Elf,αυτό το βιντεάκι που ποστάρεις,είναι αστείο..το ξέρεις φαντάζομαι και εσύ και απλά εθελοτυφλείς. Εκτός και αν σου αρέσει να χαζεύεις fps στο τίποτα,και όταν πέσει ζόρι να ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσέρ σε εφορία. Ποιο ζόρι από crysis 3 δεν υπάρχει, και δεν το δείχνει όπως το βίντεο που έβαλες εσύ στους διαδρόμους όπου είναι πούπουλο το παιχνίδι και το σηκώνει ακόμα και ο athlion, το δείχνει στο welcome to the jungle που είναι από της ποιο δύσκολες πίστες για έναν επεξεργαστή.
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Έχω εδώ το πραγματικό βίντεο με τα fps από τον pentium 4 εεε pentium D..εεε pentium ανιβεεεεέρσαρι εντίσιον με νέα συναρπαστικά αυτοκόλλητα στο κουτί και νέα σούπερ τιμή,μόλις δείξει και δεύτερο δέντρο. Προσοχή κατά την μέτρηση ,μην έχετε ανοικτό το σκάιπ ,και λάβετε μήνυμα. Αυτό που σου έχει μείνει από τα benchmark με τις εικόνες ,να το προσέξεις.Σαν τα γκάλοπ του σκάι ένα πράγμα. Τελικά πιο ζόρι από το crisis δεν ,αλλά το σηκώνει με 25w επεξεργαστή η AMD; Κοίτα να δείς..
Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καμια σχεση τα IOPS των pentium4-D με τους καινουριους. Ναι ειναι ακομα διπυρηνοι αλλα με τρομερη αποδοση ανα συχνοτητα. Ο athlon δεν φτιαχτηκε για παιχνιδια, αλλα για χαμηλη καταναλωση, file server, αντε και καμια ταινια 1080p. Με 2.05ghz amd-ισια συχνοτητα δεν πας πουθενα για games. Απλο... Ειναι καλος, αλλα αλλου. Ειμαι απο κινητο και δεν εχω τονους, και φουλ επεξεργαστη κειμενου...
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι θα προτιμουσα αν οντος και απο οτι εχω διαβασει απο αλλα ατομα εδω μεσα ε pentium ειναι αρκετα πολοι πιο δυνατοι απο τυς Amd αλλα θα προτιμουσα 3220 Για τα games που σκοπεύεις να παίξεις και για τα χρήματα που δίνεις, ο Athlon είναι άριστη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, είτε πας για Intel πλατφόρμα, είτε για AMD, προσωπική μου άποψη είναι να προτιμήσεις απλά τον φθηνότερο συνδυασμό. Με λίγα λόγια, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να μπεις στο τριπάκι του ποιος είναι γρηγορότερος σ' αυτή την κατηγορία τιμών.
Mikri Nefeli Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ειμαι απο κινητο και δεν εχω τονους, και φουλ επεξεργαστη κειμενου... Tα μισά να μου χες κάνει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα