kavatzoulas Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 καλησπερα στη παρεα θα ηθελα τη γνωμη σας για την επιλογη της νεας μου φωτογραφικης μηχανης. ειμαι αναμεσα στα εξης μοντελα: Canon eos 70d Canon eos 7d Nikon D7200 Sony A77 mkII ειμαι κατοχος της canon eos 60d απλα ηρθε η ωρα να δοκιμασω κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τι σε χάλασε στην 60d . Δεν αξίζει να παρεις καμία απο αυτες που κοιτάς κατα την γνώμη μου χάλασε τα λεφτά σου για εναν καλό φακό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν δουλευεις πολυ το βιντεο, παρε την 70d. Για φωτο την 7100. Sony δεν εχω γνωμη. Ειχα canon και πηρα nikon 7000. Αν κρατησεις την 60d η πας στην 70d, φροντισε να αποκτησεις τον φακο pancake 40mm 2,8. Απογειωνει την canon. Φαντασου απο την entry level canon 1100d με τον 40αρη πηγα σε nikon d7000 με τον 35αρη και δεν μπορω να πω πως ξετρελαθηκα, ειδικα σε πολλες φωτο ημερας της ριχνει στ αυτια της nikon, απλα νυχτα η nikon εχει το πανω χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Συμφωνω με τον Rush13…... Ριξε χρημα σε φακο-ους και κανε παιχνιδι…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα