Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μαλλον θα τελειωσει καπως ετσι το σκηνικο (υστερα απο email που εστειλα στην Asrock Netherlands)

<<Dear Customer,

bent CPU pins void the warranty as all our motherboards are checked and tested to prevent this type of damage in the factory. The damage therefore must have been caused by Customer Inflicted Damage. We can however offer to accept and replace this motherboard. We are not able to repair this kind of damage in Europe so we would have to send it to Asia for repairs. As this process will take 2-3 months we would send to you a refurbished replacement motherboard of the same type. In order to do this we need your confirmation that you will also pay for the transport costs from you to Asrock Netherlands. Please confirm and give us the missing information after which we will let you know the address you can send your motherboard to and give you a reference. This is the only offer we are able to make you. Sending you a replacement Motherboard in advance is not possible.

For RMA purposes we only have refurbished stock of the X99 Extreme6.

Best regards,>>

Θα την στειλω μονος μου

• Like 3
Δημοσ.

..και από την στιγμή που θα σ'εξυπηρετήσουν κανε κ μια καταγγελία στο κατάστημα που σου έφερε τόσες αντιρρήσεις κ τελικά δεν σ' εξυπηρέτησε μπας και βάλουν μυαλό κάποτε ..

Δημοσ.

ΝΑΙ το ξερω, αφου το στειλα στην Asrock που μου λεει οτι τα τσεκαρουν οι Ασιατες τα τζιμανια τους. Γιαυτο εχουν σχισατα ματια να βλεπουν ολη την μητρικη με την μια.

• Like 1
Δημοσ.

ποσο θα παει η μεταφορα?

Αυτο θα το μαθω αυριο. Παλι καλα δεν θελαν με UPS. Κρατάει περίπου εαν μηνα το RMA number  που μου δωσε

Δημοσ.

Αυτο θα το μαθω αυριο. Παλι καλα δεν θελαν με UPS. Κρατάει περίπου εαν μηνα το RMA number που μου δωσε

14.60 απλο. + 2.50 συστημενο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...