Προς το περιεχόμενο

lg 42LB671V, πρόβλημα με εξωτ.υπότιτλους?

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μόλις αγόρασα την 42LB671V, και αυτό που έχω να σχολιάσω, είναι ότι όταν συνδέομαι αυτόματα με το pc, οι εξωτ.υπότιτλοι φαίνονται κλασσικά, αλαμπουρνέζικοι, και το ίδιο συμβαίνει και με τον εξωτ.δίσκο (αλαμπουρνέζικοι εξωτ.υπότιτλοι).
μπήκα και εψαξα στο μενού , δε βρήκα τίποτα. τι ρύθμιση χρειάζεται να κάνω, ξέρει κανείς?

στο μενού,βρήκα μια επιλογή για υπότιτλους, και έβαλα ελληνικά, αλλά...δεν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασες με unicode και έπαιξαν κανονικά;

Δεν έχει να κάνει με το παλιά / καινούργια, μερικές παίζουν απροβλημάτιστα τα Ελληνικά και μερικές τα θέλουν unicode μόνο, άντε βγάλε άκρη...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι (αν δέχεται κιόλας η τηλεόραση σου) ένα firmware update.

Φιλε μου καθως παιζει η ταινια πατα το γραναζι στον πλειερ..ειναι οι ρυθμισεις. Πηγαινε ρυθμισεις βιντεο ρυθμισεις υποτιτλων και βαλτο στα ελληνικα..

θα το προσπαθήσω, αλλά αν δέχετε μόνο unicode, θα πάει για επιστροφή όπως είναι, δεν παίζει αυτό...

θα κάνω update, (πως γίνεται στις smart? όπως και στις αλλες, κλασσικά, κατεβάζεις το update, Το γράφεις σε στικάκι, και το τρέχεις στην tv?)

Το παραπανω σχολιο για τους υποτιτλους το ειδες;;;

ναι, το είδα.

Με βάζει σε ένα μενού, με ρωτάει για πρωτεύουσα γλώσσα, και δευτερεύουσα, και έχω βάλει ελληνικά, αλλά πάλι δεν έχει παίξει.

αυτό το μενού που λες, δε νομίζω να το βρήκα, παρότι μπήκα στα βίντεο...

θα το δω το βράδυ και θα το ξαναψάξω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...