Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερουμε εδω και καιρο οτι η android εφαρμογη του insomnia ειναι για τα πανηγυρια, αλλα ρε παιδια ειναι δυνατον να θελω να δω ενα σποιλερ που υπαρχει σε ενα ποστ και να πρεπει να ανοιξω ολοκληρω υπολογιστη; Επισης δεν μπορω να δω τις υπογραφες των αλλων συμφουριτων;

Αυτα συμβαινουν εδω και καιρο και τωρα μου ηρθε η ορεξη να τα γραψω.

Δεν ξερω αν ολα αυτα συμβαινουν μονο σε εμενα αλλα αν συμβαινουν σε ολους πρεπει να φτιαχτουν αμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Η εφαρμογή του insomnia για android και ios είναι υπό κατασκευή και σε λίγο καιρό θα έχουμε νέα σχετικά με την εξέλιξή της.

Μπορείς να μπαίνεις από τον browser του κινητού στο insomnia είτε στην mobile έκδοση είτε στην κανονική έκδοση.

Δημοσ.

Η εφαρμογή του insomnia για android και ios είναι υπό κατασκευή και σε λίγο καιρό θα έχουμε νέα σχετικά με την εξέλιξή της.

Μπορείς να μπαίνεις από τον browser του κινητού στο insomnia είτε στην mobile έκδοση είτε στην κανονική έκδοση.

Να κατι καλο, αρκει να μην κανει καμια 2ετια η εφαρμογη να βγει στον αερα.

Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα κοντα στην mobile εμφανιση του browser

Δημοσ.

Η εφαρμογη για τα WP έχει αφεθεί στην μοίρα της;

Δεν έχω ιδέα

Να κατι καλο, αρκει να μην κανει καμια 2ετια η εφαρμογη να βγει στον αερα.

Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα κοντα στην mobile εμφανιση του browser

Είμαι της γνώμης να κάνει όσο θέλει να βγεί (όχι και 5 χρόνια όμως :P) αρκεί να έχουν διορθωθεί αν όχι όλα τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή.

Δημοσ.

Παντως εμενα απο browser του κινητου μια χαρα λειτουργικο μου φαινεται το forum, κανενα απολυτως θεμα, γιατι με την εφαρμογη ειχα πολλα.

• Like 3
Δημοσ.

Η εφαρμογη εχει παψει να λειτουργει σε εμενα εδω και πολυ καιρο( ειχα το neo v παλαιοτερα τωρα εχω το xperia m2)... 

Ουτε login δεν μπορω να κανω...

Δημοσ.

H μέχρι υπάρχων εφαρμογή του Insomnia για το android ηταν....ελπίζουμε όλοι η καινούργια έκδοση να είναι κομπλέ, αν και από browser μια χαρά πάει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...