Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. μια ερώτηση για paysafe mastercard. Διάβασα ότι μπορείς να την έχεις με 9.90 συνδρομή κάθε χρόνο. Μπορείς να καταθέτεις paysafe κάρτες και να την χρησιμοποιείς σαν οποιαδήποτε mastercard. Τηλεφώνησα στην Paysafe και μου είπαν ότι λειτουργεί σαν οποιαδήποτε mastercard prepaid κτλ. Μπορείς να κάνεις μέχρι και ανάληψη χρημάτων apo atm κρατώντας πάντα την αντίστοιχη προμήθεια. Θέλω να βγάλω γιατί μου χρωστάει κάποιος χρήματα και του είναι ευκολότερο να μου βγάζει κάθε εβδομάδα paysafe για να κλείσουμε το υπόλοιπο. Είμαι έτοιμος να την παραγγείλω.
Αξίζει? Έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Αν θέλεις να την σταματήσεις υπάρχει ρήτρα? Γενικά εντυπώσεις απο την χρήση της.
Δεν θέλω απαντήσεις αν δεν γνωρίζετε για την κάρτα. 
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και γιατί δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα και να βγάλεις και μια χρεωστική κάρτα που δεν έχει συνδρομή;

Δημοσ.

Και γιατί δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό σε μια τράπεζα και να βγάλεις και μια χρεωστική κάρτα που δεν έχει συνδρομή;

Φιλε μου πραγματικά μπήκες καθόλου στην διαδικασία να διαβάσεις το ποστ μου;

Γράφω ότι κάποιος μου χρωστά λεφτα και τον βολεύει η paysafe.

Και ζήτησα την άποψη όσων έχουν τέτοια κάρτα.

Ξερω πολύ καλά για prepaid και μάλιστα εχω και πιστωτική και prepaid.

Δημοσ.

Μια χαρά διάβασα το post σου και σου λέω, αντί να πληρώνεις προμήθεια 100 φορές:

• μόνο 9,90 EUR ετήσιο τέλος
  • 4 % τέλος κατά την πίστωση της κάρτας (όπως συνηθίζεται στις προπληρωμένες κάρτες)
  • 3 % (τουλ. 3,50 EUR) τέλος για αναλήψεις από ΑΤΜ
  • 2 % τέλος για πληρωμές σε ξένο νόμισμα

να στα βάζει στο λογαριασμό.

Επίσης, πριν την παραγγείλεις θα πρέπει να συμφωνήσεις με κάποιους όρους τους οποίους αν διαβάσεις θα δεις οτι απαντούν στις ερωτήσεις σου. Πήγαινε και διάβασέ τους.

Ακόμη, διάβασε και εδώ https://www.paysafecard.com/el-gr/help/paysafecard-mastercard/

Δημοσ.

Μια χαρά διάβασα το post σου και σου λέω, αντί να πληρώνεις προμήθεια 100 φορές:

να στα βάζει στο λογαριασμό.

Επίσης, πριν την παραγγείλεις θα πρέπει να συμφωνήσεις με κάποιους όρους τους οποίους αν διαβάσεις θα δεις οτι απαντούν στις ερωτήσεις σου. Πήγαινε και διάβασέ τους.

Ακόμη, διάβασε και εδώ https://www.paysafecard.com/el-gr/help/paysafecard-mastercard/

Τα διάβασα αυτά. Θέλω γνώμες απο κατόχους όπως είπα γιατι τον τυπο τον βολευει η paysafe

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φίλτατοι εγω παρήγγειλα την χρεωστικη και  στο site μου γράφει οτι θα παραλαβω την κάρτα απο 2/6 μεχρι 5/6 δηλαδή μέσα στην εβδομάδα. Αλλα .. πήρα τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για διευκρινήσεις σχετικά με το πως θα την παραλάβω κι από που και η κοπέλα είναι παντελώς  άσχετη και δεν γνωριζει να μου πει. Τώρα θα δείξει παντώς  αμα χαθει γινεται να μου ξαναστείλουν μου ειπε .

Δημοσ.

νταξ ελεος απλα! Υπαρχουν ατομα που παιρνουν αυτη την καρτα.. 

Αλλα νταξ θα μπορουσες να πεις απο την αρχη ή οτι εισαι ανηλικος ή οτι τα λεφτα ειναι μαυρα και δεν θελεις να φαινονται, για αυτο δν χρησιμοποιεις ενα πραγμα που λεγεται πιστωση λογαριασμου και το κανεις απο το σπιτι σου ή απο ατμ ή απο μια τραπεζα 

ΑΛΛΑ ΟΧΙ εσυ θες την paysafe card γιατι βολευει τον αλλο.. χα

Επισκέπτης
Δημοσ.

παρατηρηση

προσεχε αν εχεις vpn ή οτι αλλο για αλλαγη ip ...η paysafe το τσεκαρει και με το που κανεις τον λογαριασμο unlimited θα σου ακυρωσει τον λογαριασμο χωρις να παρεις ειδηση!!!

την επαθα και εμαθα...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

την ειχα βγαλει την καρτα αυτη και δουλευε αψογα, μετα τα capital controls και μολις "ξεκινησε" η πωληση της paysafe στην Ελλαδα η λειτουργεια της mastercard paysafe ανασταλθηκε, οποτε δεν μπορεις ουτε να την φορτησεις με χρηματα ουτε αν εχεις στο λογαριασμο κατι να το χρησιμοποιησεις

• 2 μήνες μετά...
  • 6 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...