bonjovi344 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ξέρετε πως μπορώ να σβήσω γρατζουνιές από την οθόνη του τάμπλετ μου?Ευχαριστώ πολύ.
Pseudonumo Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ξέρετε πως μπορώ να σβήσω γρατζουνιές από την οθόνη του τάμπλετ μου?Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις οθόνη...
bonjovi344 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις οθόνη... Κάποια άλλη λύση υπάρχει? Πόσο θα μου κοστίσει να αλλάξω οθόνη?
Voodooman Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν η οθόνη σου είναι σίγουρα πλαστική και όχι gorilla glass κτλ θα δοκιμάσεις με αυτό, που θα αγοράσεις από εδώ. Το χρησιμοποιώ συχνά σε διάφορες αντίστοιχες επιφάνειες και αλλού έχω άριστα αποτελέσματα, αλλού καθόλου, δοκίμασε και βλέπεις. Και την επόμενη φορά αγόρασε ένα screen protector!
Pseudonumo Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δεν έχω ασχοληθεί με touch screen αλλά με επιδιόρθωση cd (οκ μερικά χρόνια πριν). Εϊχα αγοράσει προιόντα που διαφήμιζαν ότι διορθώνουν γρατζουνιές κτλ.Μάντεψε.....!!!!! (και δεν ήταν καθόλου οικονομικά) Δεν νομίζω ότι μπορείς να επαναφέρεις το γυαλί σε κατάσταση καινούργιου.
bonjovi344 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραία.Πείτε ότι πάω το τάμπλετ για αλλαγή οθόνης,πόσο θα κοστίσει περίπου? Aυτό εδώ είναι αν βοηθάει http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Rubik-10-II-Black-DI-1001.htm Επεξ/σία 19 Απριλίου 2015 από bonjovi344
Pseudonumo Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 τόσο σοβαρές είναι οι γρατζουνιές? Για μενα αν δεν προκαλούν λειτουργικό πρόβλημα, πχ να εμποδίζουν στη θέαση της οθόνης, δεν αξίζει να κάνεις τίποτα μόνο και μόνο για να φαίνεται όμορφη όταν είναι σβηστή.
bonjovi344 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πολύ σοβαρές όχι. Γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κανένα καθαριστικό να τις σβήσω...
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 για αυτο το tablet δεν αξιζει να αλλαξεις οθονη ακομα και αν εκανε 10 ευρω οσο αφορα την αλλαγη οθονης.αν και εειναι πιο ακριβη μια αλλαγη απο 10 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα