delpetro Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπέρα έχω το pc που υπογράφω σχεδόν 2χρονια και όταν παίζω games μετά από κανα 20 λεπτό έχω drop fps από 60 πάω στα 30-20fps να σας πω ότι δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών γτ δοκίμασα και αλλα κάρτα και το ίδιο έκανε το pc μου. Καμια βοήθεια κανεις?
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Θερμοκρασίες επεξεργαστή? Λογικά έχει φλομώσει απο την σκόνη. Ρίξε ένα καθάρισμα Μήπως ανεβαίνει το gpu usage και στα windows μετά απο κανα 20λεπτο?
delpetro Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Έκανα καθάρισμα αλλά μάταια τπτ δεν έγινε από επεξεργαστή δεν ζορίζεται
delpetro Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω δεν δοκίμασα άλλο γτ δεν είχα μόνο κάρτα δοκίμασα γτ αυτή πίστευα οιτ έφταιγε το πσ έχει κανονικά εγγύηση αλλά το τροφοδοτικό κ την γραφικών τα έχω πάρει από άλλο μαγαζί τα υπόλοιπα παρτ είναι από eshop
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το GPU usage (κάρτα γραφικών) πόσο είναι, στην επιφάνεια εργασίας? Κανα μισάωρο μετά το άνοιγμα. Μπορεί να έχεις κατεβάσει κανέναν miner καταλάθος
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δες το ποσοστό χρήσης της κάρτας σε αδράνεια τόσο και σε παιχνίδι,μπορεί να είναι κάποιος bitcoin miner ιος και να σου γονατίζει τις επιδόσεις.
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δες το ποσοστό χρήσης της κάρτας σε αδράνεια τόσο και σε παιχνίδι,μπορεί να είναι κάποιος bitcoin miner ιος και να σου γονατίζει τις επιδόσεις. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ τόση ώρα αλλά καταλαβαινει του επεξεργαστή... Τι να πω...
delpetro Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 97% ειναι το gpu usage και η καρτα εχει 79 8ερμοκρασια. παω για φορματ?
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/ Κανε αυτό Σήμερα ένα άλλο παιδί σώθηκε έτσι. Αλλη φορά μονάχα προσέχετε τι πατάτε "next" "next"...
delpetro Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 τόσο είναι σε αδράνεια; ναι https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/ Κανε αυτό Σήμερα ένα άλλο παιδί σώθηκε έτσι. Αλλη φορά μονάχα προσέχετε τι πατάτε "next" "next"... το εκανα κ το gpu Usage ειναι τωρα στο 0 με 1% σε αδρανεια. ευχαριστω πολυ βεβεα παω κ μια να το δοκιμασο σε game να δω
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/ Κανε αυτό Σήμερα ένα άλλο παιδί σώθηκε έτσι. Αλλη φορά μονάχα προσέχετε τι πατάτε "next" "next"... δεν είναι τόσο τα next next όσο τα κράκ.
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 δεν είναι τόσο τα next next όσο τα κράκ. Απο το μtorrent είναι ο ποιο συνηθησμένος τρόπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα