Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το pc που υπογράφω σχεδόν 2χρονια και όταν παίζω games μετά από κανα 20 λεπτό έχω drop fps από 60 πάω στα 30-20fps να σας πω ότι δεν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών γτ δοκίμασα και αλλα κάρτα και το ίδιο έκανε το pc μου. Καμια βοήθεια κανεις?

Δημοσ.

Θερμοκρασίες επεξεργαστή? Λογικά έχει φλομώσει απο την σκόνη. Ρίξε ένα καθάρισμα ;)

Μήπως ανεβαίνει το gpu usage και στα windows μετά απο κανα 20λεπτο? ;)

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν δοκίμασα άλλο γτ δεν είχα μόνο κάρτα δοκίμασα γτ αυτή πίστευα οιτ έφταιγε το πσ έχει κανονικά εγγύηση αλλά το τροφοδοτικό κ την γραφικών τα έχω πάρει από άλλο μαγαζί τα υπόλοιπα παρτ είναι από eshop

Δημοσ.

Το GPU usage (κάρτα γραφικών) πόσο είναι, στην επιφάνεια εργασίας? Κανα μισάωρο μετά το άνοιγμα.

Μπορεί να έχεις κατεβάσει κανέναν miner καταλάθος

Δημοσ.

δες το ποσοστό χρήσης της κάρτας σε αδράνεια τόσο και σε παιχνίδι,μπορεί να είναι κάποιος bitcoin miner ιος και να σου γονατίζει τις επιδόσεις.

Δημοσ.

δες το ποσοστό χρήσης της κάρτας σε αδράνεια τόσο και σε παιχνίδι,μπορεί να είναι κάποιος bitcoin miner ιος και να σου γονατίζει τις επιδόσεις.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ τόση ώρα αλλά καταλαβαινει του επεξεργαστή... Τι να πω...

Δημοσ.

τόσο είναι σε αδράνεια;

ναι

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

Κανε αυτό ;)

Σήμερα ένα άλλο παιδί σώθηκε έτσι. B)

Αλλη φορά μονάχα προσέχετε τι πατάτε "next" "next"... :-(

το εκανα κ το gpu Usage ειναι τωρα στο 0 με 1% σε αδρανεια.  ευχαριστω πολυ βεβεα παω κ μια να το δοκιμασο σε game να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...