AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το συστημα που γινεται το overclock ειναι το εξης: Amd 8320 990fxa ud3 8gb ram gtx 550 750 w supernova g2 EVGA Coolermaster 280l ή οποια απο το bios τα φαν δουλευουν τερμα και ειναι σαν να βρισκομαι σε τρενο. για αρχη πιστευω οτι οι θερμοκρασιες μου ειναι πολυ υψηλες με 1,424 στα 4.6 ghz και με θερμοκρασια δωματιου 19 βαθμους εχω 59 με 61 max. με θερμοκρασιες 24 (με το καλοριφερ) εχω 65. χθες με 22 ειχα 67 στα core και αλλαξα παστα βαζοντας την noctua nt-h1. κατι φαινεται να γινεται αλλα οχι τιποτα σπουδαιο. για να εχω καλες θερμοκρασιες και να το δουλευω 24/7 σταθεροποιησα στα 4.6 παλι ε 1,392 δινοντας λιγο nb. οι θερμοκρασιες σε θερμοκρασια δωματιου 24 ειναι στους 61 βαθμους. λετε μετα απο 1-2 μερες αν κανει cure η παστα να βελτιωθει η κατασταση? εχει καποιος την ιδια aio υδροψυξη να μου πει τα νουμερα του? ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καταρχην εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για cores,δεν πιστευω να βλεπεις τιποτα socket.Οι θερμοκρασιες σου για την συγκεκριμενη AIO δεν ειναι καλες,στο ειπα και στο πμ.Εμενα με την 212 plus στα 1.404-1.416 με το ζορι να πιασει 54-55 βαθμους ο επεξεργαστης,Την κοιταξες αν παταει καλα το μπλοκ πανω στον επεξεργαστη?Επισης τους ανεμιστηρες πως τους εχεις βαλει,να βγαζουν αερα ή να βαζουν στο κουτι(αυτοι που ειναι πανω στο radiator)?Μην περιμενεις την παστα,και να περασουν λιγες μερες το πολυ να δεις ενα βαθμο διαφορα,μην περιμενεις τιποτα τραγικες διαφορες απο την παστα,αλλου ειναι το θεμα. Εισαι σιγουρος πως ειναι σταθερος στα 4.6Ghz με 1.392?Παιζει να πετυχες και τον καλυτερο 8320,ουτε 8370 με τοσο λιγο ρευμα τοσο ψηλα.Το overdrive το εβαλες?Μην αφηνεις το επεξεργαστη να παει τοσο ψηλα,67 βαθμους,μολις πλησιαζεις το οριο να το σταματας το τεστ.Θα τον ξεχειλωσεις και μετα θα θες 1.5ν για στοκ συχνοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ρε παιδια μηπως το προγραμμα δεν εχει το σωστο tjmax? ποσο πρεπει να ειναι κανονικα? με ανοιχτο το aida64 το cpu ειναι 47 και το core temp ειναι στο 62. λες να βλεπω κατι λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν όντως είναι σταθερος στα 4.6Ghz με 1.4V τοτε σου έχει κάτσει πολύ καλό τσιπ. Εγώ με 1.4V πάω μέχρι 4.2Ghz,παραπανω στο 10λεπτό μου πετάει error το OCCT. Τις θερμοκρασιες σου να τις ελέγχεις MONO με το HWMonitor! Ανέβασε αν μπορείς καμία photo με Occt και HWMonitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 στα 4,4 ειμαι stable χωρις να πειραξω ρευμα. μολις δωσω λιγο για να μην εχω error στα 4.6 οι θερμοκρασιες πανε κοκκινο. θα ανεβασω φωτο. σε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 στα 4,4 ειμαι stable χωρις να πειραξω ρευμα. μολις δωσω λιγο για να μην εχω error στα 4.6 οι θερμοκρασιες πανε κοκκινο. θα ανεβασω φωτο. σε λιγο Χωρις να πειραξεις ρευμα,σε manual να υποθεσω εννοεις,σωστα?Δηλαδη με 1.35V? Γενικα με τη σειρα FX 83XX,για να ανεβεις απο ενα σημειο και μετα το ρευμα δεν παει αναλογικα με τα Hz...Τουλαχιστον,στον δικο μου και σε ενος φιλου αυτο εχω παρατηρησει.Εγω για να ειμαι σταθερος στα 4.7 θελω 1.48V,με το αναλογο κοστος σε θερμοκρασιες βεβαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σιγουρα! Για να ειμαι και εγω στο 4,8 πρεπει να εχω 67 βαθμους. Δεν την παλευει η coolermaster... itel burn test. τωρα θα το βαλω και στο high να δω τι θα κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κατσε να παω σπιτι και θα σου πω και εγω τις θερμοκρασιες μου.αλλα με μια πρωτη ματια ειναι ανεβασμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εισαι αρκετα ψηλα οπως σου εχουν πει ηδη. μολις το ετρεξα και ειμαι στα 4.6 αυτη την περιοδο.το ρευμα το βλεπεις,φυσικα παιζει και πιο κατω και οι ανεμιστηρες....τους βλεπεις ποσο εφτασαν στιγμιαια.και η αντλια ειναι στο 85% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τι μπορει να φταει και εχω τοσο υψηλες θερμοκρασιες; την τρομπα την ακους; εμενα δν ακουγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εαν την βαλω τερμα ακουγεται ενα μικρο τσιριγμα καπως.ειναι χαρακτηριστικος ο ηχος. την εχεις σφηξει καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ένα run και απο μένα Η NT-H1 δέν κάνει cure,οπότε βλέπεις το μέγιστο της απόδοσής της. Μπορεί να είναι εσφαλμένη η τοποθέτηση ή ελαττωματικό το mounting. Μπορεί επίσης να υπάρχει αέρας στο κύκλωμα και να έχει κολλήσει η αντλία (μια φυσαλίδα αρκεί).Αν κουνήσεις το κουτί ή χτυπήσεις ελαφρά το block βλέπεις καμιά διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εμενα δεν ακουγεται καθολου.... μαλλον να την στειλω πισω καλυτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 κανε μια μαγκια.ανοιξε το πλαινο του κουτιου και βαλε απο το bios να ειναι η αντλια σε πολυ χαμηλοτερες στροφες ενω ταυτοχρονα κοιτα την αντλια εαν το φως που εχει επανω,αλλαζει η ενταση του οταν αλλαζεις ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 δυστηχως απο την μητρηκη μου δεν μπορω να επεμβω σε στροφες στους ανεμιστηρες... μονο enable disable smarrt fan μπορω να κανω... κατι αλλο που εκανα και μπορει τσαμπα να παιδευομαι. εχω βαλει το ψυγειο στο πανω μερος τυ κουτιου και τα fan να πετανε τον αερα προς τα εξω αλλα τα εχω βαλει απο την μεσα πλευρα. σε site της corsair βιαβασα να προτεινουν τα fan να ειναι απο παν και να φυσανε μεσα στο κουτι. πως πρεπει να ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα