Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω forthnet και εχω χαμηλη ταχυτητα στο ιντερνετ ενω κλειδωνει στα 12500mbps οταν παω να κατεβασω κατεβαζει περιπου με 500kb/s σε σελιδα που μου προτεινε η forthnet. Λογο αδυναμου wi-fi αγορασα ενα καλυτερο ρουτερ της tenda με διπλη κεραια για καλυτερο σημα το οποιο κλειδωνει στα 9500 με ιδια ταχυτητα κατεβασματος ηρθε τεχνικος αλλα δεν εγινε τιποτα η γραμμη ελεχθηκε δεν υπαρχει τετοιο θεμα εχω κανει αρκετες φορες reset και στα δυο  ρουτερ αλλα τιποτα, μηπως ειναι καποια ρυθμιση του ρουτερ;

Δημοσ.

tenda.χαλια αγορα.το κατεβασμα το κανεις απο καποιο γρηγορο site ή απο καποιον ftp και παντα με καλωδιο οχι ασυρματα.και εννοειται χωρις να κατεβαζει καποιος αλλος.πιο ρουτερ ειχες πριν?

Δημοσ.

το κατεβασμα το κανω απο ftp της forthnet μου το εδειξε ο τεχνικος που ηρθε το προηγουμενο ρουτερ ειναι το ZXHN H108L της forthnet παρολο που κλειδωνει σε μεγαλυτερη ταχυτητα το κατεβασμα ειναι το ιδιο και το αλλαξα λογο κεραιας,το ρουτερ της tenda οταν το εβαλα δεν ειχε την ελλαδα σαν χωρα στις ρυθμισεις και εβαλα την ιταλια για να δουλεψει.

Δημοσ.

οτι ειναι ιταλια δεν πειραζει.β.το κατεβασμα το δοκιμασες απο ενα Pc ή και απο αλλο?μηπως ειναι θεμα Pc ή θεμα  firewall πχ.ακομα και παλιων drivers της καρτας δικτυου.και επισης με ethernet οχι ασυρματα και να μην κατεβαζει καποιος ασυρματα οταν κανεις τα τεστ.δοκιμη μπορει να γινει και με download manager ή απο καποιο αλλο site πχ www.apple.com www.nvidia.com

επισης γραψε χαρακτηριστικα γραμμης πχ attenuation,margin ,data rate.

παντως πηγες απο το ενα χαλι ρουτερ στον αλλο.

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάνεις τους ελέγχους ασύρματα. Κάνε τους μόνο ενσύρματα και ακολούθησε τις οδηγίες του @poulinos.

Δημοσ.

Εκανα καποιες δοκιμες οντως με εθερνετ κατεβαζει με καλυτερη ταχυτητα σχεδον στο μεγιστο που κλειδωνει το ρουτερ απλα με τον explorer κατεβαζει ποιο σταθερα και με καλυτερη ταχυτητα απο τον chrome δοκιμασα και με το ρουτερ της φορθνετ και κατεβαζει με μεγαλυτερη ταχυτητα γιατι κλειδωνει σε καλυτερη ταχυτητα, γιατι ομως της tenda κλειδωνει σε ποιο χαμηλη ταχυτητα μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισης ωστε να πιασω το μεγιστο;

Δημοσ.

Εκανα καποιες δοκιμες οντως με εθερνετ κατεβαζει με καλυτερη ταχυτητα σχεδον στο μεγιστο που κλειδωνει το ρουτερ απλα με τον explorer κατεβαζει ποιο σταθερα και με καλυτερη ταχυτητα απο τον chrome δοκιμασα και με το ρουτερ της φορθνετ και κατεβαζει με μεγαλυτερη ταχυτητα γιατι κλειδωνει σε καλυτερη ταχυτητα, γιατι ομως της tenda κλειδωνει σε ποιο χαμηλη ταχυτητα μπορω να αλλαξω κατι στις ρυθμισης ωστε να πιασω το μεγιστο;

διαφορετικο chipset διαφορετικος συγχρονισμος.δοκιμασε firmware update μηπως και φτιαξει.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.απλα σιγουρεψου οτι ειναι adsl2+>μα και εσυ ρουτερ που πηρες?χαθηκε κανα tp link.

Δημοσ.

Όταν λες να κάνω αυτές τις δοκιμές που εννοείς μέσα στις ρυθμίσεις του ρουτερ;adsl 2+ είναι το είδα στο κουτί του,και να φανταστείς ότι το χρυσοπληρωσα κιόλας αλλά άμα δεν ξέρεις έτσι είναι σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν λες να κάνω αυτές τις δοκιμές που εννοείς μέσα στις ρυθμίσεις του ρουτερ;adsl 2+ είναι το είδα στο κουτί του,και να φανταστείς ότι το χρυσοπληρωσα κιόλας αλλά άμα δεν ξέρεις έτσι είναι σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

firmware Κατεβαζεις απο το site Της tenda και το περνας μεσα απο τον ρουτερ.

ναι παιζει asdl2+ αλλα μπορει μεσα στο μενου να ειναι ρυθμισμενο σε annex m(αλλα εχεις forthnet Οποτε δεν ισχυει) ή να ειναι σε Multimode που ουτε αυτο πρεπει να σου κανει θεμα αφου λογικα παντα το multimode πρεπει να ειναι adsl2+.σε σπανιεςπεριπτωσεις εχω δει bugs και το ρουτερ να μην κλειδωνει σε adsl2+ οταν εχει multimode με αποτελεσμα να χανεις σε ταχυτητα.αλλα αυτο ειναι κατι που το τσεκαρεις μεσα απο status.Λογικα θα λεει adsl2+. αν εχει κατι αλλο απλα καπου σου δινει επιλογη για να το βαλεις εσυ καρφωτα adsl2+.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...