La_MoRt Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κάνω όλες τις ενημερώσεις ούτως ή άλλως τσάμπα είναι γιατί να μη τις κάνω;
Andrew Geo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Σε Genuine Windows 7 Ultimate x86 και δεν κανω, θα κανω μονο αν βγαλει κανα Error ή χρειαστει κανα Patch.Οσον αφορα Malware, με ενα καλο Antivirus και Antimalware την βγαζεις μια χαρα
kyriakh Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και γω που δεν τα χω αυθεντικά τις κάνω όλες τις ενημερώσεις χωρίς κανένα πρόβλημαΜα δε λένε ότι αν δεν είναι αυθεντικά δεν πρέπει να κάνουμε ενημερώσεις; ή μήπως μετά την εντολή στο cmd δεν υπάρχει πρόβλημα; Για πες να ξέρω; ευχαριστώ
brotrainer Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εννοείται πως τις κάνω. Τι χαζή ερώτηση. Σε πολλούς έχουν "κλειδώσει" Μπορώ να σας βρω activator αν θέλετε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μπορώ να σας βρω activator αν θέλετε. Really? 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Εννοείται πως τις κάνω. Τι χαζή ερώτηση. Μπορώ να σας βρω activator αν θέλετε. Δεν χρειάζεται, να είσαι καλά Χρησιμοποιώ γνήσια windows προσωπικά
veteranos123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Και γω που δεν τα χω αυθεντικά τις κάνω όλες τις ενημερώσεις χωρίς κανένα πρόβλημαΜα δε λένε ότι αν δεν είναι αυθεντικά δεν πρέπει να κάνουμε ενημερώσεις; ή μήπως μετά την εντολή στο cmd δεν υπάρχει πρόβλημα; Για πες να ξέρω; ευχαριστώ Πολύ μου λένε ότι όταν δεν έχουμε αυθεντικά παράθυρα δεν κάνουμε ενημερώσεις για να μην κλειδώσουν αλλά εγώ ποτέ δεν είχα θέμα
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πολύ μου λένε ότι όταν δεν έχουμε αυθεντικά παράθυρα δεν κάνουμε ενημερώσεις για να μην κλειδώσουν αλλά εγώ ποτέ δεν είχα θέμα Αρκετός κόσμος είχε....anyway, ας πρόσεχαν!...
liopyr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 KB971033 είναι το "κακό" update στα windows 7 (έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου), αν και η καλή microsoft το έχει απενεργοποιημένο στην λίστα με τα διαθέσιμα. Αν πάει κάποιος και το τσεκάρει για να περαστεί, ε, καλά να πάθει. 2
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 KB971033 είναι το "κακό" update στα windows 7 (έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου), αν και η καλή microsoft το έχει απενεργοποιημένο στην λίστα με τα διαθέσιμα. Αν πάει κάποιος και το τσεκάρει για να περαστεί, ε, καλά να πάθει. Τι αφορά αυτο το update ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τι αφορά αυτο το update ? Windows Activation Technologies
toshd3000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 σ'εμενα παντως με τις ολες τις ενημερώσεις στα windows 8.1 ετρωγε κατι κολληματακια! οποτε μονο τις ενημερώσεις ασφαλειας..ολες οι άλλες ετσι κι αλλιως είναι αχρηστες..αφου στο λεει κιολας ,είναι προαιρετικές!
ekans Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εδω και χρονια με τα windows 7 κατεβασμενα και windows loader για να τα κανει "γνησια" και ολες οι ενημερωσεις γινονται κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα και σε πολλα pc.. Μιας που η microsoft βγαζει καθε χρονο παραχρονο καινουργια windows αμαρτια να φευγει 100σταρικο καθε τοσο +το οτι σαν τα windows 7 δεν ειναι ουτε τα 8.1 ουτε θα ναι τα 10 σε design τουλαχιστον πιστευω..
AlienTechGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εδω και χρονια με τα windows 7 κατεβασμενα και windows loader για να τα κανει "γνησια" και ολες οι ενημερωσεις γινονται κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα και σε πολλα pc.. Μιας που η microsoft βγαζει καθε χρονο παραχρονο καινουργια windows αμαρτια να φευγει 100σταρικο καθε τοσο +το οτι σαν τα windows 7 δεν ειναι ουτε τα 8.1 ουτε θα ναι τα 10 σε design τουλαχιστον πιστευω.. Δυστυχώς ισχύει!Χρησιμοποιούσα τα 8.1 για αρκετό καιρό αλλά αυτό το "δύο UI σε ένα OS" ούτε το χώνεψα,ούτε μου άρεσε όσο και αν προσπάθησα.Τα Windows 10 μάλλον το πάνε προς Windows 7 μεριά με στοιχεία από 8/8.1...
ekans Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δυστυχώς ισχύει!Χρησιμοποιούσα τα 8.1 για αρκετό καιρό αλλά αυτό το "δύο UI σε ένα OS" ούτε το χώνεψα,ούτε μου άρεσε όσο και αν προσπάθησα.Τα Windows 10 μάλλον το πάνε προς Windows 7 μεριά με στοιχεία από 8/8.1... μακαρι.. αλλα και παλι μεχρι να βγουν και να γινει η δοκιμη και η διαδοση οτι ειναι ολα κομπλε κλπ δυσκολα θα εκανα την αλλαγη απο τα 7 προς 10 οποτε θα περασει αρκετος καιρος μεχρι τοτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα