zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 σε αυθεντικά περνάω ακόμα και τις προαιρετικές ενημερώσεις. Ποτέ δεν περνάω ενημερώσεις του office για πράγματα που δεν χρησιμοποιώ(lync,outlook κλπ) παλαιότερα που είχα σπασμένα για να δω πως πάει ο υπολογιστής της υπογραφής μέχρι να περάσω τα 8.1 πάλι περνούσα τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω(και το βλέπω απο αρκετά άτομα που δηλώνουν τεχνικοί υπολογιστών)να περνάνε 7άρια σπασμένα πχ χωρίς καν sp1 και να κλείνουν τελειώς τις ενημερώσεις. Ποιο τρύπα λειτουργικό δεν θα μπορούσαν να αφήσουν(άποψη μου πάντα) Αν ο άλλος δεν θέλει να πληρώσει αυθεντικά κι αν ο τεχνικός ρισκάρει να βάλει σπασμένα τότε καλά κάνει και κλείνει τις ενημερώσεις (κατά τη γνώμη μου). Γιατί αν κλειδώσουν (πολύ πιθανό σε άσχετους) θα του ζητάνε τα ρέστα μετά...
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν ο άλλος δεν θέλει να πληρώσει αυθεντικά κι αν ο τεχνικός ρισκάρει να βάλει σπασμένα τότε καλά κάνει και κλείνει τις ενημερώσεις (κατά τη γνώμη μου). Γιατί αν κλειδώσουν (πολύ πιθανό σε άσχετους) θα του ζητάνε τα ρέστα μετά... Μα κάτσε ρε,και θέλει να μην πληρώσει και θέλει να τα έχει και όλα; εφόσον εγώ ο τεχνικός στο παραδίδω να δουλεύει 100% τι με απασχολεί εμένα αν μετά του βγάλεις τα μάτια εσύ και περνάς ό,τι θες; Με αυτή την λογική και κράκ να μην περνάνε γιατί μπορεί να έχει ιούς αλλα εκεί δεν τους βλέπω να ζητάνε τα ρέστα στον τεχνικό μετά μιας και ξέρουν τι μλκία κάνανε Δεν αναφέρομαι σε ένα προσωπικά ε,κουβέντα γίνεται 2
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μα κάτσε ρε,και θέλει να μην πληρώσει και θέλει να τα έχει και όλα; εφόσον εγώ ο τεχνικός στο παραδίδω να δουλεύει 100% τι με απασχολεί εμένα αν μετά του βγάλεις τα μάτια εσύ και περνάς ό,τι θες; Με αυτή την λογική και κράκ να μην περνάνε γιατί μπορεί να έχει ιούς αλλα εκεί δεν τους βλέπω να ζητάνε τα ρέστα στον τεχνικό μετά μιας και ξέρουν τι μλκία κάνανε Δεν αναφέρομαι σε ένα προσωπικά ε,κουβέντα γίνεται Πίστεψέ με θα του ζητήσουν τα ρέστα όταν τους βγάλει το μήνυμα ότι τα windows που χρησιμοποιείτε δεν είναι γνήσια μπλα μπλα... Εννοείται κουβέντα κάνουμε
Lanike71 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μα κάτσε ρε,και θέλει να μην πληρώσει και θέλει να τα έχει και όλα; εφόσον εγώ ο τεχνικός στο παραδίδω να δουλεύει 100% τι με απασχολεί εμένα αν μετά του βγάλεις τα μάτια εσύ και περνάς ό,τι θες; Με αυτή την λογική και κράκ να μην περνάνε γιατί μπορεί να έχει ιούς αλλα εκεί δεν τους βλέπω να ζητάνε τα ρέστα στον τεχνικό μετά μιας και ξέρουν τι μλκία κάνανε Δεν αναφέρομαι σε ένα προσωπικά ε,κουβέντα γίνεται Θα συμφωνήσω διαφωνώντας όμως.. .Ο ίδιος ο τεχνικός δεν ανοίγει το update αλλά περνάει μια χαρά τα κρακαρισμένα προγράμματα.Που σημαίνει ότι ο υπολογιστής είναι πιθανό να παρουσιάσει πρόβλημα (ξέρεις τι περιέχει το cracked; ), αλλά μας ενδιαφέρει να μη φαίνεται η παπαριά στα μάτια του πελάτη.Ή μήπως εξήγησε κανείς στον πελάτη ότι το κρακαρισμένο μπορεί να έχει και ιό; Προσωπικά περνάω ελεύθερο λογισμικό και τέλος. 2
Pintsie Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Κάνω όλες τις ενημερώσεις. Και τις προαιρετικές. Μέχρι πριν 1 μήνα όμως δεν έκανα καμία ενημέρωση γιατί δεν είχα σταθερό ίντερνετ. (είχα στικάκι που χρεώνεσαι με τα ΜΒ). Εδώ και 1 μήνα δεν έχει σταματήσει να κάνει ενημερώσεις! 1
Euclides Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Βαριέμαι να ξεψαχνίζω τις ενημερώσεις μια - μια. Και σε μηχανάκια με αυθεντικά, και σε μηχανάκια με μη, τις περνάω όλες και ξεμπερδεύω. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 1
Bspus Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω(και το βλέπω απο αρκετά άτομα που δηλώνουν τεχνικοί υπολογιστών)να περνάνε 7άρια σπασμένα πχ χωρίς καν sp1 και να κλείνουν τελειώς τις ενημερώσεις. Ποιο τρύπα λειτουργικό δεν θα μπορούσαν να αφήσουν(άποψη μου πάντα) Καταλοιπα του παρελθοντος. Απο εποχη των xp και παλαιοτερα που η MS εκανε ακομα καποιες χλυαρες αποπειρες να δυσκολεψει λιγο την κατασταση για τους πειρατες. Κυριως για να σπειρει το φοβο σε οσους ψηνονταν να τα αγορασουν αυθεντικα. Απο τα 7 τουλαχιστον και μετα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας. Τα σπαστηρια που κυκλοφορουν ενεργοποιουν τα windows με μαζικα προεγκατεστημενα licenses που προοριζονταν για laptop η για επωνυμα desktop (πχ HP). Αυτα ακομα και οταν τα αγοραζεις αυθεντικα, το κλειδι με το οποιο εχουν ενεργοποιηθει ειναι διαφορετικο απο αυτο που γραφει το αυτοκολλητο. Για τους πιο παρανοικους υπαρχει ακομα και 100% χειρωνακτικος τροπος να κανεις reset το grace period των 30 ημερων πειραζοντας το registry και καποια services. Εφοσον βεβαια δεν βαριεσαι να το κανεις καθε μηνα η να το αυτοματοποιησεις σε καθε shut down με καποιο script. Αυτα βεβαια δεν αλλαζουν το γεγονος οτι πολλοι ακομα πιστευουν τον αστικο μυθο οτι η MS παρακολουθει τον καθενα που εχει βαλει πειρατικα windows, τον εντοπιζει μεσω του windows update και περιμενει την καταλληλη στιγμη να στειλει swat team στο σπιτι του. 8
Gtr34 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Επειδή θίχτηκε το θέμα της πειρατείας, θα επισημάνω το εξής: #Προσοχή στους επαγγελματίες πού χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό# Έχει καταστραφεί κόσμος. 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Επειδή θίχτηκε το θέμα της πειρατείας, θα επισημάνω το εξής: #Προσοχή στους επαγγελματίες πού χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό# Έχει καταστραφεί κόσμος. Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν....και σχεδόν αναγκάζονται! 2
thomasG4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν....και σχεδόν αναγκάζονται! Οταν περνάνε άλλη έκδοση Windows (πχ Windows 7 Ultimate) ενώ ο πελάτης έχει ήδη κλειδί για Windows 7 Home Premium (άμα έχει λαπτοπ), όχι δεν αναγκάζονται. Απλά είναι μπετόβλακες και παράνομοι. 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Οταν περνάνε άλλη έκδοση Windows (πχ Windows 7 Ultimate) ενώ ο πελάτης έχει ήδη κλειδί για Windows 7 Home Premium (άμα έχει λαπτοπ), όχι δεν αναγκάζονται. Απλά είναι μπετόβλακες και παράνομοι. Σε αυτή την περίπτωση φυσικά συμφωνώ
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Οταν περνάνε άλλη έκδοση Windows (πχ Windows 7 Ultimate) ενώ ο πελάτης έχει ήδη κλειδί για Windows 7 Home Premium (άμα έχει λαπτοπ), όχι δεν αναγκάζονται. Απλά είναι μπετόβλακες και παράνομοι. και σου λένε κιόλας βάλε ultimate είναι τα καλύτερα. Και όταν τους ρωτάς τι παραπάνω έχουν, ε είναι ultimate,έχουν παραπάνω χαρακτηριστικά και για να κοστίζουν τόσο είναι καλύτερα. Την ίδια συζήτηση είχα και με έναν φίλο τις προάλλες σχετικά με τι έκδοση να περάσει στον υπολογιστή του. μου λέει να περάσω 7αρια ultimate η 8.1 enterprise? του απαντώ,γιατί να περάσεις τις συγκεκριμένες τι παραπάνω έχουν σε αυτά που κάνεις; ε κλασσική απάντηση, μου έχουν πεί ειναι καλύτερα. 1
thomasG4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 και σου λένε κιόλας βάλε ultimate είναι τα καλύτερα. Και όταν τους ρωτάς τι παραπάνω έχουν, ε είναι ultimate,έχουν παραπάνω χαρακτηριστικά και για να κοστίζουν τόσο είναι καλύτερα. Την ίδια συζήτηση είχα και με έναν φίλο τις προάλλες σχετικά με τι έκδοση να περάσει στον υπολογιστή του. μου λέει να περάσω 7αρια ultimate η 8.1 enterprise? του απαντώ,γιατί να περάσεις τις συγκεκριμένες τι παραπάνω έχουν σε αυτά που κάνεις; ε κλασσική απάντηση, μου έχουν πεί ειναι καλύτερα. Καλά αυτοί είναι για πολύ βρίσιμο. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα