Mary55 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπέρα!<br> Έχει χαθεί απο το λαπτοπ το εικονίδιο των ασύρματων συνδέσεων με αποτέλεσμα να μην μπορω να συνδεθώ στο Ίντερνετ. <br> Ωστόσο ειναι ενεργοποιημένο απο το πληκτρολόγιο το ασύρματο δίκτυο οποτε υποθέτω οτι ειναι κάποια άλλη ρύθμιση..γνωρίζει κάποιος κατι;<br> Ευχαριστώ
pesis Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 μηπως μετακινηθικε στα κρυφα εικονιδια? κοιταξες? καμια φορα συμβαινει
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Κάνε ένα log-off από τα Windows (όχι τερματισμό υπολογιστή) -στα Ελληνικά "αλλαγή χρήστη"- και ξαναμπές (log-in) και δες αν εμφανίζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανώς έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα και καθυστερά/αποκρύπτει την εμφανίσή του όταν ανοίγουν με την μία τα Windows.
Mary55 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τα κρυφά εικονίδια που τα βλέπω;; στις ρυθμίσεις δικτύου στον πίνακα ελέγχου στο δίκτυο μου λέει άγνωστο Και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.. Επίσης έκανα και επανεκκίνηση και τα ίδια :/
pesis Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 κατω δεξια αναμεσα στην γλωσσα πληκτρολογιου και την σημαια ενημερωσεων εχει ενα βελακι. πατα κλικ εκει μηπως ειναι εκει.
Mary55 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αα οχι δεν ειναι..έχει χαθεί τελείως απο εκει γι αυτο μου έκανε εντύπωση.. Ειναι σαν να μην έχει καθόλου wifi το λαπτοπ (<br />)
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 EXEI WiFi τελικά; Συνδέεται στο Ιnternet ή όχι (και απλά δεν φαίνεται το εικονίδιο της κατάστασης σύνδεσης) ; Την επανεκκίνηση που είπες, την έκανες σε σχέση με αυτό που πρότεινα εγώ; Αν ναι, δεν μίλησα για επανεκκίνηση πάντως. Αν το "55" αντιστοιχεί σε ηλικία, μήπως υπάρχει κάποιο νεαρότερο άτομο μαζί σου που και μια ματιά να ρίξει, αλλά κυρίως να "μιλήσει" μαζί μας; Αν πάλι δεν υπάρχει κανείς και μπορείς, πάρε ένα screenshot εκεί που βλέπεις για το "δίκτυο" (και το "άγνωστο" που είπες) και ανέβασέ το μας. Το router στο οποίο συνδέεσαι, είναι δικό σου; Ή συνδέεσαι σε κάποιον γείτονα (γνωστό ή άγνωστό σου) / σε free WiFi; Η κάρτα δικτύου για σύνδεση WiFi που χρησιμοποιείς, είναι ενσωματωμένη στο laptop ή έχεις βάλει σε USB κάποια που είναι "στικάκι"; Τέλος, για τί Windows μιλάμε; 7; 8; 10 ξερωγώ; 1
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αα οχι δεν ειναι..έχει χαθεί τελείως απο εκει γι αυτο μου έκανε εντύπωση.. Ειναι σαν να μην έχει καθόλου wifi το λαπτοπ <br><br> (<br />) Ξαναπατα το βελάκι και πάτα το customize ή όπως λέγεται στα ελληνικά και από εκεί ψάξε να βρεις το εικονίδιο και να τσεκάρεις αν είναι always on αν όχι να το βάλεις.
Mary55 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το 55 δεν ειναι ηλικία - 20 ειμαι :Ρ Έκανα και αλλαγή χρήστη και τίποτα..και οχι Ίντερνετ δεν εχω τελικα Sent from my iPhone using Insomnia Και windows 7 Sent from my iPhone using Insomnia
dimpa16 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μιας και μιλας για λαπτοπ,κοιτα μηπως υπαρχει καποιο διακοπτακι που ενεργοποιει-απενεργοποιει το wifi
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ^...εννοεί ίσως και κάποιο πλήκτρο (ή όντως και διακοπτάκι κάπου πάνω στο λαπ). Αλλά ήδη είπες "είναι ενεργοποιημένο από το πληκτρολόγιο", οπότε... Τεσπα αφού δεν έχει καν Ίντερνετ, δεν είναι θέμα "απόκρυψης εικονιδίου" (αν και εγώ δεν είπα ν' αλλάξεις χρήστη - είπα αφού μπεις στα Win κανονικά, να κάνεις log-off και καπάκι log-on. Στον ίδιο χρήστη. Όχι ότι είναι και πολύ πιθανό να μην είναι ενεργοποιημένο το WiFi -περασμένοι driver κτλ- στον άλλο χρήστη, αλλά διευκρινίζω τί είπα εγώ...). Δεν είπες όμως αν είναι ενσωματωμένη η κάρτα ασύρματης σύνδεσης ή σε στικάκι. Ούτε έκανες κάποια άλλα από τα υπόλοιπα που ζήτησα/απάντησες σε ερωτήσεις... Όπως και να 'χει : αν έχεις ενεργοποιημένη την "Επαναφορά Συστήματος" των Windows, δοκίμασε να γυρίσεις σε άλλο χρονικό σημείο το σύστημα, αν υπάρχει τέτοιο διαθέσιμο και είναι πριν την εμφάνιση του προβλήματος. Αν και, μεγάλη πιθανότητα βλέπω στο ότι συνδέεσαι σε "ξένο" router, και απλώς πλέον δεν εκπέμπει/έχει μπει password κτλ... 1
adsl2+ Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Στη διαχείριση συσκευών τι δείχνει; βάλε παλι τους drivers για το wireless network adapter από το cd με τους drivers
patrickdrd Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν και, μεγάλη πιθανότητα βλέπω στο ότι συνδέεσαι σε "ξένο" router, και απλώς πλέον δεν εκπέμπει/έχει μπει password κτλ... αυτο μου φαινεται εμενα αρκετα πιθανο
Mary55 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παιδιά οχι στο δικο μου ρούτερ συνδέομαι δεν θα το έκανα τοσο θέμα αν δεν ειχα καν δίκη μου σύνδεση Ίντερνετ. Κατι με τους drivers θα έγινε οποτε θα προσπαθήσω να τα εγκαταστήσω παλι. Ευχαριστώ πολύ παντως Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις