mike0402 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ειμαι κατοχος της g1 gaming την εχω 4 μηνες και μεχρι και σημερα δεν ειχα θεμα..σημερα μολις ανοιξα το pc μετα απο λιγη ωρα και αφου ημουνα στο ιντερνετ η καρτα αρχιζε να φορτωνει απο μονη της και το core clock να εχει πιασει το μεγιστο με αποτελεσμα να ανεβαζει θερμοκρασια το ιδιο συμβαινει και με τον επεξεργαστη..εκανα επανεκκινηση και ολα ηταν ενταξει..μετα εβαλα ενα παιχνιδι να παιξω(fifa 15) μικρο σε απαιτησεις και παλι το ιδιο συμβαινει..βγαινω απο το παιχνιδι και παλι η καρτα λειτουργει λες και παιζω καποιο παιχνιδι απαιτητικο..καμια ιδεα κανεις?ευχαριστω
WalkerSW Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πρωτα ελεγχο για malware με malwarebytes, adwcleaner, hitman pro και μετα αφαιρεση drivers με ddu και εγκατασταση των τλευταιων!
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Mining virus. Λογικά κατέβασες το μTorrent πριν κανα μήνα και το είχε δωράκι! https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/
mike0402 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Mining virus. Λογικά κατέβασες το μTorrent πριν κανα μήνα και το είχε δωράκι! https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/ διαβασα το αρθρο και κατεβασα ενα προγραμμα π ελεγε και εκαν scan..μολις το εκανα το προβλημα λυθηκε..αρα ειμαι ενταξει τωρα?πρεπει να αφαιρεσω και να ξαναβαλω τους τελευταιους drivers?
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν σου αναγνωρίζει κανονικά την κάρτα, μια χαρά εισαι!
mike0402 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 οκ ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα