Προς το περιεχόμενο

Oc σε q8200

Demon Lord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Προσπάθησα να τρέξω το gta v στο σύστημα της υπογραφής μου και μου έβγαλε μήνυμα για χαμηλή συχνότητα σε cpu, επομένως πιστεύω πως δε μπορεί να τρέξει λόγω αυτού. Υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε λίγο τον επεξεργαστή από τα 2,33 λίγο πιο πάνω ούτως ώστε να καλύπτει τις μίνιμουμ απαιτήσεις; Γνωρίζω πως το chipset της μητρικής μου είναι από τα πιο ακατάλληλα για αυτό. Θεωρητικά τη διαδικασία τη γνωρίζω και έχω όλο το απαιτούμενο software που χρειάζεται. Οπότε μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για τη συγκεκιρμένη μητρική;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το G41 έχει κλειδωμένο το άνω όριο του fsb στα 343mhz. Hard locked, εξ' εργοστασίου. Ανεβάζοντας το pci express frequency (που δεν το συνηστώ για πάνω απο 105mhz), μπορείς να κερδίσεις 2mhz fsb~1mhz pci express clock.

Αρα έστω το πας στα 353mhz που είναι το μέγιστο ασφαλές, θα έχεις ταχύτητα ρολογιού 353Χ7=2471 απο τα 2333 που είσαι στοκ. Δεν αξίζει, αλλά αν σου το αναγνωρίζει ότι μπορεί να τρέξει έτσι, δοκίμασέ το. Αλλά όχι πιο πάνω απο 104-105 pci express clock!

Για το παιχνίδι δες κανα dll fix να προσπερνά τον έλεγχο, αν και θα σέρνεται...

Το δοκίμασα αλλά και πάλι τζίφος... :/

Μάλλον θα πάω σε νέα πλατφόρμα fx6300 και asus m5a97 LE R2.0 AM3+

Τα βρήκα στα 120€ σ'υνολο στα μεταχειρσμένα. Εϊναι worth Νομίζω

Δεν έχει ψύκτρα στα Vrm και για FX είναι λιγάκι επικίνδυνο... Πριν τα αλλάξεις όμως, δες αν δουλεύουν καρφωτά στα 343mhz ;)

Αρκετά καλύτερο αλλά και πάλι δεν θα σηκώσει τρελό oc. Απλά να το ξέρεις!

Για καθημερινή χρήση είναι μια χαρά! :D

Ναι, αυτό είναι casual overclockc, πιστεύω μια χαρά θα είναι! ;)

ΑΠλά οι intel για το μπάτζετ μου ήταν απλησίαστοι οπότε μόνο amd έβλεπα στις αγγελίες. Νομίζω πως θα κρατήσει ο 6300.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...