Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω ενα Laptop που έχει 2*2 GB Rams με τα εξής χαρακτηριστικά:

Link.png Site: λινκ

και θέλω να αγοράσω ακόμα μια 2 ή 4 GB να βάλω..

Απο οτι κατάλαβα ειναι τύπος μνήμης DDR3

Όμως ταχύτητα 667 ή 1333 ή 1600; δεν μπορώ να καταλάβω...

Εχω 4 slots και στο 1ο και στο 3ο είναι αυτά: Link.png Site: λινκ_2

Επίσης αν έχω 2*2 GB μπορώ να βάλω μια τριτη των 4GB ? 

Δημοσ.

667 σε DDR3 δεν υπάρχει, απο 1333 και πάνω.

το λάπτοπ σου φοράει 1333 μνήμες στο 1.5 volt.

Θα πρέπει να μπεις στη σελίδα του κατασκευαστή του λάπτοπ σου και στο δικό σου μοντέλο να δεις μέχρι ποιά μέγιστη μνήμη υποστηρίζει και μπορείς να βάλεις.

Δημοσ.

Θα πρέπει να μπεις στη σελίδα του κατασκευαστή του λάπτοπ σου και στο δικό σου μοντέλο να δεις μέχρι ποιά μέγιστη μνήμη υποστηρίζει και μπορείς να βάλεις.

Δίνει 4 slots με μέγιστη RAM συνολική 16GB

Δημοσ.

άρα το κάθε slot δέχεται dimm των 4ων γίγα.

απο κει και πέρα.

Μπορείς να πάρεις άλλο ένα σετ 2*2 και να πας στα 8.

Μπορείς(για λόγους συμβατότητας)να πουλήσεις τις μνήμες που έχεις και να πας σε 2*4 νέο κίτ να είσαι και σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ παλαιών και νέων μνημών. Καλύτερο θα ήταν να πάρεις μνήμες στα 1600 ΑΛΛΑ αν μείνεις με τις παλιές πάνω και αγοράσεις μια 1600 θα παίξει στα 1333 για να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες.

Το επόμενο "μανίκι" είναι αν η μνήμη που θα πάρεις θα είναι συμβατή με το λάπτοπ.Κατα καιρούς διαβάζω διάφορα περί ασυμβατότητας ειδικά στους φορητούς.

Απο μάρκες θα πήγαινα σε kingston/crusial.

Δημοσ.

άρα το κάθε slot δέχεται dimm των 4ων γίγα.

απο κει και πέρα.

Μπορείς να πάρεις άλλο ένα σετ 2*2 και να πας στα 8.

Μπορείς(για λόγους συμβατότητας)να πουλήσεις τις μνήμες που έχεις και να πας σε 2*4 νέο κίτ να είσαι και σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ παλαιών και νέων μνημών. Καλύτερο θα ήταν να πάρεις μνήμες στα 1600 ΑΛΛΑ αν μείνεις με τις παλιές πάνω και αγοράσεις μια 1600 θα παίξει στα 1333 για να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες.

Το επόμενο "μανίκι" είναι αν η μνήμη που θα πάρεις θα είναι συμβατή με το λάπτοπ.Κατα καιρούς διαβάζω διάφορα περί ασυμβατότητας ειδικά στους φορητούς.

Απο μάρκες θα πήγαινα σε kingston/crusial.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ! Απο οτι είδα στο utube είναι ευκολο να την 'βαλω' εγω :) στο μοντελο μου υπαρχει ειδικό βίντεο

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι, πως καταλαβες οτι έχω 1333 μνήμες; απο που στην εικόνα.. διότι βλέπω 657 να λεει.. αν τελικά εχω 1333 μνημες μπορω να αγοράσω και να βαλω μια 1600;

Δημοσ.

στο λίνκ_2 που έχει ποστάρει το παιδί στην αρχή στο Max bandwidth λέει (667)οι μνήμες απο την ονομασία τους (DDR=Double Data Rate)είναι 667*2.

Αν οι μνήμες ήταν στα 667 όντως θα έγραφε 333.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...