Koula Mar Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια . Εχω παρει προσφατα iphone και εχω μπερδευτει λιγο μ ολα αυτα που ακουω . Θελω να ρωτησω για να βαλω μουσικη κ εικονεσ στο κινητο μου πρεπει να αγορασω ή να πληρωσω τιποτα σ itunes?( Αλλα τ τηλ.δν ειναι καινουρειο να σημειωσω , αυτος που το ειχε χρησιμοποιουσε κανονικα αππ στορ , ) Επειτα πρεπει να παω σ καποιο μαγαζι να τ ασφαλισω σ περιπτωση που μου τ κλεψουνε με τ icloud ? Τελος , σε περιπτωση π χαλασει η μπαταρια μπορω να επυθυνθω στην αππλε να μου την αλλαξει , αν ναι πως?
Stelios-99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Για να περάσεις μουσική πρέπει να κατεβάσεις iTunes στο πς σου Sent from my iPhone using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 1. Περιεχομενο επισημα itunes. Αν δεν σου αρεσει υπαρχουν κοοιες εναλλακτικες. 2. Ασφαλεια: δεν ξερω, κατακαιρους κανουν καποια προγραμματα κατι γερμανοι μεσω ασφαλιστικων, αλλα προυποθεση ειναι η αγορα απο το καταστημα τους. 3. Μπαταρια επισημως μιλας με apple, ελλαδα νομιζω infoquest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα