Προς το περιεχόμενο

excel ερωτηση

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den xriazetai na kaneis tipota idietero, apla grapse ta stoixeia ton pinakon sou se ena fillo tou excel.

To provlima sou mallon einai me ta plati ton kelion. Dokimase na paikseis ligaki me ti sigxonefsi kai ti dieresi kelion. An xriasteis voithia rikse prota mia matia sto help tou excel sxetika me ti sigxonefsi kai ti dieresi kelion.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

κατ΄αρχάς αυτοσχεδιάζω. Λοιπόν άκου τι σκέφτηκα:

Κάνω την εξής παραδοχή που δεν ξέρω αν είναι η σωστή, αλλά για να προχωρήσω στην ιδέα μου.

Φτιάχω σε ενα έγγραφο του word, με την εισαγωγή φύλλου του excel, δύο πίνακες, και τους διαμορφώνω όπως θέλω.

Αοπ ένα ή περισσότερα φύλλα του excel, που εχω τους τύπους και τα δεδομένα που θα πληκτρολογήσω, με copy και ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ στο word, ένα ένα κελί, στους αντίστοιχους πίνακες.

Αυτό έχει σαν συνέπεια φαντάζομαι, οποιαδήποτε αλλαγή στο excel, να την αντιλαμβάνεται το word.

Έτσι, αν έχεις υπολογισμό απο τύπο είσαι οκ, και το ίδιο αν πληκτρολογήσεις δεδομένα - φαντάζομαι δεν το εχω δοκιμάσει ούτε το εχω συνσντήσει-.

Πιθανώς να υπάρχει ευκολότερος τρόπος.

Δημοσ.

katarxin ena euxaristw se olous gia tis apantiseis

@jimis

me sygxoneush exw dokimasei alla einai ligo dyskolo, na ta ftiaxw etsi opws thelw

@Παναγιώτης Σ.

wraia h idea sou alla psaxnontas brika enan pio eukolo tropo, eisagwgi> antikeimeno> dhmiourgia apo arxeio> epilegw to arxeio tou excel kai tsekarw syndesh me arxeio.

Etsi fernei apo to excel ton pinaka, grafw sto excel ola ta dedomena kanei tous ypologismous kai kanontas ananewsh (!) fernei tis times sto word, ektypwnw apo ekei thn anafora me tous pinakes, kai ginetai opws to thelw, alla blekei kai me to word. :?

kamia alli idea gia na ginei mono sto excel :?: alliws tha to kanw etsi

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αφού το ζητούμενο είναι να το εκτυπώνεις σε ένα φύλλο Α4, τότε δεν νομίζω οτι μπορώ να σε βοηθήσω άλλο, αν σε βοήθησα βέβαια,

στο excel, δεν νομίζω οτι γίνεται.

Αφού τα δεδομένα ή δεδόμενα , όπως έλεγε ενας καθηγητής μου στην σχολή, ενημερώνονται αυτόματα, δεν έχεις παρά να εκτυπώνεις το έγγραφο του word, κάθε φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...