ffilz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 εχω δυο εγραφα excel , το Α και το Β γεματα συναρτησεις. Καποιες συναρτησεις στο Α χρησημοποιουν τα αποτελεσματα απο τισ συναρτησεις του Β. Πως μπορω ολα τα sheets του Β να τα περασω στο Α ωστε να εχω ενα μονο εγγραφο, χωρησ να χρειαζετε να αλλαξω και τισ συναρτησεις του Α που περνουν στοιχεια απο το Β μια προς μια? (Ειναι περιπου 30.) :?:
Grinder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Εχεις δυο εγραφα ή ενα εγραφο με δυο φυλα? Οπως και να εχει η δουλεια σου πρεπει να γινεται κανοντας αποκοπη και επικολληση απο το ενα φυλο στο αλλο τις τιμες και τους τυπους που θελεις. Καντο και πες μου.
Jimis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Den einai kai toso aplo afto pou zitas. Nomizo tha se voithisei kapos i antikatastasi keimenoy, mesa sta kelia. tha prepei na antigrapseis ta filla ergasia pou se endiaferoun apo to eggrafo B sto A (protou kaneis opoies allages, krata antigrafa apo to A kai . meta na allakseis to keimeno ton sinartiseon pu parapempoun sto eggrafo B, etsi oste na odigei sta nea filla pou antregrapses apo to B sto A (edo tha se voithiseis i antikatastasi keimenou). De mporo na sou po kati pio sigkekrimeno xoris na exo ta A kai B, alla einai poli megala se megethos gia na sou po na mou ta steileis na ta do. kali epitixia
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, ο φίλος Jimis, έχει δίκιο. Δεν μπορείς να μεταφέρεις τα sheets του Β στο Α, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τους τύπους, αν και η μόνη αλλαγή που πρέπει να κάνεις στουε τύπουε είναι όπου "sheetΒ" να βάλεις "sheetΑ".
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, ο φίλος Jimis, έχει δίκιο. Δεν μπορείς να μεταφέρεις τα sheets του Β στο Α, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τους τύπους, αν και η μόνη αλλαγή που πρέπει να κάνεις στους τύπους είναι όπου "sheetΒ" να βάλεις "sheetΑ".
Grinder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδια αν κανει αποκοπη και επικολληση αλλαζουν απο μονοι τους οι τυποι! Αν κανει αντιγραφη οχι.
porcospino Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Grinder exei 2 diaforetika eggrafa... den einai toso aplo... symfono me ta paidia... me mia antikatastasi tha einai ok...
Grinder Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 ΟΚ καταλαβα λαθος sorry Αν ομως εχει δυο διαφορετικα εγγραφα τοτε μπορει να παει: Επεξεργασια->Μετακινηση η αντιγραφη φυλλου... Και μετα να επιλεξει το Βιβλιο που θελει να μεταφερει ολοκληρο το φυλλο. Σωστα? Υποθετω οτι μετα θα μπορεσει να τα βαλει ολλα στο ιδιο φυλλο.
ffilz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 δεν είναι και τοσο ευκολο να κανω απλα copy-paste γιατι θα πρεπει να κατσω ολη μερα να κανω διωρθοση στους τυπους. Για να καταλαβετε ειναι ολο συναρτησεις με 7 if στη σειρα. Πιο ευκολο ειναι τα γραψω απο την αρχη. Καποιος τροπος για εισαγωγη όλων των sheets και αυτοματη αλλαγη των τυπων δεν υπαρχει? Ασχετο αλλα μια συναρτηση μπορει να εχει μεχρι 7 IF. το ογδοο βγαζει error την συναρτηση.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, 1. Οχι δεν υπάρχει απλός τρόπος. 2. Είναι περιορισμός του excel να δέχεται μέχρι και 7 if. Ερώτηση: Γιατί θέλεις να τα έχεις σε ένα φύλλο του excel?? Ο χώρος είναι ο ίδιος.
Grinder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 δεν είναι και τοσο ευκολο να κανω απλα copy-paste γιατι θα πρεπει να κατσω ολη μερα να κανω διωρθοση στους τυπους. Για να καταλαβετε ειναι ολο συναρτησεις με 7 if στη σειρα. Πιο ευκολο ειναι τα γραψω απο την αρχη. Καποιος τροπος για εισαγωγη όλων των sheets και αυτοματη αλλαγη των τυπων δεν υπαρχει? Ασχετο αλλα μια συναρτηση μπορει να εχει μεχρι 7 IF. το ογδοο βγαζει error την συναρτηση. Κανενας δεν ειπε να κανεις απλα copy-paste !!! Τα παιδια σου ειπαν για αντικατασταση κειμενου, και εγω εχω κανει την πρωταση μου παραπανω η οποια λεει cut-paste, και αφου εχεις κανει μεταφορα το φυλλο που θες στο αλλο βιβλιο!
ffilz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Καλα ειμαι ηλιθιος. Δεν το προσεξα. Πανω στη βιασυνη μου διαβαζα ολο Copy αντι για Cut. Πραγματι δουλευει. Μηπως τωρα εχει κανεις να μου προτεινει και κανενα free e-book για το excel? Εχω δει ολα τα post αλλα ειναι απειρα και θα χρειαστω κανενα μηνα για να τα κατεβάσω ολα και να δω πιο μου κανει. Εγώ θέλω μονο τύπους και combo boxes. Kamia προταση?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, κοίτα το βασικό όσον αφορά τις συναρτήσεις του excel είναι να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και πια συνάρτηση το κάνει αυτό. Μετά πρέπει κατά την άποψή μου να, ε, ξέρεις και ολίγα μαθηματικά - εννοώ την λογική των τύπων. Αν όλα αυτά τα κατέχεις τότε το help των τύπων είναι αρκετά κατατοπιστικό. Πάντως αν έχεις απορία για κάτι συγκεκριμένο εδώ είμαστε -αν το ξέρω βέβαια. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.
Nexus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Na kanw ki egw mia erwtisi gia na min anoigw allo thread, thelw na ftiaxw ena fyllo pou tha exei 2 pinakes, opou tha ektypwnontai kai oi 2 se ena fyllo a4 (o enas katw apo ton allo), alla ta kelia tou 1ou exoun diaforetiko platos apo tou 2ou, borw me kapoio tropo na kathorizw diaforetiko platos gia ta kelia tou kathe pinaka, xoris na allazei to platos twn keliwn tou allou pinaka :?: :?: euxaristw :wink:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, Τι πίνακες? Περιέχουν τύπους ή απλά θα πληκτρολογείς εσύ τα στοιχεία? Γιατι στο ίδιο φύλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.