Προς το περιεχόμενο

Note 3 neo Extended Battery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει διότι παρότι έψαξα δεν κατάφερα να βρω απάντηση. Ψάχνω μπαταρία τουλάχιστον 6000 με 8000 mah για το note 3 neo. Δυστυχώς ολα τα αποτελέσματα για τέτοια μπαταρία αναφέρουν οτι κάνει στο note 3. Ρωτώ λοιπόν αν η μπαταρία του note 3 μπορεί να μπει στο note 3 neo. Απο ενα κατάστημα μου είχαν πει οτι μπορεί να μπει από ενα άλλο οτι δεν μπορεί. Τελικά δεν γνωρίζω τι ισχύει. Στο eBay οι μπαταρίες που είναι τόσα mah αναφέρουν οτι ειναι για note 3.. για note 3 neo υπάρχουν μέχρι 4700 στο eBay. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Λογικά δεν μπορεί να μπει σε Neo μπαταρία που κάνει για το κανονικό. Εγώ έχω Anker 6400mha και τα σπάει αλλά σίγουρα δεν κάνει για το Neo.Μην ξεχνάς οτι τέτοιες μπαταρίες συνοδεύονται από το ανάλογο back cover.

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίξω καινούρια threads....Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Samsung galaxy alpha που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλα κολλάω λιγο στην μικρή μπαταρία που έχει....Γινεται να αντικατασταθεί με κάποια άλλη μεγαλύτερης χωρητικότητας???Εννοώ θα έχει επιπτώσεις στο κινητό.....

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίξω καινούρια threads....Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Samsung galaxy alpha που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλα κολλάω λιγο στην μικρή μπαταρία που έχει....Γινεται να αντικατασταθεί με κάποια άλλη μεγαλύτερης χωρητικότητας???Εννοώ θα έχει επιπτώσεις στο κινητό.....

υπάρχει επίσημη της samsung 2500mah για το λευκό και το μαύρο 

Δημοσ.

υπάρχει επίσημη της samsung 2500mah για το λευκό και το μαύρο 

ευχαριστω πολυ φιλε δν το ηξερα τωρα το ειδα....Δεν ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη ομως στα 40Ε???

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε δν το ηξερα τωρα το ειδα....Δεν ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη ομως στα 40Ε???

είναι αλλά αν κάποιος την χρειάζεται θα τα δώσει,μην ξεχνάμε οτι είναι και το καπάκι μέσα και η 1860mah κάνει 19 ευρώ αν δεν κάνω λάθος 

Δημοσ.

Λογικά δεν μπορεί να μπει σε Neo μπαταρία που κάνει για το κανονικό. Εγώ έχω Anker 6400mha και τα σπάει αλλά σίγουρα δεν κάνει για το Neo.Μην ξεχνάς οτι τέτοιες μπαταρίες συνοδεύονται από το ανάλογο back cover.

Ευχαριστώ πολύ. Πιστεύεις ότι αξίζει η αλλαγή σε μπαταρία 4700mah; Η αρχική μπαταρία είναι 3100mah. Από πού αγορασες την δική σου;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Πιστεύεις ότι αξίζει η αλλαγή σε μπαταρία 4700mah; Η αρχική μπαταρία είναι 3100mah. Από πού αγορασες την δική σου;

Από ebay και κόστισε 35 δολάρια μαζί με τα μεταφορικά. Σίγουρα με 4700 θα δεις διαφορά, ποση δεν μπορώ να.γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...