skepasti21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παίδες υπαρχει περίπτωση ενα pc να έχει 3 gpu? δηλαδή τι εννοώ... Μια onboard στην μητρική , μια ενσωμάτωμενη στη cpu και μια dedicated και να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτες?? παρακαλώ πολυ να είστε επιοικεις στο κράξιμο Ευχαριστώ .
evoracing Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γιατί κράξημο? Από όσο ξέρω και εγώ στις παλιές mobo δεν υπήρχε πάνω από μια θύρα για gpu. Οπότε επέλεγες ή την onboard ή την εξωτερική. Στις νέες mobo όμως δεν υπάρχει onboard κάρτα γραφικών όμως υπάρχουν mobo με παραπάνω από μια θύρα για gpu και έτσι μπορείς να κάνεις SLI με την προϋπόθεση πως οι κάρτες θα είναι ίδιες.
dimitrisOP Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 καποιες cpu απο ιντελ και amd εχουν ενσωματωμενα γραφικα τα οποια ενεργοποιεις/απενεργοποιεις απο τα bios και χρησιμοποιεις εξωτερικη gpu , για πανω απο 2 καρτες πρεπει να τα σκασεις χοντρα σε X99 3 gpu οπως τα περιεγραψες οχι δεν μπορεις να εχεις 1
th3rul3r Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ακου φιλε μου παλια η onboard καρτα ηταν στις μητρικες πλεον στα συγχρονα συστηματα ειναι ενσωματωμενη στους επεξεργαστες οποτε αμα εχεις παλιο συστημα μπορεις να εχεις οσες εξωτερικες υποστυριζει η μητρικη σου (sli,cf) και την onboard και στα καινουρια αντιστοιχα εξωτερικες και αυτην του cpu
skepasti21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γιατί κράξημο? Από όσο ξέρω και εγώ στις παλιές mobo δεν υπήρχε πάνω από μια θύρα για gpu. Οπότε επέλεγες ή την onboard ή την εξωτερική. Στις νέες mobo όμως δεν υπάρχει onboard κάρτα γραφικών όμως υπάρχουν mobo με παραπάνω από μια θύρα για gpu και έτσι μπορείς να κάνεις SLI με την προϋπόθεση πως οι κάρτες θα είναι ίδιες. http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-maximus-vii-ranger-retail-p-PER.523194 αυτή εδώ δεν νομιζω να είναι παλια. καποιες cpu απο ιντελ και amd εχουν ενσωματωμενα γραφικα τα οποια ενεργοποιεις/απενεργοποιεις απο τα bios και χρησιμοποιεις εξωτερικη gpu , για πανω απο 2 καρτες πρεπει να τα σκασεις χοντρα σε X99 3 gpu οπως τα περιεγραψες οχι δεν μπορεις να εχεις δεν μιλαω για SLI .. αλλα μιλαω για την δυνατοτητα που εχουν τα λαπτοπ, για παράδειγμα εχω το ASUS N551JM με intel HD 4000 και την GTX 860m , οκ το κατανοω ότι η μια GPU είναι ενσωματωμένη στην cpu αλλα πανω στο ψαξιμο για μητρικη βρηκα αυτην ---> http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-maximus-vii-ranger-retail-p-PER.523194 και γι αυτό μου δημιουργιθηκε η απορεια τι γινεται αν σε ένα PC βαλεις εξωτερικη gpu ,αυτή που είναι ενσωματωμενη στην cpu μαζι στην ηδη υπάρχουσα της μητρικης.
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απλά σου λέει ότι υποστηρίζει τα γραφικά του επεξεργαστή,ότι έχει δηλαδή εξόδους και για αυτά. 2
skepasti21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απλά σου λέει ότι υποστηρίζει τα γραφικά του επεξεργαστή,ότι έχει δηλαδή εξόδους και για αυτά. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
th3rul3r Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 η μητρικη που λες απλα βγαζει εξοδο για τα γραφικα της cpu, η cpu προφανως δεν εχει θυρες επανω 1
Ailuros Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παίδες υπαρχει περίπτωση ενα pc να έχει 3 gpu? δηλαδή τι εννοώ... Μια onboard στην μητρική , μια ενσωμάτωμενη στη cpu και μια dedicated και να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτες?? παρακαλώ πολυ να είστε επιοικεις στο κράξιμο Ευχαριστώ . Οι σημερινές κάρτες υποστηρίζουν πλέον αρκετές οθόνες παράλληλα και καταναλώνουν και τόσο λίγο σε 2D/idle που δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο νόημα να έχει κανείς όλο αυτό τον συρφετό.
conkal Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Παίδες υπαρχει περίπτωση ενα pc να έχει 3 gpu? δηλαδή τι εννοώ... Μια onboard στην μητρική , μια ενσωμάτωμενη στη cpu και μια dedicated και να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτες?? παρακαλώ πολυ να είστε επιοικεις στο κράξιμο Ευχαριστώ . Δεν (ξερω να) υπαρχει μητρικη που να εχει εξτρα ενσωματωμενη καρτα γραφικων περαν απο του επεξεργαστη. Υπαρχει ομως το lucidlogic αν θες να το δεις ειναι για παραλληλη συνδεση ενσωματωμενης και κανονικης GPU
cabdik Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Παίδες υπαρχει περίπτωση ενα pc να έχει 3 gpu? δηλαδή τι εννοώ... Μια onboard στην μητρική , μια ενσωμάτωμενη στη cpu και μια dedicated και να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτες?? παρακαλώ πολυ να είστε επιοικεις στο κράξιμο Ευχαριστώ . αυτο που λες κατα καποιο τροπο ειναι παρομοιο. δεν ξερω να υπαρχει, κατ' αρχην, τετοιος συνδυασμος...! οπως σου ειπαν ηδη και πιο πανω, στις παλιοτερες γενιες, οι μητρικες (οχι ολες) ειχαν ενσωματωμενα γραφικα. δλδ το chip της VGA ηταν πανω στη μητρικη. εδω και καποια χρονια, ομως, αυτο εχει αλλαξει, και το Chip της καρτας γραφικων εχει ενσωματωθει μεσα στη CPU. και η μητρικη απλως δινει τις εξοδους, οπου θα συνδεσεις την/τις οθονη/ες..! και οπως επισης σου ειπαν, οι συγχρονες καρτες γραφικων, ακομα και τα τερατα, οταν δουλευουν σε IDLE, καταναλωνουν πλεον ελαχιστα W.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα