Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Δορυφορικά κανάλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τελείως άσχετως με τα δορυφορικά κανάλια και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις.

1) Τα γνωστά κανάλια Αντ1, Mega, Star, Alpha, Alter και τα κρατικά, μπορείς να τα δεις ελεύθερα από δορυφόρο;

2) Το πρόγραμμα των παραπάνω καναλιών είναι ίδιο με το συνηθισμένο;

3) Τι πρέπει να αγοράσω για να μπορώ να έχω σήμα από δορυφόρο.

4) Μπορώ να συνδέσω με κάποιον τρόπο τον υπολογιστή με το πιάτο και ίσως με τη βοήθεια καποιου προγράμματος να στρέφω αυτόματα την κεραία; (βρακί δεν έχει ο ΄κο.ος μας, λουλούδια θέλει ο που..ος μας.)

5) Αν και θα πάω σε κατάστημα, τι τιμές να περιμένω να ακούσω για τον εξοπλισμό;

6) Αν τελικά βάλω δορυφορική, θα χρειάζομαι για κάποιον λόγο την κλασσική κεραία; (δε με ενδιαφερουν τα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης).

7) Τι επιπλέον χρειάζομαι για να έχω και NOVA; (Πέρα από τη συνδρομή)

Από όσους έχουν χρόνο και διάθεση, περιμένω απαντήσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

1) Oxi, elpizoume omws na ginei syntoma ston Hellas Sat to 8ayma.....

2) Nai, ta ka8ara doryforika kanalia exoun alla onomata k allo programma (px. antenna satellite)

3) Eite mia karta DVB gia to pc sou (Skystar 1/2, Hauppage DVB,klp) eite kapoio pshfiako dekth kai fysika ena piato.

4) Exartatai apo thn karta (p.x. h Skystar 2 den yposthrizei kati tetoio)

5) Paizetai.... :)

6) Kammia sxesh. To ena einai analogiko shma, to allo pshfiako.

7) Gia NOVA 8es opwsdhpote syndromh, pshfiako dekth kai to piato gyrismeno stous Hotbirds (13E).

Gia perissoteres plhrofories, tsekare to http://www.satleo.gr. Poly kalo k enhmerwmeno site me meraki...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...