gaspari Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Παιδιά καλησπέρα,έχω το polo 9n και είμαι σε αναζήτηση για σινεμπλόκ,για πείτε προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Στο polo 9n3 που ειχα πριν το δωσω στην αδερφη μου ειχα βαλει τα ενισχυμενα απο το audi s3 κοστος αν θυμαμαι καλα μαζι με τα περαστικα γυρω στα 150 ισως και παραπανω ειναι μεγαλο μανικι να αλλαχθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σε μαγαζί ανταλλακτικών μου προτείνανε ενισχυμένα meyle τα οποία είναι μαλακά,υπόψιν ότι θα συνδυαστούν με αμορτισέρ kayaba excel-g. Περιμένω τις προτάσεις σας για πείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Η εταιρία meyle είχε ξεκινήσει καλά. Τώρα οι μισοί πελάτες λένε είναι καλή,η μισοί όχι. Εγώ είμαι από τους δεύτερους με 2 φορές εμπειρία.Δεν την έχω για τόσο καλή ποιότητα όσο παλιότερα. Πρώτη φορά άλλαξα ψαλίδια μπροστά.Μετά από 1-1,5 χρόνο σαν να είχα κάποιες αμφοβολίες.Μετά είχε πουληθεί το αμάξι. Τελευταία άλλαξα τους συνδέσμους στην ζυγαριά.Ένα χρόνο δεν αντέξανε.Καταστραφήκανε εντελώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasI Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σινεμπλοκ ΜΟΝΟ powerflex...Φθηνα και καλα.Ελαχιστα πιο στιβαρα απο τα μαμα αλλα οταν τα αλλαξεις νιωθεις οτι καβαλησες ΑΛΛΟ αμαξι...Δεν εχω ακουσει ΕΝΑΝ να τα βαζει καιι να το εχει μετανιωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μάλιστα,τα cupra τι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εγώ φοράω από Cupra (στο Polo 9N3). Μικρό κόστος, εμένα μου είχε πάει 80€ (ανταλλακτικά + πέρασμα). Κατ' εμέ αξίζουν. Αλλά να τα αλλάξεις όταν σκιστούν τα δικά σου, όχι στο άκυρο, δεν τ' αξίζει σαν αλλαγή για την κάνεις από επιλογή. Το τιμόνι θα γίνει ελάχιστα πιο απόλυτο, ελάχιστα πιο σφιχτό, αλλά με τις πλεύσεις βάρκας που έχει αυτό το αμάξι, μόνο θετική μπορεί να είναι μια τέτοια αλλαγή. Σε λίγο καιρό θα την ξεχάσεις βέβαια, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Powerflex (ενθέματα) μη βάλεις. Καλά είναι, αλλά διπλάσια λεφτά χωρίς λόγο. Και τα ίδια σου τα σινεμπλόκ θα είναι πάλι σκατά. Απλά θα τα ενισχύσεις ένα κλικ. Καλύτερα μια κι έξω σωστά (συμπαγή) σινεμπλόκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εγώ φοράω από Cupra (στο Polo 9N3). Μικρό κόστος, εμένα μου είχε πάει 80€ (ανταλλακτικά + πέρασμα). Κατ' εμέ αξίζουν. Αλλά να τα αλλάξεις όταν σκιστούν τα δικά σου, όχι στο άκυρο, δεν τ' αξίζει σαν αλλαγή για την κάνεις από επιλογή. Το τιμόνι θα γίνει ελάχιστα πιο απόλυτο, ελάχιστα πιο σφιχτό, αλλά με τις πλεύσεις βάρκας που έχει αυτό το αμάξι, μόνο θετική μπορεί να είναι μια τέτοια αλλαγή. Σε λίγο καιρό θα την ξεχάσεις βέβαια, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Powerflex (ενθέματα) μη βάλεις. Καλά είναι, αλλά διπλάσια λεφτά χωρίς λόγο. Και τα ίδια σου τα σινεμπλόκ θα είναι πάλι σκατά. Απλά θα τα ενισχύσεις ένα κλικ. Καλύτερα μια κι έξω σωστά (συμπαγή) σινεμπλόκ. Βασικά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα ούτε τα σινεμπλόκ ούτε οι αναρτήσεις απλά έχω μπεί στο τριπάκι να κάνω το αυτοκίνητο πιο σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γερμανικό αμάξι είναι.Εδώ στο γερμανιστάν πολλοί γερμανοί συνιστούν Lemförder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τότε ασχολήσουν πρώτα με αμορτισέρ & ελατήρια. Τα σινεμπλόκ δε θα κάνουν τόση διαφορά. Better bang for your buck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ελατήρια χαμηλώματος ή αλλαγή των εργοστασιακών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα