kostasdg Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σε ένα τάμπλετ με android ,έκανα την αναβάθμιση που μου πρότεινε νομίζω το λογισμικό android σε lolipop η κάτι τέτοιο. Τι την ήθελα ;;; Απο τότε αρχίσανε τα κολλήματα ,κάποια προγράμματα δεν τα αναγνωρίζει και άλλα τέτοια καλά. 1. Πως θα το γυρίσω πίσω σε kit kat 4.4 που όλα δούλευαν σωστά ;; 2. Αν είναι δύσκολο , πως θα το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ;; Σας ευχαριστώ Κώστας Σε ένα τάμπλετ με android ,έκανα την αναβάθμιση που μου πρότεινε νομίζω το λογισμικό android σε lolipop η κάτι τέτοιο. Τι την ήθελα ;;; Απο τότε αρχίσανε τα κολλήματα ,κάποια προγράμματα δεν τα αναγνωρίζει και άλλα τέτοια καλά. 1. Πως θα το γυρίσω πίσω σε kit kat 4.4 που όλα δούλευαν σωστά ;; 2. Αν είναι δύσκολο , πως θα το γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ;; Σας ευχαριστώ Κώστας Και άλλη μία ερώτηση : Στις εργοστ/κες ρυθμίσεις ,θα τα σβήσει όλα τα προγράμματα και θα το επαναφέρει στο αρχικό λογισμικό ;;
saruman123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πεσμας και ποιο κινητο εχεις το πιο βασικο ξεχασες!!! Θα κανεις backup προτου κανεις οτιδηποτε
kostasdg Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και πάλι.Εχω το tablet Asus 7 fonepad 373.Νόμιζα οτι δεν χρειαζόταν το κινητό ,ταμπλετ. Θα κάνω backup ;;;
neverme Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλημέρα... Για να γυρίσεις σε kit kat θα χρειαστεί να κάνεις root. Με την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα σβήσει όλα τα προγράμματα που έχεις αλλά θα κρατήσει τη rom που φοράς τώρα. Μπορείς να κάνεις Backup τα Apps που έχεις με το helium (αφού δεν έχεις root) και να τα επαναφέρεις μετά την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων
kostasdg Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Κώστας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα