koularasss Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εχω αυτο το λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.htmlκαι μετα απο καιρο μου εμφανισε blue screen με αυτο το μηνυμα. Στην καρτα γραφικων εχω drivers με εκδοση 327.02 . Δεν τους ενημερωνω γιατι πιο παλια ειχα βαλει τους καινουριους και καπως δεν αναγνωριζε την καρτα γραφικων και μετα απο κανα πενταμηνο τυχαια με μια ενημερωση απο το update center των windows μπηκε αυτη η εκδοση και απο τοτε επειδη φοβαμαι μηπως γινει καμια στραβη τους κραταω. Περα απο αυτο και πιο παλια οταν εβαζα τους πιο καινουριους drivers ειχα blue screen. Τωρα τι μπορω να κανω;;
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παρακολούθησε το να δεις αν θα στο ξανα εμφανίζει γιατι οκ τετοιες οθόνες ολοι εχουμε φάει μια 2 φορές και καμιά φορά ειναι απλα τυχαίο θα αρχίσεις να το ψάχνεις αν στο κάνει συχνά πυκνά , τώρα απο εκει και πέρα οσο αφορά τους drivers θα σου έλεγα να ακολουθήσεις τον οδηγό και να περάσεις τους καινούργιους Σωστή απεγκατάσταση & εγκατάσταση drivers (οδηγών) για την κάρτα γραφικών μας
koularasss Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απο το καλοκαιρι μου τις πεταει αλλα σε διαστημα μιας βδομαδας. Χθες μου πεταξε δυο απανωτες. Μηπως θελει κανενας αλλος driver update?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 θα σου έλεγα να ξαναπεράσεις η να βάλεις τον τελευταίο chipset driver. Κατέβασε το bluescreenview να δούμε τι κρασάρει. Αν έχεις διάθεση να το ψάξεις,ο Gi0 έχει γράψει εναν ωραίο οδηγό για το πως μπορείς να βρεις(πιθανότατα)τι προκαλεί τις μπλέ οθόνες. http://giot.is/bsodanalyzer-case-study/ 1
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Επίσης μπορείς να κάνεις ενα test στίς μνήμες με το memtest και έναν έλεγχο στον δίσκο με το hdsentinel
koularasss Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 hdsentinel εχω κανει ελεγχο και ειναι μια χαρα. Οι μνημες μπορουν να προκαλουν bluescreen;; Μηπως πρεπει να ενημερωσω τους drivers των ενσωματωμενων γραφικων;; Βασικα δεν ξερω πως να τους ενημερωσω αυτους θα σου έλεγα να ξαναπεράσεις η να βάλεις τον τελευταίο chipset driver. Κατέβασε το bluescreenview να δούμε τι κρασάρει. Αν έχεις διάθεση να το ψάξεις,ο Gi0 έχει γράψει εναν ωραίο οδηγό για το πως μπορείς να βρεις(πιθανότατα)τι προκαλεί τις μπλέ οθόνες. http://giot.is/bsodanalyzer-case-study/ Εχω διαθεση αλλα οχι πολυ χρονο,θα το κατεβασω το προγραμμα και θα δω μηπως βρω την αιτια Μου βγαζει error οταν το ανοιγω.
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ενοείται πως οι μνήμες μπορούν να προκαλέσουν blue screen ειναι συχνό φαινόμενο οπως και οτιδήποτε απο hardware ή software για αυτον κανε τον έλεγχο , οσο για τους drivers δές τι φοράει το laptop σου και πήγαινε ειτε στο site του laptop σου ή του κατασκευαστή
koularasss Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Κανας οδηγος χρησης του memtest υπαρχει;;
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Θα μπεις στο site του memtest θα κάψεις το iso σε ενα cd ή την έκδοση για το usb και θα κάνεις Boot με αυτο , μετα θα αρχίσει το τέστ απο μόνο του και θα το αφήσεις για περίπου 3 ώρες
koularasss Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Στο site του memtest αυτο που θα κατεβασω για την εκδοση για usb λεει : Download - Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7 ??
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ναι και θα το κάψεις σε ενα usb stick και θα κάνεις boot
koularasss Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λοιπον εχω ρυθμισει εδω και δυο χρονια το λαπτοπ ετσι ωστε οταν κατεαζω την οθονη να μην γινεται τιποτα και να συνεχιζει κανονικα τη λειτουργια του. Οταν την κατεβαζα εκανε τον ηχο που κανει οταν αφαιρω ενα φλασακι απο το λαπτοπ. Τωρα που το καλοσκεφτηκα blue screen μου πεταει μετα απο δυο τρια λεπτα αφου σηκωσω την οθονη οταν παιζω κανα παιχνιδι με την εξωτερικη καρτα γραφικων ενω αμα εχω ανοιχτο τον chrome οταν σηκωνω την οθονη δε λειτουργει αν και ειναι ανοιχτο το λαπτοπ. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω;;
SPANK Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τότε πιθανόν να ειναι καποιο πρόβλημα της καλωδιοταινίες στην οθόνη μέσα ή καποιο αλλο καλώδιο που πάει στην motherboard και οταν κουνιούνται με την οθόνη σου δημιουργεί και αυτο που λές , νομίζω η καλύτερη λύση ειναι να το ανοίξεις και προσεκτικά να εντοπίσεις το πρόβλημα
koularasss Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δυσκολα μου βαζεις γιατι δεν το εχω ανοιξει ποτε,αν και πιανουν τα χερια μου. Με κανα προγραμμα δεν μπορω να ελεγξω αν φταιει οντως η οθονη;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα