Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με το dvd. εχω κατεβασει μια ταινια απο το internet και θελω να την βαλω σε dvd. η ταινια και οι υποτιτλοι παιζουν κανονικα στο pc αλλα στο dvd μου τα βγαζει σε αλλη γλωσσα σας παρακαλω βοηθηστε με οσο πιο γρηγορα μπορειτε ευχαριστω.

Δημοσ.

Τσέκαρε κωδικοποίηση. Πρέπει να είναι ISO-8859 για να παίξει ελληνικά.

Και από όσο ξέρω απαγορεύονται αναφορές σε πειρατικά υλικά στο φόρουμ.

Δημοσ.

Τους υπότιτλους τους ενσωματώνεις μέσα στην ταινία με κάποιο πρόγραμμα έτσι δεν είναι?

Σε αυτό το πρόγραμμα όταν διαλέγεις τους υπότιτλους πρέπει να σε ρωτάει επιλογή κωδικοποίησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αα οκ convertxtodvd5  :-D 

αμα δεν δουλευει αυτο το προγραμμα πειτε μου καποιο που μπορω να αλλαξωτην κωδικοποιηση 

Επεξ/σία από go hard or go home
Δημοσ.

Επέλεξε τον τίτλο και κάτω από το preview πάτα στο εικονίδιο για τους υπότιτλους.

Θα σου ανοίξει το πάνελ και θα υπάρχει λογικά μια καταχώριση με τους υπότιτλους που έβαλες. Πάτα στις τρεις γραμμούλες δεξιά από τον υπότιτλο για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις. Άλλαξε το Code page σε "Greek" ή "Ελληνικά".

uvmvj.jpg

Σε παλαιότερες εκδόσεις είχε επιλογή στις καθολικές ρυθμίσεις των υπότιτλων για να κρατάει αυτήν την κωδικοποίηση. Στην 5 πάντως που έχω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ένας οδηγός που βρήκα εδώ το αναφέρει αλλά εγώ δεν το βρίσκω και πρέπει να κάνεις την επιλογή κάθε φορά.

Ειλικρινά όμως με εντυπωσιάζει που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μετατρέπουν ταινίες σε dvd. Εγώ το έχω καταργήσει από τότε που πήρα το πρώτο μου media player και τώρα με τους αποκωδικοποιητές της digea το θεωρώ άχρηστο. Βάζεις την ταινία σε στικάκι και το "κοτσάρεις" στον αποκωδικοποιητή.

Φροντίζεις βέβαια να "βρίσκεις" τις ταινίες σε μορφή που δέχεται η συσκευή, γι αυτό καλά είναι να έχουμε την hd συσκευή και όχι την sd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...