demonisawake Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μολις γυρισα σπιτι απο διακοπες και τα Windows ειχαν προβλημα!Ανοιγω τον υπολογιστη και μου ελεγε οτι θπαρχει προβλημα στο λογισμικο και στο hardware!Επειδη δεν με αφηνε να μπω αποφασισα να κανω FORMAT!Οταν πηγα να επιλεξω που θα εγκατασταθουν τα windows δεν μου εμφανιζε τον ssd δισκο που ειχε εγκατεστημενα τα winddows πριν,και ετσι κανω στον αλλο σκληρο που εχω!Ολα κυλουσαν ομαλα μεχρι που πηγα να κατεβασω τον driver για την καρτα γραφικων!Εκει αρχισε να μου σταματαει την ληψη σε τυχαια σημεια,προσπαθησα να κατεβασω και αλλα προγραμματα μικρα,μερικες φορες τα κατεβαζε καποιες αλλες παλι κολλαγε!Δεν ξερω τι να κανω και η αληθεια ειναι οτι εχω φρικαρει λιγο Οποιος εχει καποια ιδεα ας δωσει τα φωτα του! Ευχαριστω προκαταβολικα
xristoforos89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για αρχη κατεβασε το hd sentinel και δες τι παιζει με την υγεια των δισκων σου΄.
demonisawake Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για αρχη κατεβασε το hd sentinel και δες τι παιζει με την υγεια των δισκων σου΄. το εχω κατεβασει σκεψου δεν τον διαβαζει καν τον ssd και εχω βαλει και το lol να κατεβαινει και εχει 0 speed μετα απο λιγα mb!πραγματικα δεν ξερω τι παιζει
bilya Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να αλλάξει και τα Σάτα καλώδια μην τα παίξε ξαφνικά
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να καταρχάς τον προβληματικό ως φαίνεται δίσκο δηλαδή τον ssd σε καποιο αλλο pc και αν δεν τον βλέπει και εκεί δεν τον ανοίγει κτλπ πας για αντικατάσταση. Δοκίμασε ομως πρώτα αυτο με τα sata καλώδια που αναφέρθηκε αλλα και σε αλλη θύρα γιατι δεν ειναι λίγες οι περιπτώσεις που ηταν κατι απλο οπως με ενα sata καλώδιο που χάλασε για τον χ ψ λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα