Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΆ ΧΡΗΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ !!!!! Όπως καταλάβατε αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Στο φάκελο μου Android πέρα από το φάκελο data δεν υπάρχει ο φάκελος obb. Προσπάθησα να φτιάξω στην ίδια τοποθεσία αυτό τον φάκελο με σκοπό να μπορέσω να παίξω το παιχνίδι WWE 2K MOBILE ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ. Τώρα ζητάω την βοήθειά σας να βρω λύση στο πρόβλημά μου.

Δημοσ.

Αληθως ανεστη.

Χρησιμοποιησε το ES για να δεις...

Κανε και κανεναν καθαρισμο με recovery wipe dalvik-cache

Δημοσ.

Τι ακριβώς σημαίνει "...και τίποτα." ? 

Και θα συμφωνήσω με τον tsili....Αν κατεβάσεις το παιχνίδι από το Play Store θα πάει μόνο του εκέι που πρέπει.

Δημοσ.

ο φάκελος που θα βάλεις τα obb αρχεία του παιχνιδιού πρέπει να είναι μέσα στο φάκελο obb/Android & να έχει συγκεκριμένη ονομασία για να αναγνωρίζεται από το παιχνίδι.... πχ com."όνομα εταιρίας"."όνομα παιχνιδιού" - com.2k.wwe κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που απαντήσατε. Tελικά δοκίμασα την λύση που πρότεινε ο φίλος μας saruman123 και όλα μια χαρά 

Εγω παλι θα σου προτεινα να το αγορασεις αν το θες τοσο....

Κοίταξε είπαμε μας αρέσει αλλά όχι και να πληρώσουμε για ένα παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή λατρεύουμε τους εργαζόμενους-παλαιστές της εταιρίας αυτής.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που απαντήσατε. Tελικά δοκίμασα την λύση που πρότεινε ο φίλος μας saruman123 και όλα μια χαρά 

Κοίταξε είπαμε μας αρέσει αλλά όχι και να πληρώσουμε για ένα παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή λατρεύουμε τους εργαζόμενους-παλαιστές της εταιρίας αυτής.

Για να ερθουν οι εργαζομενοι παλαιστες στην οθονη του κινητου σου καποιοι εργαστηκαν. Προφανως ουτε και αυτοι πρεπει να πληρωθουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...