Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑλησπέρα παιδιά.Άνοιξα το λαπτοπ μου HP να αλλάξω την πάστα και κατα λαθος κόπηκε απ το κουμπί που ανοίγει το καλωδιάκι.Ελλάδα το βρήκα στα 70€ ενώ έξω μόνο από αμερική.Συμβουλές τι μπορώ να κάνω?Ο κωδικός ανταλλακτικού είναι DA0R63PB6D0.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις γνώσεις από κολλητήρι, προσπάθησε να το επισκευάσεις μόνος η αν έχεις γνωστό που ξέρει, σίγουρα θα σου βγει ποιο φθηνά... αν μπορείς ανέβασε και μια εικόνα να δούμε την κατάσταση.

Δημοσ.

το αριστερά είναι που κόπηκε.Αν το πιέζω και πατάω το κουμπί ανοίγει.Πιάνομαι με τέτοια αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ ψιλοδουλειά.Αλλιώς βλέπω να το τσιμπάω από γερμανία.Γιατί το άλλο μέχρι να έρθει από Αμερική θέλει ένα μήνα.

post-216259-0-65918800-1429384185_thumb.jpg

Δημοσ.

Εύκολο φαίνεται απλά θέλει κολλητήρι με λεπτή μύτη και προσοχή μη κάνουν επαφή τα καλωδια μεταξύ τους μετά τη κόλληση. Άλλα εσύ ξέρεις διαλέγεις και παίρνεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μπεις σε τόσα έξοδα...το συγκεκριμένο πατεντάρετε σχετικά εύκολα.Αν θες επικοινώνησε μαζί μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω παθει σε ενα dell μηχανηματακι ειναι απλο με ενα κολλητιρι 3 λεπτα δουλιτσα μην μπαινεις σε διαδικασιες ebay και εξοδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...