ParhsG Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Επειδή έσπασε λιγο η ψυκτρα αλλά κάνει και θόρυβο γενικά πια επιλογή είνια καλή με λίγα λεφτά έως 20-30 ευρώ.; Η μαμίσια πάντως μούφα μεγάλη καθώς και στον i7 μου έφαγε πέταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 s1156 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Θέλει να πει η mikri nefeli ότι στον τίτλο του θέματος αναφέρεται λανθασμένα πως ο i5 750 είναι socket 1155, ενώ στην πραγματικότητα είναι 1156. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δε το πρόσεξα καν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ναι όντως λάθος. Το κουτί που είναι το pc δεν είναι τίποτα σοβαρό ήταν του Multirama. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ναι αλλά πρέπει να μάθουμε ποιο είναι το μέγιστο ύψος ψύκτρας που μπορεί να δεχθεί. Θα το πρέπει να το μετρήσεις αναγκαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δεν θέλω κάτι μεγάλο αλλα ποιοτικό είναι δυσκολο να το μετρήσω γιατι το εχω αλλου και δε θα πάω εκεί που το έχω μέχρι σκ. Το κουτί είναι mid atx . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δε μπορούμε να βοηθήσουμε αν δε ξέρουμε περίπου το μέγεθος. Το mid ATX που λες, δε σημαίνει κάτι. Μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιες αλλά κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα χωράνε. Απ' τις πιο μικρές και καλές που σκέφτομαι είναι η Thermalright True Spirit 120 http://www.skroutz.gr/s/4254816/Thermalright-TRUE-Spirit-120M-BW-Rev-A.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikri Nefeli Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Η δίκη μου πως είναι μια χαρά στον 650 απορώ.Στο 4 κιόλας,μια χαρά δεν ακούγεται τίποτα καιέχω 32 βαθμούς...Όλα σχετικά θα μου πείς. RAIJINTEK ZELOS21.48 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα