Rayndel Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα, σημερα για πρωτη φορα το Xperia Z που εχω μετα απο 10 μηνες μου παρουσίασε αυτο το προβλημα, εκει που ημουν στο youtube εκλισε και φτανει μεχρι την οθονη του PIN και κλεινει,το εβαλα στον φορτιστη και ολα κομπλέ άνοιξε κανονικα μετα ομως απο χρηση 2-3 ωρες παλι τα ιδια +οτι οταν το κλινς και το βαζω για φορτιση διχνει κοκκινο λαμπακι και μόλις μπενει στο mode φορτισης γινετε πορτοκαλι η πρασινο αναλογα το επιπεδο. Μετα απο ψάξιμο λογικα βρήκα οτι φταίει η μπαταρια και χρειάζεται αλαγη γιατι οταν πεφτει κατω απο 70-60% η μπαταρια γινεται αυτο το πραμα.Θα ηθελα να μαθω αν και καποιος αλλος ειχε αυτο το θεμα και τι εκανε (Εχω ακομα εγγύηση 1,5 μηνα). Ευχαριστώ Αυτο εδω ακριβός γινεται https://www.youtube.com/watch?v=Q4Mo5kuMqhk Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από Rayndel
veteranos123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αφου έχεις εγγύηση πήγαινε το στο κατάστημα που το πήρες για αντικατάσταση.
Rayndel Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ειναι Eshop... απο Kaizershop , μίλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι πρεπει να μιλισω με SONY , μου εδωσαν τηλεφωνο και λογικα θα το στείλω στην Arvato η στο κεντρο ελεγχου της sony.Απλα επειδη το εχω rootarei σκευτομαι μην μου πουν καμια δικαιολογια για να με βγάλουν απο εγγύηση, και σκευτομαι να το κανω unroot και update se 4.4.4 για να φενεται καθαρο μην εχω κανενα τετιο θεμα...
kosmasdel Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ειναι Eshop... απο Kaizershop , μίλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι πρεπει να μιλισω με SONY , μου εδωσαν τηλεφωνο και λογικα θα το στείλω στην Arvato η στο κεντρο ελεγχου της sony.Απλα επειδη το εχω rootarei σκευτομαι μην μου πουν καμια δικαιολογια για να με βγάλουν απο εγγύηση, και σκευτομαι να το κανω unroot και update se 4.4.4 για να φενεται καθαρο μην εχω κανενα τετιο θεμα... Αν δούνε root σίγουρα θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Ξαναφέρ' το σε στοκ κατάσταση.
kataramenos32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν δούνε root σίγουρα θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Ξαναφέρ' το σε στοκ κατάσταση. Ακριβως.Θα τα γυρισεις ολα στοκ και θα το στειλεις στο σερβις οσο εχεις ακομα εγγυηση
Rayndel Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από Rayndel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα