draculomaniac Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια θελω να κανω update στο router της wind(ZXHN H108L) εχω το update ZXHN H108LV4.0.0d_ZRQ_GR4 χρειαζεται?? ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 δεν το πετας και να παρεις κανα σωστο ρουτερ.και Updatee να του κανεις και αγιασμο να του κανεις δεν θα παιξει ποτε σωστα οπως δεν παιζει σε αλλα τοσα ατομα.και δεν ξερω αν θα βρεις ευκολα Generic firmware
ihaveapc Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 (/off-topic) Αν και εμένα το ρουτερ δουλεύει as intended, τι πλεονεκτήματα θα έδινε ένα "πιο σωστό" ρούτερ και ποια θα προτεινες; (/off-topic) Για το firmware μπορεις αν θυμαμαι να το κατεβασεις απο τη σελίδα της wind
draculomaniac Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τι router προτεινεις poulinos? ihaveapc το ξερω απλά όταν βάζω το αρχείο σε μορφή bin όπως ζητάει μου πετάει μήνυμα you put a wrong file
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 (/off-topic) Αν και εμένα το ρουτερ δουλεύει as intended, τι πλεονεκτήματα θα έδινε ένα "πιο σωστό" ρούτερ και ποια θα προτεινες; (/off-topic) Για το firmware μπορεις αν θυμαμαι να το κατεβασεις απο τη σελίδα της wind σε ρουτερ αναλογως τα λεφτα,.απο draytek 2760n που ειναι vdsl/adsl μεχρι πιο φτηνα tp link 9980,8970-,8980 .το πρωτο draytek και το πρωτo tp link ειναι και vdsl για future use. Τι router προτεινεις poulinos? ihaveapc το ξερω απλά όταν βάζω το αρχείο σε μορφή bin όπως ζητάει μου πετάει μήνυμα you put a wrong file aαν το ρουτερ δουλευει καλα μπορει καποιος να το κρατησει.ενα αλλο ρουτερ μπορει να εχει διαφορα συν αναλογως τι θελει ο καθε χρηστης.μπορει να εχει vpn μπoρει να εχει bandwidth management Μπορει καλυτερο και πιο γρηγορο wireless,μπορει καλυτερο sync ,μπορει μεγαλυτερη σταθεροτητα,μπορει gigabit ethernet kai dual band wifi.δοκιμασε με ενα πιο Previous firmware και μετα πηγαινε στο τελευταιο.αλλιως μιλα με wind αν ειναι δικο τους το firmware
teo20net Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Αν πάρεις τηλέφωνο στη wind θα σου πουν πως να κατεβάσεις το νέο firmware απο το site τους. Ειναι 3 λεπτά δουλειά και σ'εμένα έκανε το router να λειτουργεί απροβλημάτιστα.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αν πάρεις τηλέφωνο στη wind θα σου πουν πως να κατεβάσεις το νέο firmware απο το site τους. Ειναι 3 λεπτά δουλειά και σ'εμένα έκανε το router να λειτουργεί απροβλημάτιστα. αν καποιος παντως εχει τα χρηματα καλο ειναι να το αλλαξει.
elgibor Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέσα στο site της wind έχει το H108L_v1001_wind_a01t01_firmware.bin με ημερομηνία 14/11/2011 αλλά το modem έχει version ZXHN H108LV4.0.0d_ZRQ_GR4 με μπερδέψανε full!!! Το έχει βάλει κανένας αυτό το firmware; thnx
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέσα στο site της wind έχει το H108L_v1001_wind_a01t01_firmware.bin με ημερομηνία 14/11/2011 αλλά το modem έχει version ZXHN H108LV4.0.0d_ZRQ_GR4 με μπερδέψανε full!!! Το έχει βάλει κανένας αυτό το firmware; thnx τα ονοματα δεν βοηθανε ποιο ειναι πιο καινουριο.αν ειναι 2011 ειναι πολυ παλιο. για μενα προσωπικη αποψη κακως εισαι με αυτο το ρουτερ.θα πρεπε να το ειχεςπεταξει προ πολλου.παντως θα δοκιμαζα να το περασω .το θεωρω πολυ δυσκολο να ειναι του 2011 το firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα