xalkiadakis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εχω μια r9 280x της gigabyte εντως εγγυησης η οποια μου βγαζει artifacts πολυ εντονα ειδικοτερα τωρα με το gta 5. Εχω δοκιμασει να της κανω underclock μεχρι και 70mzh στο πυρινα με σχετικη βελτιωσει αλλα συνεχιζει να εχει. Γινεται κατι αλλο που μπορω να κανω? Επισης το μαγαζι που την εχω παρει εχει κλεισει υπαρχει καποιος τροπος να την στειλω πισω κατευθειαν στην gigabyte?
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 στελνεις email gigabyte και ειτε θα παει εξωτερικο ειτε στην αντιπροσωπεια εδω.
christos12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 πρεπει να κατεβασεις τα mhz απο την μνημη για να δεις βελτιωση και οχι απο τον πυρηνα.δοκιμασετο μεχρι να την δωσεις για εγγυηση
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 στειλτην οπως ειναι μην παιδευεσαι.δεν ξερω αν υπαρχει κανα bios update αν και χλωμο να φταιει κατι τετοιο.
xalkiadakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 στειλτην οπως ειναι μην παιδευεσαι.δεν ξερω αν υπαρχει κανα bios update αν και χλωμο να φταιει κατι τετοιο. Υπαρχει περιπτοση να φταιει το τροφοδοτικο μου?
8elwADSL Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δε νομίζω αλλά δε χάνεις κάτι να την δοκιμάσεις και σε άλλο μηχάνημα να δεις πως τα πάει και εκεί.
N3k21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Υπαρχει περιπτοση να φταιει το τροφοδοτικο μου? Ναι. Αν και δεν είναι κακό τροφοδοτικό, ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να ζορίζεται. Αν μπορείς, να δοκιμάσεις την κάρτα με άλλο...
shoco Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Η gigabyte ζηταει για την συγκεκριμενη καρτα 600w PSU.
markoskerass Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Όντως, έχεις 550w psu ενώ τα minimum requirements είναι 600w.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Η gigabyte ζηταει για την συγκεκριμενη καρτα 600w PSU. Όντως, έχεις 550w psu ενώ τα minimum requirements είναι 600w. τα watt ειναι στο συνολο του υπολογιστη οχι μονο στην καρτα.εξαρτατε μεσα τι Cpu πχ εχει κτλ. 4
xalkiadakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 προσπαθω να επικοινονισω αλλα παιδια δεν ξερω ... η εγω δεν τα λεω καλα (ισως) ή αυτη εχουν οντως εχουν προβλημα ... λοιπον ας αφησουμε οτι τους περνει 3 μερες για να απαντησουν σε 1 μηνυμα στην ακρη και παμε στο θεμα ...σας στελνω συνομιλια να δω μπας και βγαλουμε ακρη (να λαβουμε υπο'ψην οτι πιο πριν συμπληρωνω μια φορμα με τα στοιχεια δικα μου,της καρτα, τους συστηματος και της photos ... απλος για να μην ρωτατε) Hello, I ve been experience problems with my graphics card lately. So sometimes displays artifacts in games,but it wasnt a big deal because they were small ones and rare until GTA V released which its almost unplayable because of artifacts. In addition the shop i have purchased the card have closed so is there any way to sent the card direct to you? Thanks! Dear Αλκης If problem still remains after simple test, it is possible there is some problem with your product. A further examination is required. If you cannot get help from your supplier, you may contact us and provide us the image of purchase receipt. We will forward to the relevant department and confirm the case. Regards, GIGABYTE Kαι λεω εγω μετα Hello,So i manage to capture some pictures while the artifacts show up. Yet i provide the receipt and also want to ask a question. I accidently cut in half a paper on the box of the card in which it was written a code ,i don't know what is it, but i would like to know if this would void the warranty of the product. I uploaded an image for this too, to let you know. Dear ΑλκηςWe appreciate your information. If problem still remains after you done the test which in the previous mail, you may contact your supplier to let them check your product directly. If there is a cut on the label in the package box, since warranty service is provided by your supplier, you may contact them for more information. Because our warranty service is provided by the original supplier and the distributor in that area, if you want to RMA/repair/replace your product, please contact with your original supplier for further help. Regards, GIGABYTE Λοιπον 1ον) Δεν καταλαβανε οτι το μαγαζι εχει κλεισει?2ον) επειδη μαλλον εγω δεν καταλαβα τωρα τι εννοουν να κανω τεστ τι ακριβως ζητανε?3ον)το εψαξα το θεμα με το τροφοδοτικο ... δεν νομιζω να εχει προβλημα ... δειτε και τις φωτο που ανεβασα ... 392 max load ολο το συστημα ... και εαν ειχε το προβλημα το τροφοδοτικο σε full load τοτε δεν θα μου εβγαζε artifacts στο facebook
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 μαλλον εννοουν αντιπροσωπεια ελλαδος.β.δεν χρειαζοταν να τους πεις για τον κωδικο.ολα πανε με serial number το οποιο φαινεται και στην καρτα.οσο παραπανω στοιχεια δινεις τοσο πιο πολυ μπερδεμα .αν θες απλα ρωτησε τους ποιος ειναι ο distributor στην ελλαδα.
xalkiadakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το googlara γιατι αν περιμενα απο αυτους θα μου απαντουσαν την τεταρτη παλι ... Και οι δυο distributors ειναι στην Αθηνα , Το ενα λεγετε info quest και το αλλο octabit ... Τωρα τι κανω ?
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το googlara γιατι αν περιμενα απο αυτους θα μου απαντουσαν την τεταρτη παλι ... Και οι δυο distributors ειναι στην Αθηνα , Το ενα λεγετε info quest και το αλλο octabit ... Τωρα τι κανω ? παιρνεις τηλεφωνο μια απο τις 2 και τους εξηγεις τι εχει γινει.η oktabit ειναι στην αγια παρασκευη η info quest στην καλλιθεα πισω απο την παντειο σχολη.
balander10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τα 2d ρολόγια είναι μάλλον προβληματικά. Μην κάνεις underclock την κάρτα αλλά δοκίμασε το παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=6pzTsvu5WxQ 1) Go to AMD CCC and add new settings plan (I'm not sure english name of this) for example "Base" (you need only put the name). 2) Go to C:\Users\"your user name"\AppData\Local\ATI\ACE 3) Copy contents from "Profiles" file. 4) Go to "Profiles" folder. 5) Change contents of "Base" file for that one which you copied from "Profiles" file. 6) In "Base" file edit: (Notice that default values can be a little different than above.) a) In <Feature name="CoreClockTarget...> change <Property name="Want_0" value="30000" /> to <Property name="Want_0" value="50100" /> In <Feature name="MemoryClockTarget...> change <Property name="Want_0" value="300000" /> to <Property name="Want_0" value="150000" /> Next step is added by me to avoid last step and enable AMD OverDrive automatic after applying your settings plan: c) In <Feature name="OverclockEnabled"> change <Property name="OverclockEnabledProperty" value="False" /> to <Property name="OverclockEnabledProperty" value="True" /> 7) Back to AMD CCC and double click on your settings plan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα