Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 64 bit on Asus Tablet T200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω αγοράσει αυτό το tablet πριν ένα μήνα περίπου. Το θέμα είναι με το χώρου του σκληρού δίσκου. Μόλις το άνοιξα είχε 18gb από 32gb λόγω λογισμικού. Το θέμα είναι ότι αργότερα που είχα 4gb ελεύθερα και μία μέρα που το άνοιξα χτύπησε κόκκινο. Μόλις 600mb...έχω κατεβάσει cleaners,τα πάντα αλλά τίποτα. Και το περίεργο είναι ότι δεν έχω κατεβάσει τίποτα. Τι να κάνω? Πως μπορώ να σβήσω όλα τα data χωρίς να κάνω format και χάσω τα windows 8.1?Ή οποιαδήποτε άλλη λύση?

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-transformer-book-t200ta-cp018h-ultrabooktablet-116-32gb-mpleasimi/prod

Δημοσ.

Windows!!!

Με το ccleaner είδες αν καθαρίζει τίποτα; Η εκκαθάριση δίσκου των win; Σε desktop/laptop καθαρίζει καλά, δεν ξέρω σε tablet.

Πάντως το να χάσεις 18gb χωρίς να κατεβάσεις τίποτα είναι εκπληκτικό.

Δημοσ.

Για να ελευθερώσεις χώρο στον δίσκο σου:

1. Τρέχεις το πρόγραμμα Disk Cleanup σαν Administrator και τικάρεις όλες τις επιλογές. Μόλις τελειώσει, κάνεις restart.

To πρόγραμμα αυτό πρέπει να το τρέχεις κάθε φορά που κάνεις update στα Windows.

2. Αν δεν χρησιμοποιείς το hibernation, απενεργοποίησέ το. Θα γλυτώσεις τόσο χώρο στον δίσκο σου, όσο είναι και η RAM σου.

Για να το κάνεις αυτό, ανοίγεις ένα Command Prompt με Administrative Rights και τρέχεις την εντολή: powercfg -h off

3. Μειώνεις το μέγεθος του pagefile στο απολύτως απαραίτητο.

Αν η RAM σου είναι πάνω από 2GB, το pagefile δεν χρειάζεται να είναι πάνω από 0,5 Gb.

4. Διαγράφεις τα περιεχόμενα των παρακάτω φακέλων:

• C:\Windows\winsxs\Backup\ (για να μπορέσεις να αδειάσεις τον φάκελλο αυτό θα πρέπει να πάρεις το Owenership)
  • C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\
  • C:\Windows\Downloaded Program Files\
  • C:\Windows\Downloaded Installations\
  • C:\Windows\Installer\$PatchCache$\Managed\ (για να μπορέσεις να δεις τον φάκελλο αυτό θα πρέπει να μπορείς να δεις τους κρυφούς φακέλλους των Windows)

5. Μειώνεις τον χώρο που διατίθεται για την δημιουργία Recovery Points, ή το καταργείς εντελώς.

Μπορείς επίσης να διαγράψεις όλα τα προηγούμενα Recovery Points αδειάζοντας τον φάκελο: C:\Windows\System32\Recovery\

6. Διαγράφεις όλα τα προσωρινά αρχεία, τρέχοντας το πρόγραμμα Temp Files Cleaner του OldTimer. Μόλις τελειώσει, κάνεις restart.

Ο καθαρισμός των φακέλλων που αποθηκεύουν προσωρινά αρχεία πρέπει να γίνεται τακτικά, ειδικά αν ακούς μουσική ή βλέπεις ταινίες online.

7. Τρέχεις το CCleaner.

Αν κάνεις όλα αυτά, μπορεί να κερδίσεις 10 ή και περισσότερα Gb.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ αλλά μόνο στοbackup είχε 100mb που διέγραψα. Anyway πες μου έναν τρόπο να τα διαγράψω όλα απο μέσα, φάση format χωρίς να χάσω windows 8.1 να είναι δηλαδή όπως την 1η μέρα που το πήρα και του περάσω ότι θέλω. Σκέψω ότι δεν έχω τίποτα πάνω, ένα office 10 γύρω στα 4gb, ένα vlc, viber, cccleaner,mozzila, (αρχεια δεν εχω) αυτά πάνω κάτω. Έγινε τελείως ξαφνικά ένα βράδυ το "μπούκωμα". Απλά να το αδειάσω όλο και μέτά να μου πεις ποιο θα είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να καθαρίζω temp internet files.  Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...