Basilhs23___ Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καταρχας,ποιος μιλησε για γαμο; Και κατα δευτερον,αυτα που λες για το γαμο ισχυουν για ολη την Ελλαδα. Εν ολιγεις,χαιρω πολυ χαιροπουλος. Ε καλά αν δεν αναφέρεσαι για την σεξουαλική ζωή σε γάμο ρε φίλε τότε τι μας λες για την επαρχία; Οτι βρίσκεις ευκολότερα γκόμενα και την πηδάς ευκολότερα και πολύ περισσότερο από οτι στην Αθήνα; Ναι σε πιστέψαμε τώρα. Και όσο για τα Γιάννενα που μου έφερες ως παράδειγμα να παω αν δώ τι γίνεται, ναι σιγά μην κάτσω κιόλας να παίρνω μάτι στα σπίτια και τα υπνοδωματία και να μετράω τον χρόνο που πηδιούνται. Η επαρχία γενικά ως συντηρητικότερη έναντι των μεγαλουπόλεων είναι πολύ χειρότερα σε σχέση με αυτές συν οτι θα έχεις και το κοτσομπολιό ακόμα σε πόλεις όπως Λάρισα, Βόλος, Ηράκλειο κτλ Τώρα και να προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο τζάμπα θα γράψεις. Και σε αυτό με τα πεθερικά που λέει ο άλλος συμφορουμήτης δίκιο έχει, στην επαρχία είναι πολύ πιο εντονότερο το θέμα, το να λες οτι συμβαίνει και στην Αθήνα δεν λέει κάτι, καθόμαστε και γράφουμε για ανούσιες αντιπαραθέσεις.
parlapipas25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι ρε μπιλ,λεω ψεμματα γιατι εχω πολλα να κερδισω.
Lucifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πάντως θα ήθελα να ξέρω πώς βγαίνουν οι στατιστικές αυτές. Πώς; 1
zio10 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πάντως θα ήθελα να ξέρω πώς βγαίνουν οι στατιστικές αυτές. Πώς; Εντάξει, μπορεί να είναι λίγο μικρό το δείγμα (ένα άτομο) αλλά είναι αξιόπιστες.... 1
parlapipas25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αλλοι επειδη μενουν στην Αθηνα λενε οτι ειναι καλυτερα,οπως αλλοι που μενουν στην κυψελη λενε οτι ειναι απο τις ωραιοτερες περιοχες της Αθηνας. Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
bluesattack Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πάντως θα ήθελα να ξέρω πώς βγαίνουν οι στατιστικές αυτές. Πώς; Aπο τον μεσο ορο φυσικα.Ο ενας ας πουμε εχει πιασει αραχνες.Ο αλλος εχει παρει την μιση Αθηνα .Μεσος ορος ? Και τις ερωτικες ιστοριες που κυκλοφορουν βγαινει και το ονομα στην πολη.Ερωτικη πολη σου λεει η μια , καταλοιπο βικτωριανης ηθικης η αλλη.
Anorymous Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μας φαινεται λιγο περιεργο και ξεφτιλα αλλα πχ Οταν ψαχνουμε για νεα τηλεοραση γυριζουμε ολα τα μαγαζια, ρωταμε αλλους, ψαχνουμε στο ιντερνετ με τις ωρες κλπ Οταν θελουμε να βρουμε εναν ανθρωπο για να στηριξουμε ολη μας τη ζωη διαλεγουμε πχ εναν που ειδαμε τυχαια στο δρομο ή που μας συστησε ενας φιλος Αν εγω πχ ταιριαζω με 3000 συντροφους σε ολη τη γη και αυτους, το πιο πιθανο, να μην τους συναντησω ποτε γιατι να τους χασω και να κανω μια τυχαια σχεση που κατα 99,9% δε θα ηταν η καλυτερη για μενα ? Δηλ αφηνουμε στην τυχη τελειως το πιο σοβαρο θεμα της ζωης μας και ψαχνουμε σαν τρελλοι για ενα κινητο Αυτο ακριβος γιατι ειμαστε πολυ προχο και αυτο ειναι ξεπεσμος που το εκαναν οι γιαγιαδες μας, δηλαδη αν βρεις μια κοπελα που σου ταιριαζει με μορφωση και οικονομικη ανεση ειναι κακο...
Lucifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αλλοι επειδη μενουν στην Αθηνα λενε οτι ειναι καλυτερα Ναι, πώς το ξέρουν; Δλδ ένας ωραίος Γιαννιώτης θα χώνει συχνότερα από έναν άσχημο Αθηνέζο, και; Τι πόρισμα βγαίνει;
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οταν θελουμε να βρουμε εναν ανθρωπο για να στηριξουμε ολη μας τη ζωη διαλεγουμε πχ εναν που ειδαμε τυχαια στο δρομο ή που μας συστησε ενας φιλος Αν εγω πχ ταιριαζω με 3000 συντροφους σε ολη τη γη και αυτους, το πιο πιθανο, να μην τους συναντησω ποτε γιατι να τους χασω και να κανω μια τυχαια σχεση που κατα 99,9% δε θα ηταν η καλυτερη για μενα ? Κατά το σύνηθες: 1) Βλέπω το γκομενάκι στο δρόμο/σχολή/δουλειά/μου το συστήνει φίλος. Μου γυαλίζει, το ορέγομαι. 2) Ορμάω ελπίζοντας πως "αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου". 3) Αν ψηθεί, γιατί μπορεί και να μην ψηθεί βεβαίως βεβαίως, αρχίζουμε τα νταραβέρια και τα ματς μουτς. 4) Κατά την αρχική αυτή περίοδο του μέλιτος, ΓΝΩΡΙΖΩ σταδιακά τη/το σύντροφό μου. Αντίστοιχα, το ίδιο κάνει κι εκείνος/εκείνη. 5) Αν τα βρούμε και εδώ, προχωράει η σχέση, ίσως μέχρι και να μας χωρίσει ο θάνατος. 6) Αν δεν ταιριάξουν τα χνώτα μας πάλι, η ιστορία σταματάει και αρχίζουμε τα καψουροτράγουδα. 7) If 6 = true, επανάληψη του βρόγχου. Με λίγα λόγια, ακόμα και αυτήν/αυτόν που "είδαμε τυχαία στο δρόμο", δεν τον παίρνουμε στα τυφλά, αλλά τον σκανάρουμε και τον μελετάμε. Είθισται δε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό, όχι να πληρώνουμε τρίτους για να μας φέρουν έτοιμο report. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που τα γραφεία συνοικεσίων βοηθούν, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο.
eleuthakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Αυτο ακριβος γιατι ειμαστε πολυ προχο και αυτο ειναι ξεπεσμος που το εκαναν οι γιαγιαδες μας, δηλαδη αν βρεις μια κοπελα που σου ταιριαζει με μορφωση και οικονομικη ανεση ειναι κακο... Ναί είναι κακό να τη βρείς με τη μία. Είναι τρομερό να σκεφτείς τι κερδίζεις από την κάθε "λάθος" σχέση μέχρι να καταλήξεις κάπου. 2
MT60RS Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ^ ο ελληναρας θα σκεφτει μονο "ολες ειναι πουτανες τελικα"
Aztec Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Παιδιά ξεκοληστε ! Η μοναξιά ειναι ατιμο πράγμα . Κυρίως στην φάση αυτη μπαίνουν άνθρωποι που εχουν μείνει μόνοι . Χωρισανε χηρεψανε και εντάξει είναι και σε μια άλφα ηλικία και θέλουν εν συντροφο οχι για έρωτες και λουλούδια αλλα για συντροφιά στα γεραματα. Δυστυχως μπορει να υπάρχει πολυ μοναξιά γυρω μας και δεν το βλέπουμε . Η αλλη μπορει μετά τα σαράντα να τρέχει στα κλαμπακια κτλ και να γινεται γραφική , αλλη να αναλώνεται με πιτσιρικάδες αν την παίρνει και αλλη θα παει να γνωρισει μέσω γραφείου . Προσωπικά δεν βλεπω κατι άσχημο. 1
parlapipas25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ναι, πώς το ξέρουν; Δλδ ένας ωραίος Γιαννιώτης θα χώνει συχνότερα από έναν άσχημο Αθηνέζο, και; Τι πόρισμα βγαίνει;Καταρχας γραφω απο κινητο. Λοιπον,συγκεκριμενα για τα γιαννενα επειδη εχω παει θα σου πω λογω των σχολων που εχει οι γυναικες ειναι υπεραριθμες των αντρων.Ουτε που το φανταζεσαι τι γινεται.Οποιος και να σαι πολυ δυσκολο να μην ζευγαρωσεις.Και επειδη υπαρχουν πολλες γυναικες μπορεις να βρεις και μια που πραγματικα γουσταρεις κι οχι μια για να περνας την ωρα σου απλως.Παει αυτο. Τωρα παμε στο γενικα.Στην επαρχια οι ανθρωποι ειναι πολυ πιο χαλαροι με οτι συνεπαγεται αυτο,επομενως οι γνωριμιες γινονται πολυ πιο ευκολα.Οι ανθρωποι ειναι πιο συζητησιμοι πιο προσεγγισιμοι,λιγοτερο καχυποπτοι κλπ. Στην αθηνα αντιθετα επικρατει μια τρελα,ενας αγχος,και τα πραγματα ειναι πολυ απροσωπα δυστυχως.Ολα τα παραπανω εχουν αρνητικο αντικτυπο στους ανθρωπους επηρεαζοντας σε μεγαλο βαθμο ολες τι σχεσεις που εχουν μεταξυ τους. Και τελος στην επαρχια εχεις συνολικα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Για να προλαβω μερικους μιλαμε για επαρχιες με σεβαστο αριθμο κατοικων κι οχι για κανα κολοχωρι που εχει γινει μουσειο. Ευχαριστω 2
Aztec Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Χαχαχα τι μου θύμισες που είχα επισκεφτεί ενα χωριό και για πλάκα χαιρετουσαμε ανθρωπους σε τρακτέρ και έτσι και μας χαιρετούσανε καλοκαρδα. Ε στην Αθηνα έβγαινα απο την πολυκατοικία μου και χαιρέτησα μια κοπέλα που έμπαινε και απλά με κοίταξε περίεργα 4
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Καταρχας γραφω απο κινητο. Λοιπον,συγκεκριμενα για τα γιαννενα επειδη εχω παει θα σου πω λογω των σχολων που εχει οι γυναικες ειναι υπεραριθμες των αντρων.Ουτε που το φανταζεσαι τι γινεται.Οποιος και να σαι πολυ δυσκολο να μην ζευγαρωσεις.Και επειδη υπαρχουν πολλες γυναικες μπορεις να βρεις και μια που πραγματικα γουσταρεις κι οχι μια για να περνας την ωρα σου απλως.Παει αυτο. Τωρα παμε στο γενικα.Στην επαρχια οι ανθρωποι ειναι πολυ πιο χαλαροι με οτι συνεπαγεται αυτο,επομενως οι γνωριμιες γινονται πολυ πιο ευκολα.Οι ανθρωποι ειναι πιο συζητησιμοι πιο προσεγγισιμοι,λιγοτερο καχυποπτοι κλπ. Στην αθηνα αντιθετα επικρατει μια τρελα,ενας αγχος,και τα πραγματα ειναι πολυ απροσωπα δυστυχως.Ολα τα παραπανω εχουν αρνητικο αντικτυπο στους ανθρωπους επηρεαζοντας σε μεγαλο βαθμο ολες τι σχεσεις που εχουν μεταξυ τους. Και τελος στην επαρχια εχεις συνολικα ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Για να προλαβω μερικους μιλαμε για επαρχιες με σεβαστο αροιθμο κατοικων κι οχι για κανα κολοχωρι που εχει γινει μουσειο. Ευχαριστω Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις