Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εχω ακουσει και για απατες που κανουν τα γραφεια αυτα.Βαζουν φυτευτες γυναικες και μετα το πρωτο ραντεβου το κοβουνε,οτι και καλα δεν ταιριαζουμε κλπ αλλα το γραφειο τα εχει τσεπωσει τα λεφτα.

Φυσιολογικο μου ακουγεται μιας σε συνοικεσια/chat κλπ,παντα ο αριθμος των αντρων ειναι πολυ μεγαλυτερος απο τις γυναικες οποτε υπαρχει προβλημα.

• Like 1
  • Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελευταιο μηνα το παιξαμε προξενιστρες σε φιλο+φιλη μας και με ζαλισε η ατιμη. Ουφ τι τα θελα. Φταίω που μαι καλη φιλη και κοπελα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα δε νομίζω να ξεπέσω εκεί. Το θεωρώ μίζερο και τη μιζέρια δε τη μπορώ. Σε καμία ηλικία.

Κατσε να φας 2-3 χωρισμους απο μεγαλους ερωτες και σε βλεπω σε 10 χρονια αν θα το θεωρεις ξεπεσμο.

Επισης πολυ πανε απο αποψη οχι απο αναγκη , υπαρχουν πολλοι ομορφοι-ομορφες με μορφωση και καλη δουλεια που θελουν γαμο απο συνηκαισιο

• Like 1
Δημοσ.

Όσους χωρισμούς και να φάω αυτό δε θα το κάνω. Απλά δεν είναι το στυλ μου αυτό.

Ποτε μην λες ποτε η ζωη ειναι μεγαλη πουτανα, 

• Like 4
Δημοσ.

Γενικά το πιστεύω το ποτέ μη λες ποτέ.. αλλά εδώ λέω να κάνω μια εξαίρεση. Προτιμώ να μείνω μόνος παρά να κάνω κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι τόσο απελπισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά το πιστεύω το ποτέ μη λες ποτέ.. αλλά εδώ λέω να κάνω μια εξαίρεση. Προτιμώ να μείνω μόνος παρά να κάνω κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι τόσο απελπισμένο.

δεν ειναι απελπισμενο, μπορει να θες να κανεις παιδια και να μην βρεις τον καταλληλο οποτε ειναι μια + επιλογη.

Δημοσ.

Δεν είναι απελπισμένο να βρεις από αγγελία κάποιον "όχι για σχέση, όχι για πήδημα αλλά για γάμο" τον οποίο δεν έχεις γνωρίσει ούτε δει;

Δηλαδή τι είναι απελπισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να θες να κανεις παιδια και να μην βρεις τον καταλληλο

Ο εξάδελφός μου πάντως, στα 25+ χρόνια που είναι ναυτικός, πρέπει να έχει αφήσει το λιγότερο έναν απόγονο τής δυναστείας του σε κάθε λιμάνι που έπιασε. Μπορεί να μην κράτησε επαφή, αλλά το γονίδιο το εξάπλωσε...  

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι απελπισμένο να βρεις από αγγελία κάποιον "όχι για σχέση, όχι για πήδημα αλλά για γάμο" τον οποίο δεν έχεις γνωρίσει ούτε δει;

Δηλαδή τι είναι απελπισμένο.

Πιο απελπισμένο νομίζω θα ήταν μια αγγελία τύπου "ζητούνται σπερματοζωάρια με καλή κινητικότητα, μορφολογία και κατάτμηση dna".

• Like 2
Δημοσ.

Πιο απελπισμένο νομίζω θα ήταν μια αγγελία τύπου "ζητούνται σπερματοζωάρια με καλή κινητικότητα, μορφολογία και κατάτμηση dna".

Νομίζω ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων, έχουν περάσει την ηλικία της αναπαραγωγής και τυχόν απόκτηση τέκνων θα συνοδευόταν απο βραβεία ή τηλεοπτικά αφιερώματα στη σύγχρονη Σάρα.

Δημοσ.

δεν ειναι απελπισμενο, μπορει να θες να κανεις παιδια και να μην βρεις τον καταλληλο οποτε ειναι μια + επιλογη.

Δεν ξέρεις αν θέλει ο άνθρωπος να κάνει παιδιά. Βάζεις υποθέσεις για τον άλλον που δεν γνωρίζεις αν ισχύουν για να υποστηρίξεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά το θέμα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση :mellow:  οπότε το έψαξα λίγο. Πράγματα που μου έκαναν εντύπωση:

• Ο μέσος όρος για να γραφτεί κανείς σε ένα τέτοιο γραφείο είναι τα 600-700 ευρώ..

Κάποια έχουν κ μηνηαίο fee αλλά δεν είναι ο κανόνας.

• Ο μέσος όρος ηλικίας είαναι τα 35-40 ( :confused: )

• Ένα μόνο γραφείο είναι υπεύθυνο για πάνω απο έναν γάμους την ΗΜΕΡΑ. (πάνω από 500 σε έναν χρόνο)

• Μια "hot" υπηρεσία είναι η γονική παρέμβαση (!) Μπορούν δηλαδή το νταραβερι να το κανονίσουν και να το οργανώσουν οι γονείς...

• Τι χρειάζεται για να γραφτείς: -Ταυτότητα, 

-ΑΦΜ

-Ποινικό μητρώο

-Φορολογική δήλωση

Προσωπικά το βλέπω σαν τον ορισμό του ανθρώπινου παζαριού.. Κερδισμένος ότι και να γίνει πάλι ο μεσάζοντας.

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης γιατί κάποιος να μη χρησιμοποιεί μέσα δικτύωσης; Όχι μονο το facebook αλλά και εξειδικευμένα sites. Δηλαδή να βάλω εγώ άλλον να ψάξει για μένα; Τέτοια έλλειψη αυτοπεποίθησης; Άμα ο άλλος δεν είναι σε θέση να φλερτάρει (έστω και διαδικτυακά) τα πράγματα νομίζω δεν είναι τόσο καλά για εκείνον. Προσωπικά θα ένιωθα σαν αντικείμενο που το πουλάνε και από κάτω λέει τις προδιαγραφές του. Κάποιος που έχει ποιότητα και ιδανικά δύσκολα θα δεχόταν αυτό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...