Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι είναι.

Σκέψου όμως, ο συνταξιούχος (και κάθε λογής περίπτωση που συμπεριφέρεται σαν συνταξιούχος) ο οποίος πρόκειται να πάει διακοπές (για ιαματικά λουτρά και επίσκεψη στα μοναστήρια της επαρχίας), που είναι πιθανότερο να απευθυνθεί για πληροφορίες;

Φίλους παίζει και να μην έχει. Ιδιαίτερες απαιτήσεις στο φαγητό παίζει και να μην έχει. Απλά για "καθαρή" ταβέρνα ψάχνει, σχετικά οικονομική και κοντά στο ξενοδοχείο του.

Μα ναι, δε λέω πως είναι παράλογη η ιδέα. Απλώς μου φαίνεται λανθασμένη απλούστευση να εξισώνεται το συνοικέσιο της εφημερίδας με το "να βγούμε τετράδα".

Gtr34, αξιολόγηση εγώ εννοώ πως ο φίλος/φίλη που θα σου κάνει κοννέ, ξέρει τι βιολί βαράς, τι θες, τι ψάχνεις, τι είχες ως τώρα. Δε θα πασάρει την πρώτη διαθέσιμη ελεύθερη που ξέρει, θα σκεφτεί αν θα σου κάνει και αν θα της κάνεις. Θα αξιολογήσει την συμβατότητά σας εν ολίγοις, κάτι για το οποίο προφανώς δεν υπάρχει ούτε δυνατότητα ούτε όφελος να κάνει ένα γραφείο συνοικεσιών.

• Like 1
Δημοσ.

Η γνώμη μου (χςρίς πολλή ανάλυση) είναι πως οποιαδήποτε υπηρεσία μπορείς να την έχεις εξίσου και δωρεάν και τελικά επιλέγεις να πληρώσεις ε, είναι κάπως...

Δημοσ.

Μα ναι, δε λέω πως είναι παράλογη η ιδέα. Απλώς μου φαίνεται λανθασμένη απλούστευση να εξισώνεται το συνοικέσιο της εφημερίδας με το "να βγούμε τετράδα".

Gtr34, αξιολόγηση εγώ εννοώ πως ο φίλος/φίλη που θα σου κάνει κοννέ, ξέρει τι βιολί βαράς, τι θες, τι ψάχνεις, τι είχες ως τώρα. Δε θα πασάρει την πρώτη διαθέσιμη ελεύθερη που ξέρει, θα σκεφτεί αν θα σου κάνει και αν θα της κάνεις. Θα αξιολογήσει την συμβατότητά σας εν ολίγοις, κάτι για το οποίο προφανώς δεν υπάρχει ούτε δυνατότητα ούτε όφελος να κάνει ένα γραφείο συνοικεσιών.

Υπερεκτιμημενο το γεγονος οτι οι φιλοι σου ξερουν τα χουγια σου.Εκτος αν ολες οι προηγουμενες σχεσεις σου μοιαζουν να βγηκαν απο γραμμη παραγωγης .Ασε που συχνα παιζουν οι φιλοι υπερσυντηρητικα φοβουμενοι μηπως χαλασει η σχεση και βρεθουν στην μεση του τσακωμου , δηλαδη στην πραξη αποδεικνυονται μιζερες προξενητρες

• Like 3
Δημοσ.

Υπερεκτιμημενο το γεγονος οτι οι φιλοι σου ξερουν τα χουγια σου.Εκτος αν ολες οι προηγουμενες σχεσεις σου μοιαζουν να βγηκαν απο γραμμη παραγωγης .Ασε που συχνα παιζουν οι φιλοι υπερσυντηρητικα φοβουμενοι μηπως χαλασει η σχεση και βρεθουν στην μεση του τσακωμου , δηλαδη στην πραξη αποδεικνυονται μιζερες προξενητρες

Συμφωνώ απόλυτα...τι πάει να πει ξέρουν τα χούγια σου...αν έχουν 2-3 ελεύθερες φίλες οι ίδιοι ή η κοπέλα τους θα σου γνωρίσουν κάποια από αυτές..παίζει να μην ταιριάζεις θεωρητικά με καμία..δεν θα σου πούνε δεν έχουμε τπτ για σένα...θα σου κάνουν το κονέ και οτι προκύψει.

Επίσης εδώ δεν ξέρουμε ούτε οι ίδιοι τα γούστα μας τα ξέρουν οι φίλοι μας? Σκέφτομαι τις διάφορες σχέσεις που είχα στην ζωή μου και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση η μία με την άλλη...όπως και η τωρινή μου σχέση καμία σχέση σαν άνθρωπος με καμία από τις πρώην μου.

Την συμβατότητα μπορούμε να την καταλάβουμε μόνο οι ίδιοι και αυτό αφού γνωριστούμε με τον άλλον. Όλα είναι θέμα χημείας και timing...εδώ με το ίδιο άτομο μπορεί αν το γνώριζες ένα χρόνο πριν να μην βγαίνατε για 2ο ποτό..και αν το γνωρίσεις σήμερα να είναι ο έρωτας της ζωής σου και να κάντε πολύχρονη σχέση.

• Like 2
Δημοσ.

τα γραφεια τα σωστα κανουν ερευνα δεν ταιριζουν ατομα στην τυχη, η μανα μου μου ελεγε για τον γραφειο συνηκαισειων λουη που ακομα υπαρχει ο οποιος εχει παντρεψει παρα πολυ κοσμο.

Η γνώμη μου (χςρίς πολλή ανάλυση) είναι πως οποιαδήποτε υπηρεσία μπορείς να την έχεις εξίσου και δωρεάν και τελικά επιλέγεις να πληρώσεις ε, είναι κάπως...

το να πληρωσεις ομως μπορει να σου δωσει επιλογες που δεν εχεις δωρεαν 

Δημοσ.

Ίσως φταίει που είμαι 22, αλλά δε θα καταδεχόμουν ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή η τυπικη αγγελία "εμφανίσιμος, ευκατάστατος κύριο 50 ετών που μοιάζει με 30 .." αν ήσουν έτσι ρε φίλε δε θα ήσουν εδώ. Η θα είναι παράξενος σαν χαρακτήρας ή σαν εμφάνιση. Το να ζορίζεις την κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά. Το θέμα για μένα είναι να δεις τον άλλον/ την άλλη και να σε πιάσει ταχυπαλμία και έξαψη. Όχι να κάνετε μια "ιστοσυμβατότητα" λες και νεφροπαθής ψάχνει συμβατό νεφρό.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως φταίει που είμαι 22, αλλά δε θα καταδεχόμουν ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή η τυπικη αγγελία "εμφανίσιμος, ευκατάστατος κύριο 50 ετών που μοιάζει με 30 .." αν ήσουν έτσι ρε φίλε δε θα ήσουν εδώ. Η θα είναι παράξενος σαν χαρακτήρας ή σαν εμφάνιση. Το να ζορίζεις την κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά. Το θέμα για μένα είναι να δεις τον άλλον/ την άλλη και να σε πιάσει ταχυπαλμία και έξαψη. Όχι να κάνετε μια "ιστοσυμβατότητα" λες και νεφροπαθής ψάχνει συμβατό νεφρό.

Σε 10 χρόνια ξανασχολιάσε...εδώ θα ναι το τοπικ.

• Like 3
Δημοσ.

Μπα δε νομίζω να ξεπέσω εκεί. Το θεωρώ μίζερο και τη μιζέρια δε τη μπορώ. Σε καμία ηλικία.

Δεν είναι μίζερο και έχουν εξηγηθεί οι ρόλοι. Δεν είναι λιγότερο μίζερο από το να ζητάς από φίλο σου να σου κάνει κονέ με κάποια γνωστή του που είναι ελεύθερη. Δεν είναι επίσης πιο μίζερο από το να γνωρίσεις κάποια αγνωστη που έκανε add στο φβ.Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι μίζερο...απλά ο καθένας έχει τον τρόπο του.Επίσης υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες ανθρώπων που υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες που δεν τις γνωρίζεις καν...όπως οι στρατιωτικοί πχ που ειπώθηκαν και είναι οπως αναφέρθηκε μεγάλο κομμάτι αυτών που καταφεύγουν σε αυτά τα γραφεία

Απλά είσαι πάρα πολύ μικρός και φυσιολογικά ανώριμος ακόμα όπως ήμασταν όλοι στα 22 ωστε να καταλάβεις τι χρειάζεται ένας γάμος και τι κοιτάει ο κόσμος άντρες και γυναίκες στον άλλον/η όταν τον σκέφτονται για γάμο. 

ΥΓ Επίσης δεν θες να ξέρεις πως χαρακτηρίζουν τα άτομα από την ηλικία μου και άνω (28-29 και άνω) τις σχέσεις και την επικοινωνία/φλερτ μέσω νετ και κινητών της δική σου γενιάς...το μίζερο είναι πολύ ευγενικός χαρακτηρισμός μπροστά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι ευγενικό παιδάκι. Όλα αυτά μίζερα τα θεωρώ. Γενικά μου αρέσει εγώ να το ξεκινάω ή να με φλερτάρουν. Άμα είναι να αρχίσω με γνωστούς και φίλους "τι παίζει ρε παιδία έχω να σταυρώσω γκόμενα από του ολυμπιακούς του πεκίνου" άστα να πάνε. Μου αρέσει να κυνηγάω.. σε όλους τους χώρους μπορεί να γίνει. Απλά νομίζω και οι στρατιωτικοί είναι περιέργοι.. και σαν άνθρωποι δηλαδή.

Δημοσ.

Δηλαδή η τυπικη αγγελία "εμφανίσιμος, ευκατάστατος κύριο 50 ετών που μοιάζει με 30 .." αν ήσουν έτσι ρε φίλε δε θα ήσουν εδώ. Η θα είναι παράξενος σαν χαρακτήρας ή σαν εμφάνιση.

Oσοι ανθρωποι χρησιμοποιουν τα γραφεια συνοικεσιων ειναι παραξενοι σα χαρακτηρες ή εμφανιση?...

Δημοσ.

Εγώ είμαι ευγενικό παιδάκι. Όλα αυτά μίζερα τα θεωρώ. Γενικά μου αρέσει εγώ να το ξεκινάω ή να με φλερτάρουν. Άμα είναι να αρχίσω με γνωστούς και φίλους "τι παίζει ρε παιδία έχω να σταυρώσω γκόμενα από του ολυμπιακούς του πεκίνου" άστα να πάνε. Μου αρέσει να κυνηγάω.. σε όλους τους χώρους μπορεί να γίνει. Απλά νομίζω και οι στρατιωτικοί είναι περιέργοι.. και σαν άνθρωποι δηλαδή.

Τα είπαμε...σε 10 χρονιά ξανά. Δεν μιλάμε για σχέση ή για πήδημα...μιλάμε για γάμο!!

Δημοσ.

Ε το πήδημα και η σχέση μπορούν να καταλήξουν εκεί.. αλλά από το πουθενά στο γάμο; Τεσπα μπορεί και να χεις δίκιο. Εγώ σχέση με κάποια που δεν κατέκτησα εγώ δε θα μπορούσα να κάνω πάντως. Ή που γενικά δεν αλληλεπιδράσαμε οι δυό μας κάπως χωρίς μεσάζοντες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...