Miracle Worker Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δυστυχώς όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα, η δουλειά παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο μίας σοβαρής σχέσης. Όχι τόσο τα λεφτά, αλλά η ασφάλεια και η σιγουριά. 1
Flaoutistas Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως δε ξέρω, ίσως να μαι και αρνητικά προκατειλημένος αλλά για να χει φτάσει κάποιος σε βαθμό να βάλει αγγελία μάλλον κάτι τρέχει μαζί του.
Miracle Worker Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Καλά, το ότι υπάρχουν πολλά μπακούρια εκεί έξω πιστεύω είναι γεγονός. Τώρα τι χρειάζεται για να κάνει κάποιος αυτό το βήμα δεν το γνωρίζω.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μπακουρια σιγουρα υπαρχουν, μαζι και πολυ μαλακες... Αλλα και απο την μερια τους οι γυναικες φταινε... σκεφτονται πρωτα καριερα οταν αποκτησουν δουλεια και συ πρεπει να δειξεις κατανοηση... Εχουμε καταντησει οι αντρες να δειχνουν πιο καλα τα αισθηματα τους απο τις γυναικες.. Μονο αν καταλαβουν οτι τις γραφεις κανουν κινηση... Στην αρχη τα θυμουνται ολα, θελουν να σε παιρνουν.τηλεφωνο ακομα και στην δουκεια στο σπιτι παντου, οταν περασει λιγο ο καιρος, τωρα με την.δουλεια πνιγομαι, δεν εχω χρονο κλπ, ενας αντρας θα γινει χιλια κομματια αλλα θα το κανει... 3
Backpacker Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μπακουρια σιγουρα υπαρχουν, μαζι και πολυ μαλακες... Αλλα και απο την μερια τους οι γυναικες φταινε... σκεφτονται πρωτα καριερα οταν αποκτησουν δουλεια και συ πρεπει να δειξεις κατανοηση... Εχουμε καταντησει οι αντρες να δειχνουν πιο καλα τα αισθηματα τους απο τις γυναικες.. Μονο αν καταλαβουν οτι τις γραφεις κανουν κινηση... Στην αρχη τα θυμουνται ολα, θελουν να σε παιρνουν.τηλεφωνο ακομα και στην δουκεια στο σπιτι παντου, οταν περασει λιγο ο καιρος, τωρα με την.δουλεια πνιγομαι, δεν εχω χρονο κλπ, ενας αντρας θα γινει χιλια κομματια αλλα θα το κανει... Μην αρχίσουμε τα φαλλοκρατικά εδώ μέσα και τα "Άντρες vs Γυναίκες". Εγώ πάντως δε ξέρω, ίσως να μαι και αρνητικά προκατειλημένος αλλά για να χει φτάσει κάποιος σε βαθμό να βάλει αγγελία μάλλον κάτι τρέχει μαζί του. Καλά, το ότι υπάρχουν πολλά μπακούρια εκεί έξω πιστεύω είναι γεγονός. Τώρα τι χρειάζεται για να κάνει κάποιος αυτό το βήμα δεν το γνωρίζω. Από το να βγαίνει το κάθε μπακούρι έξω και να την πέφτει σε ότι κινείται πιο τίμιο βρίσκω το προξενιό. 1
Makis38 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Συμφωνώ με τον Backpacker σε όλα. Ελάχιστες ανταποκρίνονται αν δεν ξέρουν από που κρατάς, για γάμο μιλάμε έτσι, αν και δεν ξεκινάει η σχέση από εκεί...οπότε τα κονέ μέσω φίλων είναι και αυτά τρόπον τινά συνοικέσια. Τα 'λεγα και 'γω σε κάποιους που διστάζανε για τέτοια γραφεία αλλά το σκεφτόταν. Διαφορετικά στο χέρι σου είναι μάγκα μου. Βγες έξω (μόνος) και δες τι μπορείς να κάνεις...ειδικά επαρχία δε σου λέω τίποτε...
Backpacker Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αυτοί οι "ρομαντικοί" που τους κακοφαίνονται αυτά τα γραφεία συνοικεσίων και τα θεωρούν πολύ κυνικά...ας πάνε να γνωρίσουν γυναίκα σε ηλικία γάμου (26-27 και ανω)...και τις πούνε ότι είναι άνεργοι ή οτι δουλεύουν με το παπάκι τίποτα ντιλίβερι και ας περιμένουν να τους κάτσει....και ΑΝ γίνει το θαύμα και τους κάτσει...ας δούνε μετά αν τους βλέπουν για κάτι σοβαρό. Όταν μιλάμε για γάμο η οικονομική επιφάνεια/ασφάλεια/προοπτική παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο...δεν σημαίνει οτι ο στρατιωτικός που ψάχνει κάποια δημοσια υπαλληλο για να παντρευτεί μέσω γραφείου συνοικεσίων οτι θα κοιτάξει μόνο το αν ειναι δημοσιος υπάλληλος..θα κοιτάξει να έχει ένα πακέτο ανάλογα τα γούστα του. Απλά θέλει μέσα σε αυτό το πακέτο ΚΑΙ αυτό σαν προαπαιτούμενο για τον αυτονόητο και ΣΩΣΤΟ λόγο οτι θέλει να έχει μέλλον η σχέση οταν αυτός θα φύγει σε 2-3 χρόνια με μετάθεση.
Anorymous Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Εγώ πάντως δε ξέρω, ίσως να μαι και αρνητικά προκατειλημένος αλλά για να χει φτάσει κάποιος σε βαθμό να βάλει αγγελία μάλλον κάτι τρέχει μαζί του. ειναι κακο να θες να βρεις καποιον για να κανεις σωστη οικογενια ?
ikaruga24 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ειναι κακο να θες να βρεις καποιον για να κανεις σωστη οικογενια ? Κακό δεν είναι, το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις τι θα παίξει...ever. Είναι καθαρά λαχείο. Μόνο κάποιες πολύ εμφανείς περιπτώσεις δεν κάνουν για οικογένεια. Ολοι οι άλλοι είναι/ είμαστε Ρωσική ρουλέτα. Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι απλά να θες να κάνεις οικογένεια όντας συνειδητοποιημένος/η και όχι λόγο εξωτερικών πιέσεων (πωωωω 30 χρονών γαϊδούρα έγινα, πρέπει να παντρευτώ να κάνω οικογένεια, παράδειγμα). 3
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Κακό δεν είναι, το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις τι θα παίξει...ever. Είναι καθαρά λαχείο. Μόνο κάποιες πολύ εμφανείς περιπτώσεις δεν κάνουν για οικογένεια. Ολοι οι άλλοι είναι/ είμαστε Ρωσική ρουλέτα. Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι απλά να θες να κάνεις οικογένεια όντας συνειδητοποιημένος/η και όχι λόγο εξωτερικών πιέσεων (πωωωω 30 χρονών γαϊδούρα έγινα, πρέπει να παντρευτώ να κάνω οικογένεια, παράδειγμα). ε ναι , ξερεις οτι ο αλλος θελει οικογενια και παιδια και οτι εχει μια Α οικονομικη κατασταση , αλλωστε τα γραφεια που κανουν αυτοι την δουλεια σου δινουν επιλογες πιο κοντα σε εσενα και διοργανονουν και event για να γνωριστητε καλητερα οπως εκδρομες η παρτυ.
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 και event για να γνωριστητε καλητερα οπως εκδρομες η παρτυ. To 'χεις ψάξει το θέμα Κάκη.
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 To 'χεις ψάξει το θέμα Κάκη. φυσικα τι μπακουρη θα μεινω χαχαχα
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 φυσικα τι μπακουρη θα μεινω χαχαχα Έχεις προνοήσει!!!
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Έχεις προνοήσει!!! ε ναι ρε μλκ αφου με τετοιο βαρος που εχω δεν υπαρχει ραφι να με αντεχει χαχα
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μην ανησυχείς, αφού το 'χεις ψάξει κάποια θα βρεις να σε πάρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις