lilika25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 καθε ενας απο εμας πιστευει οτι ειναι ωραιος και καλος τωρα το τι πραγματικα ισχυει ειναι αλλη ιστορια
Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μονο το OP διάβασα και σε αυτό θα απαντήσω. Γιατι άνθρωποι και μάλιστα νέοι προτιμούν site συνοικεσίων έναντι πχ tinder και facebook? Είναι απλό δεν έχουν καμία σχέση τα social media κτλ με τα συνοικέσια. 1) είναι ανώνυμα δηλαδή κανένας δεν ξέρει ότι ψάχνεις για γαμπρό ή για νύφη ούτε μπορεί κάποιος γνωστός να καταλάβει ότι η αγγελία αυτή μιλάει για εσένα. 2) ξέρεις το ιστορικό του άλλου (σε μόρφωση και assets) που στο fb μπορεί να μην θέλει κάποιος να τα βγάλει στην φόρα 3) γλυτώνεις απο την τεράστια μάζα των "τιντεράδων" δηλαδή άτομα τα οποία απλά ψάχνουν να πηδήξουν να το πω έτσι απλά και δέχεσαι μονο σοβαρές προτάσεις (γιατι για να μπεί κάποιος στον κόπο να πάει στο γραφείο του συνοικεσίου να μιλήσει στον υπεύθυνο κτλ πάει να πει πως ενδιαφέρεται γιατι ήδη έκανε το "extra mile" για κάτι τέτοιο απο την άλλη στα social media απλά σπαμάρεις όλα τα μυδάκια σαν γραφομηχανή τακα τακα τακα τακα και ό,τι κάτσει ) 4) εκ του 3 ξέρεις ότι εκτός απο το ενδιαφέρον (για να γνωρίσει εσένα συγκεκριμένα) πως θέλει και να παντρευτεί όχι απλά σχέση και ότι γίνει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ναι αυτό. Τα συνοικεσια τα θεωρω απατη. Αν ο αλλος ειναι ωραιος και με δουλεια και με λεφτα και δεν εχει βρει γυναικα ενω το επεδιωκε (και για γυναικα προφανως ισχυει) κατι παει στραβα.. πολυ στραβα. Μην είσαι απόλυτος, δεν ισχύει με την καμία αυτό που γράφεις. Κατ' αρχήν η ομορφία είναι κάτι υποκειμενικό για τον καθέναν μας, μπορεί εγώ να θεωρώ οτι είμαι όμορφος αλλά για τον μέσο γυναικείο πληθυσμό να είμαι μέτριος ή μπάζο, η καλοσύνη πάλι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αλλά ισχύει και πάλι η ίδια υποκειμενικότητα με την ομορφιά. Δεύτερον μπορεί κάποιος να είναι δύσκολος και απαιτητικός ή μπορεί να έτυχε να έκανε σχέσεις οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά, εκεί μπορεί να δώσει την λύση το γραφείο συνοικεσίων. Και εννοείται πως ακόμα και να καταφύγεις σε κάποια λύση από εκεί δεν θα πετύχεις σίγουρα.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οπότε μπορεί κάποιος που για το μέσο γυναικείο πληθυσμό μπορεί να είναι μπάζο και σκατόψυχος να βρει κάποια δύσκολη και απαιτητική; Το "αχ καλέ μου πιτσαρά δεν έχω λεφτά, μπες ασάλιωτος και τα βρίσκουμε" πιο πιστευτό είναι.
iordanis77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τα συνοικεσια τα θεωρω απατη. Αν ο αλλος ειναι ωραιος και με δουλεια και με λεφτα και δεν εχει βρει γυναικα ενω το επεδιωκε (και για γυναικα προφανως ισχυει) κατι παει στραβα.. πολυ στραβα. Και γιατι να ψαχνει ο ιδιος γυρω-γυρω οταν το γραφειο μπορει να του δειξει ετοιμο καταλογο για να διαλεξει? Απατη οταν λες, τι εννοεις? Πως απατη?
mentoras99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Επειδη τα social communities εχουν τιγκαρει σε attention whores και ανεγκεφαλα ατομα που απλα τσαταρουν ή παιζουν, πλεον το να ψαχνει κανεις ατομο για σοβαρη σχεση απο εκει μεσα, ειναι σαν να ψαχνει ψυλλους στ'αχυρα. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
thelos257 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εν 2019 υπαρχει περιπτωση καποιος να σκασει τα λεφτα του 400 ευρω π.χ. για 3 χρονια συνεχομενα και το γραφειο αυτο που λεγεται συνοικεσιων ή γνωριμιων να μην του βρει την καταλληλη νυφουλα ; Ρωταω επειδη σκεφτομαι να παω αλλα λυπαμαι τα λεφτα μου θα δωσω τα μισα απ οσα περνω ξερουμε αν υπαρχουν σιγουρα αποτελεσματα επιτυχειας 100% Παντως απο αυτα τα ιντερνετ φβ κλπ τοσα χρονια που δοκιμασα να βρω κοπελλα για σοβαρη σχεση δεν τα καταφερα ε ηρθε η ωρα να δοκιμασω και εδω ομως λεω να ρωτησω την γνωμη σας πρωτα (που δεν συμενει οτι την ακολουθω). http://www.thanos-dating.gr/Αυτος ο Θανος ειναι αξιοπιστος αν ξερετε ; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από thelos257
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 6 minutes ago, thelos257 said: Παντως απο αυτα τα ιντερνετ φβ κλπ τοσα χρονια που δοκιμασα να βρω κοπελλα για σοβαρη σχεση
AtiX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, thelos257 είπε http://www.thanos-dating.gr/Αυτος ο Θανος ειναι αξιοπιστος αν ξερετε ; Παίζει ρόλο αν έχει ακόμα το infinity gauntlet... αν ναι υπάρχει ελπίδα... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από AtiX 1
*Kopanos* Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, thelos257 είπε Παντως απο αυτα τα ιντερνετ φβ κλπ τοσα χρονια που δοκιμασα να βρω κοπελλα για σοβαρη σχεση δεν τα καταφερα Πήγαινε σε εκκλησία αν ψάχνεις σοβαρή κοπέλα. 1
theoritikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Αν ο Θανος έχει το infinity gauntlet ,τα χρήματα που ζητάει είναι λίγα. Μια τσακ να κάνει τα δάχτυλα θα βγεις από την εκκλησία παντρεμένος. Πέρα από την πλάκα, μου φαίνεται αρκετά παρωχημένο να πας σε γραφείο συνοικεσιων πλέον . Έχουν μείνει σε μια λογική Ελλάδας του 60 . Κάποτε υπήρχε και το speed dating , αλλά δεν έχω ιδέα αν τα κάνουν ακόμα στην Ελλάδα
christopher0016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Καλησπερα εν 2019 υπαρχει περιπτωση καποιος να σκασει τα λεφτα του 400 ευρω π.χ. για 3 χρονια συνεχομενα και το γραφειο αυτο που λεγεται συνοικεσιων ή γνωριμιων να μην του βρει την καταλληλη νυφουλα ; Ρωταω επειδη σκεφτομαι να παω αλλα λυπαμαι τα λεφτα μου θα δωσω τα μισα απ οσα περνω ξερουμε αν υπαρχουν σιγουρα αποτελεσματα επιτυχειας 100% Παντως απο αυτα τα ιντερνετ φβ κλπ τοσα χρονια που δοκιμασα να βρω κοπελλα για σοβαρη σχεση δεν τα καταφερα ε ηρθε η ωρα να δοκιμασω και εδω ομως λεω να ρωτησω την γνωμη σας πρωτα (που δεν συμενει οτι την ακολουθω). http://www.thanos-dating.gr/Αυτος ο Θανος ειναι αξιοπιστος αν ξερετε ; Άργησες 2 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις