Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Λουης, με ιστορια 70 ετων http://www.louis.gr/ To συγκεκριμενο γραφειο εχει παντρεψει πολλοι κοσμο.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 -Που ειναι ο γαμπρος? -Εγινε Λουης! -Τα λεφτα μου πισω ρε!!! ΥΓ:Αυτοι που ειναι καλλιεργημενοι ποσα τρακτερ εχουν περασει απο πανω τους?Χρειαστηκε πολυ δουλεια για να το επιτυχουν?
mentoras99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 To συγκεκριμενο γραφειο εχει παντρεψει πολλοι κοσμο. Τοσο παλιο και με τοσες παντρειες, δεν μπορει παρα να κανει δουλειά, δεν μπορει να ειναι μουφα!
Anorymous Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τοσο παλιο και με τοσες παντρειες, δεν μπορει παρα να κανει δουλειά, δεν μπορει να ειναι μουφα! η μητερα μου ειχε γνωστη που παντρευτικε μεσω αυτου του γραφειου
idomeneas7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπήκα κι εγώ να γελάσω με ιστορίες και βλέπω το συζητάτε ψευτοσοβαρα. Πες εσυ ρε Ανωρυμους για τη γνωστη της μανας λεπτομερειες.
Mr_Proper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μπήκα κι εγώ να γελάσω με ιστορίες και βλέπω το συζητάτε ψευτοσοβαρα. Πες εσυ ρε Ανωρυμους για τη γνωστη της μανας λεπτομερειες. Πες πρώτα εσύ ποια πιστεύεις ότι είναι τα αρνητικά του συνοικεσίου; ή δεν βρίσκεις κάτι αρνητικό και απλά δεν σαρέσει όπως πχ κάποιον δεν του αρέσουν τα μανιτάρια στην πίτσα;
xpapias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν πρόσφατα μου μιλούσε ένας φίλος για ενα γραφείο γνωριμιών που διοργανώνει events για singles. Σε στυλ κλείνουν ενα γνωστο μαγαζί και μαζεύουν μπακουρους, σε ιση αναλογία τα δυο φυλα. Απ ότι κατάλαβα θέλει μονο εγγραφη πριν το event (ώστε να ειναι σίγουροι για το 50:50) και μια εισοδο λιγο πιο πανω από αυτη που θα είχε το μαγαζί. Καποιος αλλος φιλος μου θύμισε επίσης κάποια events του club22(?) που ολοι κυκλοφορουσαν με ενα νουμερακι και αν γουσταρες καποιον του αφηνες σημειωμα στην εισοδο, με τον αριθμο του/στη θυριδα του.
Mr_Proper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν πρόσφατα μου μιλούσε ένας φίλος για ενα γραφείο γνωριμιών που διοργανώνει events για singles. Σε στυλ κλείνουν ενα γνωστο μαγαζί και μαζεύουν μπακουρους, σε ιση αναλογία τα δυο φυλα. Απ ότι κατάλαβα θέλει μονο εγγραφη πριν το event (ώστε να ειναι σίγουροι για το 50:50) και μια εισοδο λιγο πιο πανω από αυτη που θα είχε το μαγαζί. Καποιος αλλος φιλος μου θύμισε επίσης κάποια events του club22(?) που ολοι κυκλοφορουσαν με ενα νουμερακι και αν γουσταρες καποιον του αφηνες σημειωμα στην εισοδο, με τον αριθμο του/στη θυριδα του. αυτό λέγεται ραντεβού στα τυφλά και δεν είναι συνοικέσιο
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 αυτό λέγεται ραντεβού στα τυφλά και δεν είναι συνοικέσιο
Mr_Proper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά έτσι λέγονται blind dates και speed dates
mentoras99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν πρόσφατα μου μιλούσε ένας φίλος για ενα γραφείο γνωριμιών που διοργανώνει events για singles. Σε στυλ κλείνουν ενα γνωστο μαγαζί και μαζεύουν μπακουρους, σε ιση αναλογία τα δυο φυλα. Απ ότι κατάλαβα θέλει μονο εγγραφη πριν το event (ώστε να ειναι σίγουροι για το 50:50) και μια εισοδο λιγο πιο πανω από αυτη που θα είχε το μαγαζί. Καποιος αλλος φιλος μου θύμισε επίσης κάποια events του club22(?) που ολοι κυκλοφορουσαν με ενα νουμερακι και αν γουσταρες καποιον του αφηνες σημειωμα στην εισοδο, με τον αριθμο του/στη θυριδα του. Πρεπει να ειναι πολυ χάλια φάση αυτα τα events, οπως τα φαντάζομαι...
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κι αυτό το θρεντ ο φλαουτίστας το άνοιξε... τότε, πριν κεραυνοβοληθεί με τη φλαουτίστρια.... 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 το πολυ πολυ να καταληξουν σε Συμφωνικη...
epipolaios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αν κοιταξεις γυρω σου,μια χαρα δικιολογειται η υπαρξη αυτων των γραφειων
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δηλαδη ο Λουης θα καθαρισει και καρμπιρατερ που βαριεμαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις