Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διάβασα το θρεντ και μου ήρθαν ανάμικτα συναισθήματα. 

Να παραθέσω ότι όλα τα "κοριτσάκια" της επαρχίας που κατάγομαι, που για χρόνια ούτε να με φτύσουν, με θυμήθηκαν κάπως βιαστηκά. Αυτό στον κόσμο που υποστήριξε ότι στην επαρχία δεν είναι υλιστές. 

Αν δείτε καλύτερα, όλοι παντού ίδιοι είναι. παίζει στον άνθρωπο. 

όπως είπε και ο γνωστός ποιητής, ' σε όσους και να πάω τόπους, ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους'

• Like 1
  • Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε καν όμως... Στην επαρχία βρίσκεις 1000 φορές καλύτερα προϊόντα..

Ουυυ βέβαια, το αγροτικό προϊόν στο οποίο θα έχει ρίξει ο αγρότης φυτοφάρμακα, εκτός αν ο αγρότης είναι ο πατεράς σου ή στενός συγγενής και σου δίνει το πράμα πρωτού πάρουν οι μεσάζοντες την παραγωγή.

Ελατε τοτε Αθηνα να δειτε τι ωραια που ειναι.Ζωαρα!!

Ζωάρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, μόνη εξαίρεση αν μιλάς για διακοπές.

Δημοσ.

Ουυυ βέβαια, το αγροτικό προϊόν στο οποίο θα έχει ρίξει ο αγρότης φυτοφάρμακα, εκτός αν ο αγρότης είναι ο πατεράς σου ή στενός συγγενής και σου δίνει το πράμα πρωτού πάρουν οι μεσάζοντες την παραγωγή.

Ζωάρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, μόνη εξαίρεση αν μιλάς για διακοπές.

Διαφωνώ κι εδώ, πολλοί κάνουμε ζωάρα και δεν το ξέρουμε / εκτιμάμε! :)

• Like 2
Δημοσ.

στην επαρχια τα πραγματα ειναι οπως πρεπει να ειναι.αληθινος κοσμος,κ αληθινες δεκτικες κ προσχαρες γυναικες.εχω τυχει σε επαρχιακο πανηγυρι

προφανως δεν αναφερεσαι νομιζω σε επαρχιακες πολεις αλλα σε επαρχια επαρχια . Λαρισα απο οπου ειμαι και λογικα σε παρομοιες πολεις εχει τον χειροτερο κοσμο κυριως σε νεολαια .

Οι  κλαρινογκομενες και κλαρινογαμπροι ειναι σε αναλογια  μεγαλυτερη των μικελ σε ενα οικοδομικο τετραγωνο.

Κυριως οι γκομενες ..... που δεν εχουν τον ανταγωνισμο και το ''απλα μια ωραια γκομενα '' των μεγαλων πολεων δεν ξερω  τι την εχουν δει ακριβως.

Σιγα μωρη ωραιο κολο και φατσα εχεις και σου την πεφτουνε αγαμητοι 20 χρονοι Δεν ανακαλυψες το μποζονιο.

Xαλαρωστε λιγο και δωστε to τωρα που το θελουν πολλοι και οχι οταν μεγαλωσετε επου δεν θα το θελει κανεις   :P

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...