headbanger Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 διάβασα το θρεντ και μου ήρθαν ανάμικτα συναισθήματα. Να παραθέσω ότι όλα τα "κοριτσάκια" της επαρχίας που κατάγομαι, που για χρόνια ούτε να με φτύσουν, με θυμήθηκαν κάπως βιαστηκά. Αυτό στον κόσμο που υποστήριξε ότι στην επαρχία δεν είναι υλιστές. Αν δείτε καλύτερα, όλοι παντού ίδιοι είναι. παίζει στον άνθρωπο. όπως είπε και ο γνωστός ποιητής, ' σε όσους και να πάω τόπους, ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους' 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ούτε καν όμως... Στην επαρχία βρίσκεις 1000 φορές καλύτερα προϊόντα.. Ουυυ βέβαια, το αγροτικό προϊόν στο οποίο θα έχει ρίξει ο αγρότης φυτοφάρμακα, εκτός αν ο αγρότης είναι ο πατεράς σου ή στενός συγγενής και σου δίνει το πράμα πρωτού πάρουν οι μεσάζοντες την παραγωγή. Ελατε τοτε Αθηνα να δειτε τι ωραια που ειναι.Ζωαρα!! Ζωάρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, μόνη εξαίρεση αν μιλάς για διακοπές.
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Ουυυ βέβαια, το αγροτικό προϊόν στο οποίο θα έχει ρίξει ο αγρότης φυτοφάρμακα, εκτός αν ο αγρότης είναι ο πατεράς σου ή στενός συγγενής και σου δίνει το πράμα πρωτού πάρουν οι μεσάζοντες την παραγωγή. Ζωάρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, μόνη εξαίρεση αν μιλάς για διακοπές. Διαφωνώ κι εδώ, πολλοί κάνουμε ζωάρα και δεν το ξέρουμε / εκτιμάμε! 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Σωστότατος ο Ζίο. Υ.Γ: Αν και ουκ ολίγες φορές αναλώνομαι και εγώ σε άπληστα θέλω. 1
Miracle Worker Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Βρήκα γιατί οι περισσότεροι που πηγαίνουν σε τέτοια γραφεία είναι από Σέρρες. Τους έχει κάνει ζημιά.
aneurysm Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 δεν έχουμε ιδέα από καλό φαγητό. Διαφωνώ, διαφωνώ, διαφωνώ...
Arct1c Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 στην επαρχια τα πραγματα ειναι οπως πρεπει να ειναι.αληθινος κοσμος,κ αληθινες δεκτικες κ προσχαρες γυναικες.εχω τυχει σε επαρχιακο πανηγυρι προφανως δεν αναφερεσαι νομιζω σε επαρχιακες πολεις αλλα σε επαρχια επαρχια . Λαρισα απο οπου ειμαι και λογικα σε παρομοιες πολεις εχει τον χειροτερο κοσμο κυριως σε νεολαια . Οι κλαρινογκομενες και κλαρινογαμπροι ειναι σε αναλογια μεγαλυτερη των μικελ σε ενα οικοδομικο τετραγωνο. Κυριως οι γκομενες ..... που δεν εχουν τον ανταγωνισμο και το ''απλα μια ωραια γκομενα '' των μεγαλων πολεων δεν ξερω τι την εχουν δει ακριβως. Σιγα μωρη ωραιο κολο και φατσα εχεις και σου την πεφτουνε αγαμητοι 20 χρονοι Δεν ανακαλυψες το μποζονιο. Xαλαρωστε λιγο και δωστε to τωρα που το θελουν πολλοι και οχι οταν μεγαλωσετε επου δεν θα το θελει κανεις 5
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Παιδιά αν παίζει πάντως τίποτα καλό, πείτε και από δω γιατί ψάχνομαι.
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Λουης, με ιστορια 70 ετων http://www.louis.gr/
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Κόβω το κεφάλι μου ότι πρόκειται για τον νίκοτς. 3
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΕΜΠΡΙΤΣ σαν αγγελια επαρχιωτικων αυτοκινητομαντραδων
Προτεινόμενες αναρτήσεις