xifiassamsung Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ...Γνωρίζεις κόσμο στη δουλειά σου, στη σχολή αν είσαι νεότερος, σε αθλητικές δραστηριότητες, σε εθελοντικά events, τρόποι και μέρη υπάρχουν. Είσαι άτομο που ψήνεσαι να χωθείς όμως σε τέτοιες φάσεις, ή τη βγάζεις δουλειά - σπίτι - καφετέρια - pc; Σίγουρα βέβαια υπάρχουν και άτομα όπως η "αθηναία" που περιγράφεις παραπάνω.. ενα γεια παντου θα το πεις.ενα κυκλο στη δουλεια,αλλο στο γυμ,αλλο στη σχολη,παντα θαχεις γνωστους-γνωστες. πισω απο ολα αυτα ομως υποβοσκει το συμφερον,δηλαδη,παμε παλι πισω στο θεμα της οικονομικης ασφαλειας. οταν το small talk τελειωνει φαινεται ποιος εισαι κ τι εκκαθαριστικο εχεις. κατα καποιο τροπο,οι κοπελες στην επαρχια ενω θα περιμενε κανεις το αντιθετο,εκτιμουν περισσοτερο την εμφανιση,την προσωπικοτητα κλπ.ειναι πιο θυληκες σε βιολογικο επιπεδο να το πω. απο το χορο μεχρι να σου κατσει απεχει παρα πολυ κουνηματα και χαμογελα δε φτανουν ναι αλλα ο κοσμος που εκφραζεται με τετοια διασκεδαση,παιζει σε αλλα μηκη κυματος,οπως εγραψα απο πανω. τη διαφορα μπορεις να την καταλαβεις αν πετυχεις σε κανα πανηγυρι πχ καποια "πρωτευουσιανα" που την εσυραν στο χωριο με το ζορι καλοκαιριατικα ενω ηθελε μυκονο,κ ενω παραδοξως γυρω της ολοι χορευουν,αυτη ειναι παλουκωμενη σε μια πλαστκη καρεκλα να παιζει με το κινητο.το ιδιο θα εκανε κ στην αθηνα,κ στη μυκονο,απλα ειναι τοσο ψωνιο,που αφενος δε ξερει τι θελει,αφετερου νομιζει οτι ειναι κουλ κ οι αλλοι υπο. 2
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Επαρχία μένω αλλά νομίζω ότι σε πολλά θέματα είναι υπερεκτιμημένη η επαρχία...(εκτός του ρυθμού και των αποστάσεων, εκεί είναι αντικειμενικά καλύτερα!). Αυτά του τύπου "δεν υπάρχει τέτοιο φαγητό στην Αθήνα", "τέτοιο τυρί - γιαούρτι - κρέας", "τέτοιες γυναίκες", "τέτοια διασκέδαση" "τέτοια αγορά(!)" κλπ κλπ δεν μπορεί να στέκουν. Υπάρχουν τα πάντα, απλά μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις λίγο παραπέρα - παραπάνω 1
iordanis77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Γιατί μιλάμε για άνρθωπο και όχι για pizza μήπως; Δηλαδή αν σε κάτι τόσο σημαντικό δε θέλει ο άλλος να ψάξει μόνος του τότε τι κάνει ακριβώς στη ζωή του; Δηλαδη στο παραδειγμα μου ο ερευνων θα ρωταει τη καθε κοπελα που συνανταει αν ειναι πλουσια, μη καπνιστρια και κατοχος παραθαλασσιου εξοχικου? Δηλαδη θα γινει ανακριτης, ντετεκτιβ. Ναι ωραία όλα αυτά αλλά δεν λένε τίποτα για τον χαρακτήρα της γυναίκας και οτι σίγουρα θα ταιριάξουν. Επίσης ακόμα κι έτσι δεν μπορείς να ξέρεις πόσο πλούσια είναι, μπορεί να τα γράφει έτσι απλά για να εντυπωσιάσει τον άλλον, εσύ μπορεί να θες γυναίκα με βίλλα με 200000 ευρώ καταθέσεις και με 5 ακίνητα, αυτή μπορεί να έχει καμιά τρύπα του '50 ή ένα μικρό ταπεινό σπιτάκι απέναντι σε παραλία με 60.000 ευρώ καταθέσεις και 1 ακίνητο και να νομίζει οτι είναι πλούσια σε σύγκριση με κάποια άλλη γυναίκα που δεν έχει τίποτε από αυτά. Επίσης δεν θα σου βρει τίποτα το γραφείο, μπορεί να μην ταιριάξουν και να χωρίσουν μετά, οπότε πάλι τζάμπα χαμένος χρόνος είναι. Το χαρακτητα και το αν θα ταιριαξουν, αυτο πια βρεστο μονος σου. Γραφειο συνοικεσιων ειναι, οχι γραφειο Πυθιας. Αν οι πληροφοριες ειναι απατη, ειναι αλλο θεμα. Κι αν χωρισουν μετα, το γραφειο θα φταιει? Δεν ειναι δουλεια του το τι θα γινει στο μελλον.
MT60RS Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σίγουρα βέβαια υπάρχουν και άτομα όπως η "αθηναία" που περιγράφεις παραπάνω. Όμως βάσει της μικρής μου ως τώρα εμπειρίας στον μάταιο τούτο κόσμο, εκτιμώ πως τέτοιες περιπτώσεις, αφενός αποτελούν μειοψηφία τελικά, αφετέρου ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, τον οποίο δεν είσαι υποχρεωμένος να υιοθετήσεις. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... αυτο συμβαινει γιατι δεν εχεις πουτανομαγνητη οι ανθρωποι τεινουν να ελκονται/ελκουν ατομα με παρομοιο επιπεδο ο βλαμμενος γνωστος μου απο το λυκειο που ειναι ενα μιγμα runner, xifia και πορνομεταναστη, βλεπει τα πραγματα τελειως χαλια και η δικαιολογια του ειναι οτι δεν κυκλοφορει με αυτοκινητο που γραφει BMW
Sova Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν φταίει η ονειροπαρμενοσύνη μου, αλλά δε φανταζόμουν ότι υπάρχουν τόσοι άντρες που λειτουργούν βάσει οικονομικής ρήτρας στις σχέσεις τους. Πω πω, τράτζικ. 1
*nenya* Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οικονομική ρήτρα στις εποχές που ζούμε είναι απλά αστεία. 1
Runner25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 αυτο συμβαινει γιατι δεν εχεις πουτανομαγνητη οι ανθρωποι τεινουν να ελκονται/ελκουν ατομα με παρομοιο επιπεδο ο βλαμμενος γνωστος μου απο το λυκειο που ειναι ενα μιγμα runner, xifia και πορνομεταναστη, βλεπει τα πραγματα τελειως χαλια και η δικαιολογια του ειναι οτι δεν κυκλοφορει με αυτοκινητο που γραφει BMW ενω εσυ αγορι ο greek lover, σε εχω γατα ψηλε που λεει και το ταυρι
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 τη διαφορα μπορεις να την καταλαβεις αν πετυχεις σε κανα πανηγυρι πχ καποια "πρωτευουσιανα" που την εσυραν στο χωριο με το ζορι καλοκαιριατικα ενω ηθελε μυκονο,κ ενω παραδοξως γυρω της ολοι χορευουν,αυτη ειναι παλουκωμενη σε μια πλαστκη καρεκλα να παιζει με το κινητο.το ιδιο θα εκανε κ στην αθηνα,κ στη μυκονο,απλα ειναι τοσο ψωνιο,που αφενος δε ξερει τι θελει,αφετερου νομιζει οτι ειναι κουλ κ οι αλλοι υπο. Άστοχο και γραφικό το παράδειγμα, παίρνεις κάτι συγκεκριμένο και το γενικεύεις. Δεν είναι όλες οι κοπέλες που μένουν στην Αθήνα έτσι. Και στο κάτω κάτω αν δεν ήθελε η κοπέλα να πάει στο χωριό και την έσυραν με το ζόρι ας μην πήγαινε τότε. Όσο για τα νησιά και την Μύκονο εκεί κι αν γέλασα, δηλαδή όσες μένουν στην Αθήνα και θέλουν να πάνε διακοπές σκέφτονται μόνο την Μύκονο λες και δεν έχουμε άλλα φοβερά νησιά ισάξια ή και καλύτερα της Μυκόνου για διακοπές. Έλεος με αυτές τις γενικεύσεις. Το χαρακτητα και το αν θα ταιριαξουν, αυτο πια βρεστο μονος σου. Γραφειο συνοικεσιων ειναι, οχι γραφειο Πυθιας. Αν οι πληροφοριες ειναι απατη, ειναι αλλο θεμα. Κι αν χωρισουν μετα, το γραφειο θα φταιει? Δεν ειναι δουλεια του το τι θα γινει στο μελλον. Α μπράβο, άρα επιβεβαιώνεις οτι δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει κάτι σίγουρο το γραφείο συνοικεσίων. Άρα μπορείς να επιλέξεις να γνωρίσεις μια κοπέλα με διαφορετικό τρόπο και μέσον χωρίς να πας να σκάσεις τα λεφτά σου εκεί νομίζοντας οτι θα σου βρούν την κατάλληλη γυναίκα της ζωής σου. 1
Miracle Worker Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Επαρχία μένω αλλά νομίζω ότι σε πολλά θέματα είναι υπερεκτιμημένη η επαρχία...(εκτός του ρυθμού και των αποστάσεων, εκεί είναι αντικειμενικά καλύτερα!). Αυτά του τύπου "δεν υπάρχει τέτοιο φαγητό στην Αθήνα", "τέτοιο τυρί - γιαούρτι - κρέας", "τέτοιες γυναίκες", "τέτοια διασκέδαση" "τέτοια αγορά(!)" κλπ κλπ δεν μπορεί να στέκουν. Υπάρχουν τα πάντα, απλά μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις λίγο παραπέρα - παραπάνω +1, για να μην αναφέρω και τους καγκουροεπιδειξίες που δεν μπορείς να τους αποφύγεις με τίποτα. Στις φαγώσιμες πρώτες ύλες βέβαια εξαρτάται το κονέ. Μπορεί να έχεις το λαδάκι σου, τα χωριάτικα αυγά σου, κάνα κυνήγι που και που, φρούτα και λαχανικά. Αν δεν έχεις κονέ στην Αθήνα βρίσκεις καλύτερα.
parlapipas25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ελατε τοτε Αθηνα να δειτε τι ωραια που ειναι.Ζωαρα!! 1
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ελατε τοτε Αθηνα να δειτε τι ωραια που ειναι.Ζωαρα!! Προσωπικά δεν θέλω να έρθω Αθήνα, προτιμώ τη ζωή στην επαρχία. Αλλού ήταν η ένστασή μου 1
Linus_Lost Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Επαρχία μένω αλλά νομίζω ότι σε πολλά θέματα είναι υπερεκτιμημένη η επαρχία...(εκτός του ρυθμού και των αποστάσεων, εκεί είναι αντικειμενικά καλύτερα!). Αυτά του τύπου "δεν υπάρχει τέτοιο φαγητό στην Αθήνα", "τέτοιο τυρί - γιαούρτι - κρέας", "τέτοιες γυναίκες", "τέτοια διασκέδαση" "τέτοια αγορά(!)" κλπ κλπ δεν μπορεί να στέκουν. Υπάρχουν τα πάντα, απλά μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις λίγο παραπέρα - παραπάνω +1, για να μην αναφέρω και τους καγκουροεπιδειξίες που δεν μπορείς να τους αποφύγεις με τίποτα. Στις φαγώσιμες πρώτες ύλες βέβαια εξαρτάται το κονέ. Μπορεί να έχεις το λαδάκι σου, τα χωριάτικα αυγά σου, κάνα κυνήγι που και που, φρούτα και λαχανικά. Αν δεν έχεις κονέ στην Αθήνα βρίσκεις καλύτερα. Ούτε καν όμως... Στην επαρχία βρίσκεις 1000 φορές καλύτερα προϊόντα..
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Έχω παρατηρήσει πως το σύνδρομο του "ψωνισμένου/νης Αθηναίου/ας" το ευαγγελίζονται κυρίως δύο τύποι ανθρώπων (ναι. αντιτσουβάλιασμα.): 1) Κάποιος που δεν έχει έρθει ποτέ Αθήνα. 2) Κάποιος που δεν είχε έρθει ποτέ Αθήνα και ήρθε προκατειλημμένος. Το πρώτο μου 'χει τύχει 2 φορές, τη μία που μια γκοθού θαμπώθηκε με την κοσμοπολίτικη καταγωγή μου (η κοπέλα έμενε Λάρισα ε, όχι σε κάνα χωριό) και η δεύτερη πρόσφατα που είπαν για εμένα "τον συμπάθησα πολύ, είναι πολύ απλός άνθρωπος, εγώ περίμενα κανέναν ψωνισμένο πρωτευουσιάνο" (σε χωριό 2800 κατοίκων). Λοιπόν, δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε κατά νου, αλλά δε μιλάμε για το Μανχάταν ε. Περπατάμε λίγο πιο γρήγορα, προφέρουμε τα πράγματα όπως γράφονται και δεν έχουμε ιδέα από καλό φαγητό. Κατά τα άλλα, όλοι μια παρέα είμαστε. Έχουμε τις δικές μας κόντρες, δεν μας νοιάζει το υπερσύγχρονο μετρό της Θεσσαλονίκης ή το πόσο όμορφο είναι το φρούριο στη Λάρισα ή αν οι παραλίες του Ηρακλείου πατάνε Βουλιαγμένη και Σχινιά. Έχουμε ΒΠ vs Δυτικά, Φιλαδέλφεια vs Λεωφόρο vs Πειραιά, Χαλάνδρι vs Αγία Παρασκευή, Κεφαλάρι vs Εκάλη και Κολοκοτρώνη vs Ψυρρή. Οπότε δεν είμαστε ψώνια, απασχολημένοι είμαστε. 4
zio10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ούτε καν όμως... Στην επαρχία βρίσκεις 1000 φορές καλύτερα προϊόντα.. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω...απλά όπως είπα στην Αθήνα ίσως χρειαστεί να ψάξεις λίγο παραπάνω ή λίγο παραπέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις